Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

HAYIRRRRR kaptırmam yerimi kimselere kaydirigubbakcemile
valla topiğe saldırırım çok fena olur ona göreee Çok üzgünüm çoook

HAYIRRRRR kaptırmam yerimi kimselere kaydirigubbakcemile
valla topiğe saldırırım çok fena olur ona göreee Çok üzgünüm çoook

şaka şakaaaa gülümmmmmm yerıne kimse tutamaz vallah billah :içelim:

ama sende fazla uzaklasma yinede canımmmmm güzel sohbetınden mahrum etme bizi aaaaasırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar,
burda yokum sanmayın ben gelip gidip sizi okuyorum,takibimdesiniz,bi ara enrika gelmiş gitmiş gördüm,ayşecim nasılsın güzel hamilemiz,yaa hamile kelimesi bile insanı nasıl heyecanlandırıyor dimi,söylerken içim bir tuhaf oldu.

sibel hamile :Saruboceq:
sibel hamile yerimseniben
sibel hamile
sibel hamile delikafadulden
sibel hamile alkisalkisalkis
sibel hamile :ecrin_bebek:

yaseminnnn geçmişe bakamadım be hayatım ne sormustun kusura bakmazsan tekrar yazabilirmisin..

ay dur hatırladım korunma suresi dime

bilmem dr bisi demedi bende sormadim acikcasi
regl ol gel kromozom testleri ve trpmbofili panelini yapalım dedi
yani bende esime ve bana kromozom testleri yapilmadan bebek sahibi olmayı dusunmuyorum acikcasi

özletme kendini sibelciğim :))opuyorumnanaktan

sağüol esteryam bencede yaptır canım...hatta rahim filmide çektir aklınsa soru işareti kalmasın hiç....

iyi akşamlar volinacım

belenayyyyy nasılsın hayatım yaaa bugün hatay pazarı var acaba uğrasammı diyorum fff çokta sıcak galiba dışarısı dimi

iyiyim gülüm iyiyim ara ara piskopata baglıyorum okadar.... sen nasılsın canım benım...

MUFİNİM canım benim kaldık başbaşa,
az önce sibel hamile diye yazdın yaa,birden 1 sn de olsa şüpheye düştüm,çok komik yaa,insanoğlu ne kadar ilginç, helede çok istediğin bişey varsa,küçücük bir işarette bile, kalbin hemen pır pır ediyor,inşallah en yakın zamanda içimizde bebeklerimiz pır pır eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…