- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.721
günaydın canlarım....günaydın fantastikam....nasılsınız ..ben çok yorgunum yaaa...bu kış hazırlığı yordu beni akşamda en son biberleri doldurdum şimdilik bitti...dinlenmek istiyoruuuum....
ellerine sağlık yasemincim hamaratların topiği burası ya maşallahhh ( ben hariççç:))))
canım seninde hamarat olmadığından değil ki anneciğin yanında...benimde anneciğim yanımda olsaydı yaptırırmıydı bana((opuyorumnanaktan
günaydın canlarım
günaydın kızlar nasılsınız ben yorgun dün kayınvaldemdeydım bılıyosunuz gece 11 buçuga kadar babannemın ogulları gelınlerı çocukları kızları torunları gelen gıden çok oldu sabahtan başladı geceye kadar kayınvaldemle yemek yaptım sofra hazırla cayın yanına kek börek yaptım gelenlere hizmet baya yogun geçti günüm bıde dün ara ara baş önmesi oldu en son akşam baya oldu artık dedım anne başım çok dönüyo oda dedi in kızım sen indim 11 buçukta evime daha birkaç misafirde vardı benden böyle kızlar siz nasılsınız.............
günaydın kızlar nasılsınız ben yorgun dün kayınvaldemdeydım bılıyosunuz gece 11 buçuga kadar babannemın ogulları gelınlerı çocukları kızları torunları gelen gıden çok oldu sabahtan başladı geceye kadar kayınvaldemle yemek yaptım sofra hazırla cayın yanına kek börek yaptım gelenlere hizmet baya yogun geçti günüm bıde dün ara ara baş önmesi oldu en son akşam baya oldu artık dedım anne başım çok dönüyo oda dedi in kızım sen indim 11 buçukta evime daha birkaç misafirde vardı benden böyle kızlar siz nasılsınız.............
doğru aslında biliyomusun yasemincim bizim evde hergün yemek yapılmıyo zaten bigün annemlerde bigün kayınvaldemlerde oluyoruz iki gün etti :) bigünde görümcem çağırıyo bazen onda oluyoruz :))
anneme gittiğim gün sonraki günün yemeğinide veriyo bana yarın yersiniz diye
zaten kayınvaldemlere yada annemlere kalsa her akşam onlarda yiyelim ne gerek varki işten gelip yemekle uğraşmaya öyle diyolar :))
beni rahata acayip alıştırdılar yani opuyorumnanaktan
doğru aslında biliyomusun yasemincim bizim evde hergün yemek yapılmıyo zaten bigün annemlerde bigün kayınvaldemlerde oluyoruz iki gün etti :) bigünde görümcem çağırıyo bazen onda oluyoruz :))
anneme gittiğim gün sonraki günün yemeğinide veriyo bana yarın yersiniz diye
zaten kayınvaldemlere yada annemlere kalsa her akşam onlarda yiyelim ne gerek varki işten gelip yemekle uğraşmaya öyle diyolar :))
beni rahata acayip alıştırdılar yani opuyorumnanaktan
aynı şeyi benim annemde yapıyor o akşam yediysek yarınki yemeği de yanıma koyoyor :)) yada bazen cuma akşamı gidiyoruz bakalım napıyolar diye hayda ille kalın yarın hafta sonu kahvaltıyıda yaparsınız ondan sonra gidersiniz diyor . canım ya iyiki varlar
canım çok yorulmuşsun ya....yorgunluktan dönmüştür başın tuğbacığım dinlen bu gün bol bol...
tuğbacım normal be güzelim başının dönmesi ne kadar yorulmuşsun kayınvalden seni pamuklara sarmalı gerçekten senin gibi gelin tüm dostlara
canım ne kadar şanslısın ya...maşallah...nazar değmesin arkadaşıma...
aynı şeyi benim annemde yapıyor o akşam yediysek yarınki yemeği de yanıma koyoyor :)) yada bazen cuma akşamı gidiyoruz bakalım napıyolar diye hayda ille kalın yarın hafta sonu kahvaltıyıda yaparsınız ondan sonra gidersiniz diyor . canım ya iyiki varlar
teşşekkür ederim düşüncelerın için..........
canım ben ne kadar yorulsamda başım dönmezdı ama ne bılım bıde devamlı uykum gelıyoo ve bugunde aynıyım ama evımı temızleyım dedım yapamayacam kendımı iyi hısetmıyorum dınlenemeyecemde kayınvaldem çagrıyooooo
fantastikam maşallah kayınvalidenle ilişkinize nazar değmesin...benim öyle olmadığı için inanamıyorum söylediklerine :))))))
canım ben ne kadar yorulsamda başım dönmezdı ama ne bılım bıde devamlı uykum gelıyoo ve bugunde aynıyım ama evımı temızleyım dedım yapamayacam kendımı iyi hısetmıyorum dınlenemeyecemde kayınvaldem çagrıyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?