- Konu Sahibi tugbamurat
-
hosgeldin angel iyiki geldin aramiza madem süren doldu belkide ilk bebek haberini senden aliriz canim sositososito
ya bu topıkte bensız olurmu arkadaslar-tatlicadiarzu-benımde korunma sürem bıttı lutfen benıde lısteye alırmısınızhihoyyyt
bu arada hepinize günaydin canim arkadaslarim tugbaciiimm listeyi yenilemissin ay simdi 15 günmü kaldi yani hadi bi haftada regl desek sonra gelsin özgürlük :dance:
sibelacim aldigin karar süper tabiki tatlim bu kadar kafana takmadiginda bak gör düzelicek hersey bizde yasadik hep benzer seyler ayrica canim biz burda birbirimize destek için variz çok seviyorum ben hepinizi :1hug:
bu arada hepinize günaydin canim arkadaslarim tugbaciiimm listeyi yenilemissin ay simdi 15 günmü kaldi yani hadi bi haftada regl desek sonra gelsin özgürlük :dance:
sibelacim aldigin karar süper tabiki tatlim bu kadar kafana takmadiginda bak gör düzelicek hersey bizde yasadik hep benzer seyler ayrica canim biz burda birbirimize destek için variz çok seviyorum ben hepinizi :1hug:
günaydın canım,evet inşallah böyle kararlı olursam düzelecek herşey,şimdi adet görüp kistlerim gitmiş olursa bende özgür olacam, inşallah herşey yolunda gidecek.Evet yaza hepimiz hamile gireriz inşallah.:CüvCüv:
günaydın canım,evet inşallah böyle kararlı olursam düzelecek herşey,şimdi adet görüp kistlerim gitmiş olursa bende özgür olacam, inşallah herşey yolunda gidecek.Evet yaza hepimiz hamile gireriz inşallah.:CüvCüv:
a.s.hoşgeldin canım aa ne güzel korunma süren bitmiş hakkında hayırlısı olsun inş. tez vakıtte hamiş olursun:CüvCüv: .canım hemen listeye eklıyorum seni....
hiç merak etme tatlim zaman zaten o kadar hizli geçiyo ki bi bakmissin hersey yoluna girmis bile bi kaç ay sonra hamilelik nasil eciyo diye sohbet edicez burda
a.s.evet canım kararlı olmayı istemen bile büyük gelişme adına sevindim canım hep pozitif düşün negatifleri sil kafandan herşey yolunda gidecek inan buna :teytey:
Yaa ne kadar pozitifsin enrikacım,insanın içini açıyosun ,umut aşılıyosun inşallah herşey senin dediğin gibi olur,o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
canim sibelam çok tesekkür ederim Şeniz bu arada nasil oldun lekelenmen bittimi ilaçlar nasil gidiyo antibiyotik varsa sakin saatini geçirme tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?