- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.361
haklısın canım gerçekten insan tekrarlamasından çok korkuyo ama sana şöyle bişey söyleyebilirim kendi tecrübeme dayanarak hani bekleme süresi diyolar ya o beden sağlığından ziyade ruh sağlığına gerçekten etkili
ben beklemicektim 3 ay, sonra vicdan azabı çekerim kendimi suçlarım eğer tekrar bişey olursa en iyisi dr un söylediğini yapayım dedim, kürtajdan 1 ay sonra kontrole gittiğimde rahmimin gayet iyi olduğunu söyledi dr ama ben yinede çok korkuyodum 3 ay sonra sürem doldu ve hala korkuyodum ama 6. Aya geldim ve şuan daha rahatım biliyomusun o kadar korkmuyorum zamanın bana böyle bi faydası oldu canım sanada öyle olucak inan unutucaksın biraz
size ilginc bir sey anlaticam
annemin benden onceki ilk bebegi 9 aylıkken karnında ölmüş ve ölü dogum yapmis. kırkı cıkarkıkmaz hic ara vermeden bana hamile kalmıs ve 19 yasinda beni dogurmus.
tam 3 yil sonra benim dogum gunumde kiz kardesimi dogurmus. kizkardesimden 2 sene sonra erkek kardesime hamile kalmis. bu arada da bir kac tane bebek aldirmis. erkek kardesime hamile oldugunu ogrendiginde cok uzulmus fakat parasi yokmus kurtaj olmaya. ilaclar icmis, merdivenlerden atlamis, agaclardan sallandırmıs kendini fakat kardesim dusmemis. deli gibi merdivenleri kosa kosa cikar ikiser ikser atlardim diyor. sonra tabi hamilelik ilerlemis dr a demiski ben ilac icttimi, dr da bisi olmaz en fazla killi bir cocugun olur demis.
ve kardesim dogmus, kar gibi dunya guzeli kocaman masmavi gozleri olan bir bebek. o kadar guzelmiski.
insanlar bakmaya korkarmis. nazar degecek diye. su anda da Allaha sukur 30 yasinda 193 boyunda dunya yakisiklisi bir kardesim var. Gorseniz Turk diyemezsiniz fransada yasiyor ve insanlar Turk olduguna inanmiyorlarmis.
yani Allah kader ve alacak nefes yazdiysa buna hicbisi engel olamiyor. ben bebeklerimin kalbimin atmamasiyla ilgili hep kendimi sucluyordum keske soyle yapsaydim keske boyle yapsaydim ama artik suclamiyorum. Allah buyuk.. O can verecek olsaydi verirdi.
ben bu gidişle 9 doğurucam,her ay hamileyim :))))))))))
bi doğuramadım.
KIZ MADEM BİR KAÇINI ALABİLİYON NEDEN TAKSİM MEYDANINA ÇIKARIYON MALUM BÖLGEYE SÜRGÜNE GÖNDER:roflol:Yok be güzelim,sipermlerden kaynaklanıyor belkide,şımarık serseriler.Alcaksın birkaçını kuyrukarından Taksim meydanında sallandırıcan :))))))))))))
BENZER BİR HİKAYEDE BENİM ANNEMDEN KIZ KARDEŞİMLE ARAMIZDA 16 YAŞ VAR NNEM İSTEMEMİŞ BİRDE BİLMEDEN RÖNTGEN FALAN ÇEKİLMİŞ İLAÇ İÇMİŞ DOKTORLAR SAKAT DOĞAR DEMİŞLER AMA ALAMAYIZ BEBEK 2,5 AYLIK SONRA ANNEM EN SON BİR DOKTOR BULUYOR ALDIRMAK İÇİN DOKTORDA BEN ALIRIM DEMİŞ ANNEM MASAYA YATMIŞ ALETLERİ GÖRÜNCE TİKSİNDİM DİYOR HEMEN KALKMIŞ BEN ALDIRMICAM SAKATTA OLSA BENİM ÇOCUĞUM O DEMİŞ BİZ HEP SAKAT DOĞACAK BİR BEBEK BEKLERKEN MAŞALLAH SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR KIZ MERHABA DEDİ BİZE ŞİMDİ ÜNİVERSİTELİ OLDU ALLAHIM NE BÜYÜK YA OLMAZI OLDURUYOR SABIR KIZLAR SABIRkaydirigubbakcemilesize ilginc bir sey anlaticam
annemin benden onceki ilk bebegi 9 aylıkken karnında ölmüş ve ölü dogum yapmis. kırkı cıkarkıkmaz hic ara vermeden bana hamile kalmıs ve 19 yasinda beni dogurmus.
