- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.741
kıyamam sana ben
gerçekten hakkını yemiyim iyi birisi eşimin annesi ama bende bu zamana kadar biraz sabretmedim değil.. 2 tane görümcem var onlarda çok iyiler, tabi bazen canımı sıkıyolar ama bende onların canını sıkıyorum o zaman:)
evlendiğimiz ilk yıl yine iyiydi kayınvaldem ama tuhaflıkları çoktu mesela iki kızına alırdı benim yanımda verirdi aldıklarını ve bana yok :1shok: bunaa benzer şeyler kayınpederimde öyleydi biraz ama o zamanlar küçük görümcem burdaydı çok yakınımızdaydı biraz onun varlığına bağlıyorum bunu çünkü o biraz uzağa gitti ve bizim ilişkimizde değişti ve ben bazı şeylere alıştım öyle kabullendim artılar eksileri yedi yani
şimdi allah razı olsun kayınvaldemde kayınpederimde iyiler karışmazlar pek bişeye gittikmide çok iyi ağırlarlar maşallah
ohh çok güzel canım...maşalaah allah bozmasın..aferin onları....benimkini ne ben anlatayım ne sen dinle :))))kaydirigubbakcemile2zemuszemus
belenay kartda almışsın canım hayırlı olsun....
ya bende anlayamıyorum bu kayınvalideleri neden gelinlerine düşman kesilirler ki.allaha çok şükür bana onlardan denk gelmedi o başka bir şehirde ama ne zaman gitsem o kadar iyi karşılıyorki rahat edeyim diye elinden ne gelirse yapıyor.aklıma ilk gelen temmuzda gittim en son ben seviyorum diye bana tavuk göğsu tatlı yapmış ufacık bişi bile olsa o kadar mutlu ettiki beni .annemde gelinine öyle davranıyor.o yüzden anlıyamıyorum.allah sana sabır versin yasemincim.
ohhh maşallah kızlara bak bir gün anneler bir gün kayınvalideler valla ne şanslısınız benim annem yokki bana yemek yapsın kayınvalidemde uzakta bizde hergün kendimiz pişiriyoruz tıpış tıpış sakın şikayet etmeyin bakim anneleriniz iki hatta üç günlük yemeğinizide koysalar alın valla büyük nimet özellikle çalışan hanımlar için
ohh çok güzel canım...maşalaah allah bozmasın..aferin onları....benimkini ne ben anlatayım ne sen dinle :))))kaydirigubbakcemile2zemuszemus
herkeze hayırlı günle misafirim geliyo kızlar kahvaltıya sizler nasılsınız bakalım.
tuğbacım yoksa bu baş dönmeleri ,uyuklamalar :kedi:hayırlı bişeyin habercisi olabilir mi ?yani ben tam hatırlamıyorum hazırlık varmıydı bebiş için :)):kedi:
23 agustos canım...........tuğbacım senin beklenmeyen adet ne zaman bakeemmmm
fantastikacım bak teklifinde ciddisin demi gelirim bak her akşam yemeğe bir kere alıştırırsan arsız gibi isterim hep :)))
23 agustos canım...........
evet canım hazırlık çalışmalar çoktandır var hayırlısı olsun diyorum.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?