Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ohhh maşallah kızlara bak bir gün anneler bir gün kayınvalideler valla ne şanslısınız benim annem yokki bana yemek yapsın kayınvalidemde uzakta bizde hergün kendimiz pişiriyoruz tıpış tıpış sakın şikayet etmeyin bakim anneleriniz iki hatta üç günlük yemeğinizide koysalar alın valla büyük nimet özellikle çalışan hanımlar için

ohh çok güzel canım...maşalaah allah bozmasın..aferin onları....benimkini ne ben anlatayım ne sen dinle :))))kaydirigubbakcemile2zemuszemus

ohh çok güzel canım...maşalaah allah bozmasın..aferin onları....benimkini ne ben anlatayım ne sen dinle :))))kaydirigubbakcemile2zemuszemus

ya bende anlayamıyorum bu kayınvalideleri neden gelinlerine düşman kesilirler ki.allaha çok şükür bana onlardan denk gelmedi o başka bir şehirde ama ne zaman gitsem o kadar iyi karşılıyorki rahat edeyim diye elinden ne gelirse yapıyor.aklıma ilk gelen temmuzda gittim en son ben seviyorum diye bana tavuk göğsu tatlı yapmış ufacık bişi bile olsa o kadar mutlu ettiki beni .annemde gelinine öyle davranıyor.o yüzden anlıyamıyorum.allah sana sabır versin yasemincim.

belenay kartda almışsın canım hayırlı olsun....

teşekkür ederim canım:kedi:aman hoşluk olsun diye aldım kart ile ilgili topik vardı onu okuyordum birden baktım formu dolduruyorum ardındanda hemen geldi ben beklemiyordum bile bu kadar çabuk bende kızardım sonunda kaydirigubbakcemile3

amin canım amiin....

ben gidiyorum kızlar...çarşıya ineceğim işlerim var onları halledeyim bakalım....afiyet olsun sizlere...

canım benim sende yemeğin olmadığı günler çık gel bana beraber yiyelim zaten geç çıkıyosun işten :içelim:

sinirim zaten senin kaynanana anlat hayatım

herkeze hayırlı günle misafirim geliyo kızlar kahvaltıya sizler nasılsınız bakalım.

iyiyiz busemcim bizde kayınvalde konulu sabah sohbetimizi yapıyoruz :))

fantastikacım teşekkür ederim kartlandık işte bizde çokta önemli bişey değil ama hoşluk olsun hatıra olur diye aldım eee herkes kırmızı benim neyim eksikkaydirigubbakcemile3

fantastikacım bak teklifinde ciddisin demi gelirim bak her akşam yemeğe bir kere alıştırırsan arsız gibi isterim hep :)))

fantastikacım bak teklifinde ciddisin demi gelirim bak her akşam yemeğe bir kere alıştırırsan arsız gibi isterim hep :)))

ciddiyim tabi toprağım her öğün gelsen ben yine sana arsız dememmm
başımın üstünde yerin var valla çok yapmasamda yaptımmı tam yaparım yani yemeklerim genelde beğenilir ve farklı şeyler denemeyede bayılırım tatmadığın lezzetler yaparım sana (genelde tarife sadık kalmamda mutlaka atış tutuş bişeyler koyarım yemeğe kaydirigubbakcemile3
)

23 agustos canım...........

az kalmış tuğbacım hadi hayırlısı bakalım belkide bunlar güzel bişeyin habercisidir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…