M
mufin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.421
İşte Şimdiki Veletler :)))))))
Politika Nedir?
İşte budur :
Çocuk babasına sorar: "Baba politika nedir?"
Baba söyle der: "Bak oğlum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim.
Annen parayı yönetir, öyleyse o hükümettir.
Deden paranın doğru idare edilip edilmediğine dikkat eder, öyleyse o da sendikadır.
Hizmetçi kız ise isçi sınıfıdır.
Bizlerin ise tek hedefi vardır, senin rahatlığın. Dolayısıyla sen de halksın ve altında bezi ile yatan küçük kardeşin ise gelecektir.
Söyle bakalım anlayabildin mi?"
Çocuk düşünür ve o gece babasının anlattıklarını düşüneceğini söyler.
Gece yarisi cocuk uyanir. Çünkü kücük kardesi altını pisletmistir ve aglamaktadır.
Ne yapacağını bilemeyen çocuk anne ve babasının yatak odasına gider.
Annesi yalniz ve derin bir sekilde uyumaktadir, öyle ki onu uyandiramaz.
Hizmetçi kizin odasina gider. bakar ki babasi hizmetçi kizla yatmaktadir.
Dedesi de pencereden gizlice onlari izlemektedir.
Hepsi öyle mesguldürler ki çocugun orada oldugunu farketmezler bile.Çocuk hiçbir sey yapamadan yatagina geri döner.
Ertesi sabah baba çocuga kendince politikanın ne oldugunu anlatmasını
ister.
-"Evet" der çocuk, "kapitalizm" işçi sınıfını kötüye kullanıyor... Sendika bunu seyrediyor... Bu arada hükümet uyuyor... Halk ise dikkate alınmıyor... ve gelecek bokun içinde yatıyor!
İşte politika budur..!
kızlar benimde aynı öyleydi önceden acayip ağrı çekerdim acile giderdik sonunda iki iğne rahatlardım ....şimdide ağrım oluyo çok ama eskisi gibi mahfetmiyo beni mutlaka ilaç içiyorum bazen 2 tane ama ben evlenmeden önce bu ağrılardan dr a gitmiştim çokta iyi bi prof.tu gittiğim dr ve bana bunun iyi bişey olduğunu söylemişti yumurtladığını gösterir demişti.. tabi o zamanlar pekte umrumda değildi yumurtlamak, benim ağrım dinsinde yeter diyodum :) şimdi gün hesaplıyorumm :))
evet ya
kimse kalmamışş tuğbacım gelmişti oda gitmişş
tamam gelmeyenlere ceza verelim
tabi geçerli bi mazeret sunarlarsa olur
bende 1981 yılında izmirde gözlerimi açmışım dünyaya
günlerden 19 mayısmış tüm ülkede çoskulu kutlamalar yapılmış o gün ve her yıl o gün devam eder bu kutlamalar
burcum boğa olmuş çoğu özelliğide yer etmiş bünyeme
işte böyylleeee :))
evet ya
kimse kalmamışş tuğbacım gelmişti oda gitmişş
Bende diyorum bu 19 Mayısda biz neyi kutluyoz,kız iyiki doğumuşun heeee:)))
19 Mayıs benim kına gecemdi bu arada,ama tüm 19 Mayıslar değil tabi yanlızca 2006 da olan.yasakkelime
burdayııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm ama uykum geldı yaaaa nedense bılgısayar başında uyuyacam
aa tabi şekerim ayrıca teşekkür ederim:)) hem Atatürkle aramda 100 yaş var tam, hep övünmüşümdür bununla, Atamla özel hayatlarımızdada benzerlikler bulmaya çalışırım hep :))
bu arada bende 2006 da evlendim ağustosun ennn sıcak günüydü herkesin o günü ilk hatırladığında söylediği şey odur " ayyy ne sıcak bii güündüüüü" :))
kizlar hepinize merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?