- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.201
canım ya bu ay hiç çalışmyı düşünmüyorum artık fazla takmamaya karar verdim ocak ayına kadar öle devam edelim diyorum olmazsa aşılama ile başlıcaz yola hayırlısı çünkü geçen ay çok çalıştık kesin olur dedim ve belirtilerde çok vardı ama kısmet değilmiş bak pericim çalışmadı kısmetinde varmış oldu o yüzden akışına bıraktım Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor kıslar bıraktım kaderime bu arada rejimede başladım kilo verebilirsem iyi olacakalkisalkisalkisalkisalkisalkisbelenay ya hadi inşallah bu ay sendende gelsin bu güzel haber arkadaşım inşallahh
canım benım allah tamamını erdırsın ınsallah...mezuniyet günlerinide görürsünüz insallah alkisalkisalkis
günaydın canımmm biraz kafam karıstı neyseeeeeeeeee:uhm:
Kafan niye karıştı canım.Sen halamı şüphedesin hamileliğinden.Ya rahat ol hamilesin işte çift çizgiyi net görmedin mi?
kalp durması sonucu kürtajım var canımPeri senin 1 düşüğün mü vardı,hikayeni tam hatırlayamadım..
canım ya bu ay hiç çalışmyı düşünmüyorum artık fazla takmamaya karar verdim ocak ayına kadar öle devam edelim diyorum olmazsa aşılama ile başlıcaz yola hayırlısı çünkü geçen ay çok çalıştık kesin olur dedim ve belirtilerde çok vardı ama kısmet değilmiş bak pericim çalışmadı kısmetinde varmış oldu o yüzden akışına bıraktım Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor kıslar bıraktım kaderime bu arada rejimede başladım kilo verebilirsem iyi olacakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hadi hadi misafir geldi,yok çalışamadık dedin,amma çaktırmadan hamile kaldın..
kıslar dış gebelıge taktım ben şimdide...bılenınız varmı çokmu okuyorum ben ondanmı oluyo böle yaa
kıslar dış gebelıge taktım ben şimdide...bılenınız varmı çokmu okuyorum ben ondanmı oluyo böle yaa
eceee naptın canım yaptınmı test
yok yok bu kız adam olmıcak periiiiiiiiiiiiiiiiiiii çıldırma insanı ya:mymeka::mymeka::mymeka:kızm sen dayak arsızı oldun eee başka senaryoların varmı pericim sırada ne var takmak için şimdi herşeyi unutuyorsun kendine dikkat ediyorsun zaten ne olacaksa olur senin senaryo yazmana grek yok ay bu kız hamilelikten dolayımı ne yedi kafayı kızım istemiyonmu sen bu bebeği yok hamişmiyim yok boş gebelikmi ne kadar olumsuzluk varsa saydın bak yeğenimin gücüne gidecek bu kadın beni istemiyor diye sızlanıp duracak ya sen tadını çıkarsana bu günlerin yok bişey inşallah Allahıma amenet miniğimiz :Saruboceq:[/QUOTE
iyice herseyı kötuye yorar oldum yaaa noldu bana böle...hanı bastan lekelenmeyle basladı ya ondan taktım kafayı .keseyı görup kalp atıslarını görünceye kadar böle devam edıcek galıba bu halım .ama cok rahatsız edıyo benı ya böyle düşünmek
hayatım bunları düşünmen çok doğal kötü bi tecrübemiz var çünkü
bu endişelerinden kurtulmak için az zamanın kaldı sabret haftaya çarşamba dr sana herşeyin yolunda olduğunu bebeğinin sağlıkla geliştiğini söylücek canım
ama acele ediyosan 2 gün arayla kan testi verebilirsin ikiye katlıyosa rakam hamilelik doğru yoldadır bide kasık ağrın ne durumda perim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?