- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.321
haklısın tuğbacım yorgun olmakta dinlen bugün hiçbişey yapma..
hatunlar günaydınnnn.nasılsınız ?
tugba demek yufkaları actınız ramazan hazırlıgımı yoksa gülüm.? yorulmusundur tabı dinlen bugün hiççç bisey yapma..?
enrıka yine görunmus kaybolmus dövcem bu kızı ben artık görunmuyo buralarda.
hatunlar günaydınnnn.nasılsınız ?
tugba demek yufkaları actınız ramazan hazırlıgımı yoksa gülüm.? yorulmusundur tabı dinlen bugün hiççç bisey yapma..?
enrıka yine görunmus kaybolmus dövcem bu kızı ben artık görunmuyo buralarda.
canım mecbur yapacam ev işle dolu dünde dogru dürüst yapamadım sen nasılsın canım ne var ne yok adet tarıhın ne zamandı inş. melegın senınledır................
evet canım ramazan hazırlıgı sen nasılsın perıcım stres sıkıntı yok dımı varsa kızarımmhaa lütven bebegını düşün ve bunlardan uzak dur hep pozitif düşün canım.................
canım çook çalış ozaman ramazan ayında bol bol hayırlısyla hamıle haberi verelım bayramda hamiş hamiş gezelim inş. amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnngeldim topiğimizin güzel hamilesi sabah sakinliğinden faydalanıyorum yerimseniben
daha çoook var tuğbacım eylülün başında adetimmm
Günaydın bayanlar,dün yeğenim doğudu,çok sevimli,ama bi tuaf oldum görünce,benim gebeliğimde devam etseydi bu aralar bende doğum yapacaktım.
Günaydın bayanlar,dün yeğenim doğudu,çok sevimli,ama bi tuaf oldum görünce,benim gebeliğimde devam etseydi bu aralar bende doğum yapacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?