Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:roflol: bu fıkra tamamen gerçekkk :1shok: a.s :a015: lmaz:

Bizde de ne yumurta varmış şekerim :)))))))))

Kızlar bizim başka ortak noktalarımız yok mu ya,eğer başka ortak noktalarda bulursak hem kafamızdan sipermizasyonu atarız :))))))))
Hepimiz düşük yaşadık
bi çoğumuz regl sancısı çekiyo
Yine bi çoğumuz her ay kendini hamile sanıyo
Yine ve yine hepimiz tur düzenliyoruz (Tur yerine Terapi mi yapsak kendimize )
Mesela burçlarınız ???? (BEN KOVA)
1980 Model,ıstanbul Tipiyim

bende 1981 yılında izmirde gözlerimi açmışım dünyaya
günlerden 19 mayısmış tüm ülkede çoskulu kutlamalar yapılmış o gün ve her yıl o gün devam eder bu kutlamalar
burcum boğa olmuş çoğu özelliğide yer etmiş bünyeme
işte böyylleeee :))

Bende diyorum bu 19 Mayısda biz neyi kutluyoz,kız iyiki doğumuşun heeee:)))
19 Mayıs benim kına gecemdi bu arada,ama tüm 19 Mayıslar değil tabi yanlızca 2006 da olan.yasakkelime

bende 1983 28 haziran istanbul üsküdar dogumluyum 26 yaşındayım yengeç burcuyum özellıklerını taşıyorum özellıkle duygusal yönünü

Bende diyorum bu 19 Mayısda biz neyi kutluyoz,kız iyiki doğumuşun heeee:)))
19 Mayıs benim kına gecemdi bu arada,ama tüm 19 Mayıslar değil tabi yanlızca 2006 da olan.yasakkelime

aa tabi şekerim ayrıca teşekkür ederim:)) hem Atatürkle aramda 100 yaş var tam, hep övünmüşümdür bununla, Atamla özel hayatlarımızdada benzerlikler bulmaya çalışırım hep :))

bu arada bende 2006 da evlendim ağustosun ennn sıcak günüydü herkesin o günü ilk hatırladığında söylediği şey odur " ayyy ne sıcak bii güündüüüü" :))

Ben 21 Mayıs da evlendim.
Ataya benzemek güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…