• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

benim bozulmuş gebelikti yani ben bebeğin kalbini hiç duymadım ve kesede kanama vardı dr hemen anladı ama yinede bekleyelim biraz dedi bekledik ama değişmedi malesef

Canım Benimde bozulmuş gebelikti hemde senden 1 gün önce 4 Şubatta

:roflol: bencede valla bak şimdi uyuz oldum bu kendini beğenmiş spermlere

benimde 28

kobra çok tatlısın canım ya ama inan bende 2 aydır adetime 3-4 gün kala hamile oluyorum sonra yiyince kırmızı kartı geliyorum kendime:))

Sende çok tatlısın canım benim.

yaa benımde gunum gectı ayın 10da adet olmam gerekıyodu olmadım korunuyoruz ama genede korkuyorum nebılım kazaya kurbanmı gıttım nee :bbo: şimdıden sıtrese verdım kendımı

korkma canım ya gelir bu ay bişi var galiba herkezinki gecikti gibi.sakın benim gibi kendini kaptırıpta o test bu test yapma.o zaman daha çok kendini kaptırmış oluyosun çünkü acaba hamilemiyim diye.

Günaydın bayanlar,dün yeğenim doğudu,çok sevimli,ama bi tuaf oldum görünce,benim gebeliğimde devam etseydi bu aralar bende doğum yapacaktım.

gözünüz aydın. benimde aynı şekilde devam etseydi 1 ay sonra falan bebeğim olacaktı. bu aralar hep bunu düşünüyorum.

kızlar benim kırmızılar kendini göstermeye başladı.bi daha ki aya değil 5 gün gecikmiş 25 gün gecikse şüpelenmicem bişi var mı diye. (tabii dayanabilirsem) dün boşu boşuna o kadar kan verdim ya.

Bende doğurana kadar hamilemiyim diye şüphe etmiycem delikafadulden

korkma canım ya gelir bu ay bişi var galiba herkezinki gecikti gibi.sakın benim gibi kendini kaptırıpta o test bu test yapma.o zaman daha çok kendini kaptırmış oluyosun çünkü acaba hamilemiyim diye.

yok canım zaten düşünmuyorum şuan ben. o yuzden korkum.

arkaşım var aynı yaştayız 18 yaşında bir oğlu var:1shok: nerdeyse babanne olacak ben hala spermlerel savaş yapıyorum ikna etmek için uğraşıyorum oh oh oh :dilcikar:

sibelaaa niye yazmıyon canım nasılsın iyimisin ah canım yine patron demi

Şuan Star Tv.de Selda Alkor var,onun da çocuğu olmamış,tedavi olmak istedik ama,yakın bir tanıdığımız dr.a sorduk bu tedaviler ileride kanser yapar mı diye,olabilir de olmayabilirde,kesin cevap veremiyoruz demiş.Kızlar çocuk uğruna ne tedavi görenler var.Önce sağlık.Oda tedavi olmamış..

Günaydın Kızlar
bakıyorum bugün epey kalabalığız,aramıza yeni katılan arkadaşlarda var,onlara da hoşgeldin demek istiyorum,inşallah bizim topic uğurlu gelir,yavaş yaşaş hamilelerimiz artıyor.

arkaşım var aynı yaştayız 18 yaşında bir oğlu var:1shok: nerdeyse babanne olacak ben hala spermlerel savaş yapıyorum ikna etmek için uğraşıyorum oh oh oh :dilcikar:

Valla daha sen hamile olucan ve o güzel duyguyu bu güzel yaşında yaşıyacaksın,doya doya,sonra doğum yapacaksın ve anneliğin nekadar kutsal olduğunu daha bilinçli yaşayacaksın,Minik kızınla (içimden kız geldi nedense) ilk adımını atıp,salıncaklara binceksiniz.Süpper bi anne olucaksın.Ve sen daha genç bir hayat yaşayacaksın çünki senin çocuğun daha küçük olacak ve yeni nesille daha yakın yaşayacaksın.Onun oğluda dede olcak işteeeeeeee

kızlar şu tükürükle yapılan ovülasyon testinden almaya karar verdim. 68-70 tl civaeı.başka topiklerde okudum kullanıpta memnun olanlar var. aranızda var mı kullanan.

BENZER BİR HİKAYEDE BENİM ANNEMDEN KIZ KARDEŞİMLE ARAMIZDA 16 YAŞ VAR NNEM İSTEMEMİŞ BİRDE BİLMEDEN RÖNTGEN FALAN ÇEKİLMİŞ İLAÇ İÇMİŞ DOKTORLAR SAKAT DOĞAR DEMİŞLER AMA ALAMAYIZ BEBEK 2,5 AYLIK SONRA ANNEM EN SON BİR DOKTOR BULUYOR ALDIRMAK İÇİN DOKTORDA BEN ALIRIM DEMİŞ ANNEM MASAYA YATMIŞ ALETLERİ GÖRÜNCE TİKSİNDİM DİYOR HEMEN KALKMIŞ BEN ALDIRMICAM SAKATTA OLSA BENİM ÇOCUĞUM O DEMİŞ BİZ HEP SAKAT DOĞACAK BİR BEBEK BEKLERKEN MAŞALLAH SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR KIZ MERHABA DEDİ BİZE ŞİMDİ ÜNİVERSİTELİ OLDU ALLAHIM NE BÜYÜK YA OLMAZI OLDURUYOR SABIR KIZLAR SABIRkaydirigubbakcemile

ay benimde kardeşimle aramda 16 yaş var onu da istememişti anne ve babam ama şimdi iyiki olmuş diyorlar bu arada bende 27 yaşındayım oo hemen hemen aynı yaşlardayız ama ben aman geç kaldım falan diye düşünmüyorum daha küçücüğüz canım:delphin::delphin:

Back