Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

biz bebeklerimizi nazlandırıyoruz da ondan şımarıklık ediyorlar gelmiyorlar bakın millet nasıl hor kullanıyor bebeğini ama bebekte inat ediyor doğacam diye şımartmayın şu veletleri şımartmayın hanımlar :dilcikar:
EĞİTİM ŞART:enbuyukkk:

size ilginc bir sey anlaticam

annemin benden onceki ilk bebegi 9 aylıkken karnında ölmüş ve ölü dogum yapmis. kırkı cıkarkıkmaz hic ara vermeden bana hamile kalmıs ve 19 yasinda beni dogurmus.
tam 3 yil sonra benim dogum gunumde kiz kardesimi dogurmus. kizkardesimden 2 sene sonra erkek kardesime hamile kalmis. bu arada da bir kac tane bebek aldirmis. erkek kardesime hamile oldugunu ogrendiginde cok uzulmus fakat parasi yokmus kurtaj olmaya. ilaclar icmis, merdivenlerden atlamis, agaclardan sallandırmıs kendini fakat kardesim dusmemis. deli gibi merdivenleri kosa kosa cikar ikiser ikser atlardim diyor. sonra tabi hamilelik ilerlemis dr a demiski ben ilac icttimi, dr da bisi olmaz en fazla killi bir cocugun olur demis.
ve kardesim dogmus, kar gibi dunya guzeli kocaman masmavi gozleri olan bir bebek. o kadar guzelmiski.
insanlar bakmaya korkarmis. nazar degecek diye. su anda da Allaha sukur 30 yasinda 193 boyunda dunya yakisiklisi bir kardesim var. Gorseniz Turk diyemezsiniz fransada yasiyor ve insanlar Turk olduguna inanmiyorlarmis.

yani Allah kader ve alacak nefes yazdiysa buna hicbisi engel olamiyor. ben bebeklerimin kalbimin atmamasiyla ilgili hep kendimi sucluyordum keske soyle yapsaydim keske boyle yapsaydim ama artik suclamiyorum. Allah buyuk.. O can verecek olsaydi verirdi.

Yok be güzelim,sipermlerden kaynaklanıyor belkide,şımarık serseriler.Alcaksın birkaçını kuyrukarından Taksim meydanında sallandırıcan :))))))))))))

guzel bılgın için sagol canım senın ne sorunun olmuşdu

Canım benim annemde kızkardeşime hamile kaldığında çok üzülmüş,asprin içmiş ağır kaldırmış ama Allah yaşamasını istemiş.

Yok be güzelim,sipermlerden kaynaklanıyor belkide,şımarık serseriler.Alcaksın birkaçını kuyrukarından Taksim meydanında sallandırıcan :))))))))))))
KIZ MADEM BİR KAÇINI ALABİLİYON NEDEN TAKSİM MEYDANINA ÇIKARIYON MALUM BÖLGEYE SÜRGÜNE GÖNDER:roflol:

BENZER BİR HİKAYEDE BENİM ANNEMDEN KIZ KARDEŞİMLE ARAMIZDA 16 YAŞ VAR NNEM İSTEMEMİŞ BİRDE BİLMEDEN RÖNTGEN FALAN ÇEKİLMİŞ İLAÇ İÇMİŞ DOKTORLAR SAKAT DOĞAR DEMİŞLER AMA ALAMAYIZ BEBEK 2,5 AYLIK SONRA ANNEM EN SON BİR DOKTOR BULUYOR ALDIRMAK İÇİN DOKTORDA BEN ALIRIM DEMİŞ ANNEM MASAYA YATMIŞ ALETLERİ GÖRÜNCE TİKSİNDİM DİYOR HEMEN KALKMIŞ BEN ALDIRMICAM SAKATTA OLSA BENİM ÇOCUĞUM O DEMİŞ BİZ HEP SAKAT DOĞACAK BİR BEBEK BEKLERKEN MAŞALLAH SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR KIZ MERHABA DEDİ BİZE ŞİMDİ ÜNİVERSİTELİ OLDU ALLAHIM NE BÜYÜK YA OLMAZI OLDURUYOR SABIR KIZLAR SABIRkaydirigubbakcemile

Allah Ne Büyük...

guzel bılgın için sagol canım senın ne sorunun olmuşdu

benim bozulmuş gebelikti yani ben bebeğin kalbini hiç duymadım ve kesede kanama vardı dr hemen anladı ama yinede bekleyelim biraz dedi bekledik ama değişmedi malesef

KIZ MADEM BİR KAÇINI ALABİLİYON NEDEN TAKSİM MEYDANINA ÇIKARIYON MALUM BÖLGEYE SÜRGÜNE GÖNDER:roflol:

:roflol: bencede valla bak şimdi uyuz oldum bu kendini beğenmiş spermlere

kızlar yaŞlarınız kac ben 23

benimde 28

Yok canım gebe olmayı bekliyorum :))))))))))
Kendimi her ay hamile sanıyorum.
Dr.gidicem (piskoloğa) kendimi hamile hissediyorum,ama bi türlü doğuramıyorum diycem :))))))))))

kobra çok tatlısın canım ya ama inan bende 2 aydır adetime 3-4 gün kala hamile oluyorum sonra yiyince kırmızı kartı geliyorum kendime:))

kızlar benim kırmızılar kendini göstermeye başladı.bi daha ki aya değil 5 gün gecikmiş 25 gün gecikse şüpelenmicem bişi var mı diye. (tabii dayanabilirsem) dün boşu boşuna o kadar kan verdim ya.

ececim hayırlı olsun şu sıralar istenmeyen misafir gecikmeli
de olsa gelmiş.. umarım ziyaretlerine şöyle 9 aylık bi ara verir :)

yaa benımde gunum gectı ayın 10da adet olmam gerekıyodu olmadım korunuyoruz ama genede korkuyorum nebılım kazaya kurbanmı gıttım nee :bbo: şimdıden sıtrese verdım kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…