Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenay ya hadi inşallah bu ay sendende gelsin bu güzel haber arkadaşım inşallahh
canım ya bu ay hiç çalışmyı düşünmüyorum artık fazla takmamaya karar verdim ocak ayına kadar öle devam edelim diyorum olmazsa aşılama ile başlıcaz yola hayırlısı çünkü geçen ay çok çalıştık kesin olur dedim ve belirtilerde çok vardı ama kısmet değilmiş bak pericim çalışmadı kısmetinde varmış oldu o yüzden akışına bıraktım Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor kıslar bıraktım kaderime bu arada rejimede başladım kilo verebilirsem iyi olacakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım benım allah tamamını erdırsın ınsallah...mezuniyet günlerinide görürsünüz insallah alkisalkisalkis

amiiiiin canım inşallah:Saruboceq:

belenaycım biliyomusun aslında bu pek elimizde değil çünkü adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, sonra çok monoton hayatlarımız bunu bize unutturacak oyalayacak şeylerle meşgul olamıyoruz ve birbirimizin belirtileri hakkında çok konuşuyoruz ve buda bizim hamileliğe motive olmamıza neden oluyo ve olmayıncada hayal kırıklığı
mesela ben ay içinde çok takmıyorum hatta kürlere falanda çok sadık olduğum söylenemez ama adet yaklaştımı stresleniyorum elimde değil

Hadi hadi misafir geldi,yok çalışamadık dedin,amma çaktırmadan hamile kaldın..

hehehe bu ay pericimin ümidi yoktu gerçekten ama erken yumurtlaması avantajı oldu maşallah allah tamamına erdirsin
ama varya bak yinede ümitlendi adeti yaklaştığında ihtimal vermediği halde aklının bi yerlerinde bişeyler ya hamileysen diyo insana :))

kesinlikle öle mufinim adet yaklastımı acaba dıyosun..bu değişmiyo malasef.burda konussakda konusmasakda farketmıyo hiç.

kıslar dış gebelıge taktım ben şimdide...bılenınız varmı çokmu okuyorum ben ondanmı oluyo böle yaa

şimdiden kendini böyle huzursuz etme. dış gebelik belirtin mi var ki. git bir kan testi yaptır bugün ve 2 gün sonraad tekrarla kan testi değerlerinden anlaşılır bu. ama bence boşuna kendini huzursuz ediyorsun. ayrıca mide bulantısıda 6.haftadan sonra başlar genelde ve herkesde olacak diye de birşey yok. sen sağlıklı bir bebek doğuracaksın inşallah, böyle olumsuz düşünerek kendi canını sıkma.

kıslar dış gebelıge taktım ben şimdide...bılenınız varmı çokmu okuyorum ben ondanmı oluyo böle yaa

yok yok bu kız adam olmıcak periiiiiiiiiiiiiiiiiiii çıldırma insanı ya:mymeka::mymeka::mymeka:kızm sen dayak arsızı oldun eee başka senaryoların varmı pericim sırada ne var takmak için şimdi herşeyi unutuyorsun kendine dikkat ediyorsun zaten ne olacaksa olur senin senaryo yazmana grek yok ay bu kız hamilelikten dolayımı ne yedi kafayı kızım istemiyonmu sen bu bebeği yok hamişmiyim yok boş gebelikmi ne kadar olumsuzluk varsa saydın bak yeğenimin gücüne gidecek bu kadın beni istemiyor diye sızlanıp duracak ya sen tadını çıkarsana bu günlerin yok bişey inşallah Allahıma amenet miniğimiz :Saruboceq:

hayatım bunları düşünmen çok doğal kötü bi tecrübemiz var çünkü
bu endişelerinden kurtulmak için az zamanın kaldı sabret haftaya çarşamba dr sana herşeyin yolunda olduğunu bebeğinin sağlıkla geliştiğini söylücek canım
ama acele ediyosan 2 gün arayla kan testi verebilirsin ikiye katlıyosa rakam hamilelik doğru yoldadır bide kasık ağrın ne durumda perim

bide pericim lütfen netten bişey araştırma bilme güzelim dr seni aydınlatıcak zaten okuma nette yazanları

bazen çok hafif yanma gibi bişey.oluyo .öyle bı sıkıntım yok cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…