tam 3 yil sonra benim dogum gunumde kiz kardesimi dogurmus. kizkardesimden 2 sene sonra erkek kardesime hamile kalmis. bu arada da bir kac tane bebek aldirmis. erkek kardesime hamile oldugunu ogrendiginde cok uzulmus fakat parasi yokmus kurtaj olmaya. ilaclar icmis, merdivenlerden atlamis, agaclardan sallandırmıs kendini fakat kardesim dusmemis. deli gibi merdivenleri kosa kosa cikar ikiser ikser atlardim diyor. sonra tabi hamilelik ilerlemis dr a demiski ben ilac icttimi, dr da bisi olmaz en fazla killi bir cocugun olur demis.
ve kardesim dogmus, kar gibi dunya guzeli kocaman masmavi gozleri olan bir bebek. o kadar guzelmiski.
insanlar bakmaya korkarmis. nazar degecek diye. su anda da Allaha sukur 30 yasinda 193 boyunda dunya yakisiklisi bir kardesim var. Gorseniz Turk diyemezsiniz fransada yasiyor ve insanlar Turk olduguna inanmiyorlarmis.
yani Allah kader ve alacak nefes yazdiysa buna hicbisi engel olamiyor. ben bebeklerimin kalbimin atmamasiyla ilgili hep kendimi sucluyordum keske soyle yapsaydim keske boyle yapsaydim ama artik suclamiyorum. Allah buyuk.. O can verecek olsaydi verirdi.
kız guldurdun valla benı gebelıkmı beklıyosun canım sen
kızlar yaŞlarınız kac ben 23
KIZ MADEM BİR KAÇINI ALABİLİYON NEDEN TAKSİM MEYDANINA ÇIKARIYON MALUM BÖLGEYE SÜRGÜNE GÖNDER:roflol:
BENZER BİR HİKAYEDE BENİM ANNEMDEN KIZ KARDEŞİMLE ARAMIZDA 16 YAŞ VAR NNEM İSTEMEMİŞ BİRDE BİLMEDEN RÖNTGEN FALAN ÇEKİLMİŞ İLAÇ İÇMİŞ DOKTORLAR SAKAT DOĞAR DEMİŞLER AMA ALAMAYIZ BEBEK 2,5 AYLIK SONRA ANNEM EN SON BİR DOKTOR BULUYOR ALDIRMAK İÇİN DOKTORDA BEN ALIRIM DEMİŞ ANNEM MASAYA YATMIŞ ALETLERİ GÖRÜNCE TİKSİNDİM DİYOR HEMEN KALKMIŞ BEN ALDIRMICAM SAKATTA OLSA BENİM ÇOCUĞUM O DEMİŞ BİZ HEP SAKAT DOĞACAK BİR BEBEK BEKLERKEN MAŞALLAH SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR KIZ MERHABA DEDİ BİZE ŞİMDİ ÜNİVERSİTELİ OLDU ALLAHIM NE BÜYÜK YA OLMAZI OLDURUYOR SABIR KIZLAR SABIRkaydirigubbakcemile
guzel bılgın için sagol canım senın ne sorunun olmuşdu
KIZ MADEM BİR KAÇINI ALABİLİYON NEDEN TAKSİM MEYDANINA ÇIKARIYON MALUM BÖLGEYE SÜRGÜNE GÖNDER:roflol:
kızlar yaŞlarınız kac ben 23
Yok canım gebe olmayı bekliyorum :))))))))))
Kendimi her ay hamile sanıyorum.
Dr.gidicem (piskoloğa) kendimi hamile hissediyorum,ama bi türlü doğuramıyorum diycem :))))))))))
ececim hayırlı olsun şu sıralar istenmeyen misafir gecikmeli
de olsa gelmiş.. umarım ziyaretlerine şöyle 9 aylık bi ara verir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?