- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.461
kızlarrrr ben geldım ben dayanamadım doktora gıttım öglen.yenı döndum eve. minikte olsa keseyı görduk eger göremeseydı doktorum kan tahlılı ısteyecektı ama gerek kalmadı.minicik bi kese daha cok yenı dedı doktorum. 10 gun sonra gel dedı.koyu akıntıdan bahsettım bastakı olabılır dedı. adet kanaması gıbı degılse sorun yok dedı. progesteron verdı ayrıca düşük önleyıcı.inşallah on gun sonra kalp atıslarını da duyarız kızlar
kızlarrrr ben geldım ben dayanamadım doktora gıttım öglen.yenı döndum eve. minikte olsa keseyı görduk eger göremeseydı doktorum kan tahlılı ısteyecektı ama gerek kalmadı.minicik bi kese daha cok yenı dedı doktorum. 10 gun sonra gel dedı.koyu akıntıdan bahsettım bastakı olabılır dedı. adet kanaması gıbı degılse sorun yok dedı. progesteron verdı ayrıca düşük önleyıcı.inşallah on gun sonra kalp atıslarını da duyarız kızlar
çok sevindim pericim alkisalkisalkis için rahatlamıştır biraz, hem merak etme 10 gün sonra duyarsın kalbini canım benim içime iyi şeyler doğuyo
demek bebişini gördün ayşecim,ne kadar güzel maşallah diyelim,evet artık kendine çok dikkat et bakalım ama kasmadan yap bunu,herşey yolunda gidecek ALLAH ın izniyle.
amin pericim ya senin şimdi bebeğinmi olcak kızzzz
ya kızlar ben öteki adıma döncem sıkıldım böyle 2 taneyle olmuyo ama onu değiştireyim diyorum hadi bana isim bulalım beraberr
gözünaydın bipericiğim rahatlamışsındır artık.
bende 35 yaşındayım 1 eylül doğumluyum.
hımmmmm ne koysakkk hayalgibi mı desek. öyle guzelsın cunku...yoksaaaa tarcınlı desek
eminim canım.hayırlısıyla kucagıma alayım dahada emın olucam...
buarada bende 35 yasındayım ve hepınızden yaslıyım...y29hazıran dogumluyum yengec burcuyum sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?