- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.341
amanda aman bizim tazecik hamilemizin başı ağrımış, şimdi sen ilaç ta alamazsın,bencede bişeyler ye ve yat,bol bol dinlen sabinacım.
sabinacım kıyamam sana ben geçmiş olsun yat güzelim en güzeli baş ağrın içinde karanlığa göm kendini
günaydın canlarım nasılsınız
esterya canım çok güzel düşünüyorsun olması gerekende bu imtihan dünyasındayız inşallah ahirette 3 tane şefaatçin var bu bile rahatlamaya yeter canım
enrikam canım nasılsın sıkıntın geçtimi kimsenin moralini bozmasına izin verme amaaan hayat kısa yaşamın tadını çıkarmak lazım
yasemin sen nasılsın canım
birperi topiğin neşe kaynağı sen nasılsın bakalım canım benim
tugbacım canım benim sen nasılsın demek bir tane oğlun var allah bağışlasın canım öper teyzesi delikanlıyı:))
sibela canım sen nasılsın patronlarla aran ne alemde yaşasın elemanlar :)))patronlara merhamet versin allahım inşallah
sabina güzel hamişimiz sen nasılsın bakalım bebişimize allahtan sağlık sıhhat diliyorum annesinede tabi
özgecim sen nasılsın canım inşallah bu ay güzel haberlerini alırız
NURHAYATK yine yoksun ortalarda nerdesin bakim sen:))
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin geçmiş olsun allahım bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah
eee beni sorarsanız ben bugün nedenini bilmediğim bir huzur ve sevinçle güne başladım ama hala uykum var bunu aşamadım olsun sonuçta nefes alıyorum ya uykumun gelmesi bile güzel değilmi kıslar
amin pericim darısı başına innnşşşşaalllaaahhhh
benimde başıma hepimizin isteyen herkesin başına
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
evet yasemincim 3 aydan önce tebrik kutlamalarının dışında kutlama yapmayalım arkadaşım bide öyle deneyelim
bu arada ilk adetinide oldun hıı artık geçmişe gömdün sayılır tatlım yeni bi maratona 4 -5 ay bişey kaldı oda şıp diye geçiyo zaten
kızlar yasemin nerde ya
evet canım haklısın eğlenmek halay çekmek yokkkkızlar hakikaten nazar değiyor topige ..bir daha halay çekip çok sevinmek yok taki hamileliklerimiz 3 aylık falan olana kadar...enrikam çok haklısın hep sevinip ardından hemen üzülüyoruz...oun için kutlamaları erteleyelim birde öyle deneyelim bakalım...allahım yardım et bizlere...
hadi canım hayırlısı olsun hakkındaa bitanemcanlarım ben adet oldum bu akşam çok şükür tam gününde oldu...yarın kromozom sonuçlarımız çıkacak inşallah herşey yolundadır...ve dr umu arayacağım rahim filmi için...bakalım hangi gün gel diyecek...
bravo sana canım kendi kendini böle teselli etmem çok güzel bitanemopuyorumnanaktanGUnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim ben merak etmeyin kurtaj olmam lazım ama hem izin hem para durumunu ayarlamam lazım once..
hersey Allahtan o ne derse o olur arkadaslar o nedenle fazlaca uzulup aglayıp isyan ediyor gibi olmak istemedim, bundan sonrası icin guclu olmak zorundayım
kızlar bir teklifim var size...sonuçta belenayım ve harikamı hepimiz gördük...ee diğerleri birbirini merak ediyor...ben dün profilime resim eklemek istedim ama büyük falan dedi kabul etmedi...siteye kısa süreliğine resimlerimizi koysak (alıntı yapmamak kaydı ile) herkes birbirini görmüş olur ne dersiniz :))
canım arkadaşım benim nasılda merak edermiş benim...:))opuyorumnanaktan
canım sabah kafa izni yaptım ...evdeydim...10 gibi hastaneyi aradım hala çıkmamıştı sonuçlar salı arayın dediler eğer sonuçlar çıksaydı doğru hastaneye gidecektik işe gel git olmasın dedim...bu arada salonumu temizledim misler gibi yaptım...sonra duşumu alıp işe geldim...sabahta kendi dr umu aradım adet olduğumu müjdelemek için :))) sonra pazartesi gel ilaçlarını yazalım hsg için dedi kanamn ne zaman biter diye sordu bende salı dedim ozaman çarşambada hsg çekeriz dedi...tamam dedim...haftaya hastanelerde olacağım yani...hayırlısı olsun bakalım...ne yapalım ...:Saruboceq:
kızlar bir teklifim var size...sonuçta belenayım ve harikamı hepimiz gördük...ee diğerleri birbirini merak ediyor...ben dün profilime resim eklemek istedim ama büyük falan dedi kabul etmedi...siteye kısa süreliğine resimlerimizi koysak (alıntı yapmamak kaydı ile) herkes birbirini görmüş olur ne dersiniz :))
sabına geçmiş olsun canım yat dinlen güzelce gözlerını kapat...sessız sessız iyi gelır...güzel hamişimiz bizim... ayyy ne guzel bı duygu yaa...allah nazarlardan saklasın insallah...
sağol pericim yatıyorum ama yatarkende canım çok sıkılıyo canım ya
ama kalkıncada miğdem bulanıyo
artık meleğim için katlanıcam
darısı başınıza inşallah canım
sen bu ay incir kürünü yine uygula periciğim bence faydası var
sağol pericim yatıyorum ama yatarkende canım çok sıkılıyo canım ya
ama kalkıncada miğdem bulanıyo
artık meleğim için katlanıcam
darısı başınıza inşallah canım
sen bu ay incir kürünü yine uygula periciğim bence faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?