Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

amanda aman bizim tazecik hamilemizin başı ağrımış, şimdi sen ilaç ta alamazsın,bencede bişeyler ye ve yat,bol bol dinlen sabinacım.

evet sibelam ya ilaçta alamıyorum
ama biraz geçti gibi miğdem bulanıyo sadece
camları açtım şimdi biraz uzandım ii geldi biraz

sabinacım kıyamam sana ben geçmiş olsun yat güzelim en güzeli baş ağrın içinde karanlığa göm kendini

sağol enrikam
iyiki varsınız canlarım ya birtek sizinle dertleşebiliyorum gerçekten çok iyisiniz
ara ara uğrarım sizlerden ayrı kalamaıyorum

sabına geçmiş olsun canım yat dinlen güzelce gözlerını kapat...sessız sessız iyi gelır...güzel hamişimiz bizim... ayyy ne guzel bı duygu yaa...allah nazarlardan saklasın insallah...

ayy ne guzel işte canım ya allah bozmasın insallah huzurunu...opuyorumnanaktan

uyku durumuna gelınce gece kacta yatıyosun bakalım sennn hıııııı uyumuyomusun yoksaaaa :jeyyar::jeyyar:

selam canım...evet oldum tatlım...inşallah geçecek canım hemen kaldı 4 adet :)) :CüvCüv:

kızlar yasemin nerde ya

canım arkadaşım benim nasılda merak edermiş benim...:))opuyorumnanaktan

canım sabah kafa izni yaptım ...evdeydim...10 gibi hastaneyi aradım hala çıkmamıştı sonuçlar salı arayın dediler eğer sonuçlar çıksaydı doğru hastaneye gidecektik işe gel git olmasın dedim...bu arada salonumu temizledim misler gibi yaptım...sonra duşumu alıp işe geldim...sabahta kendi dr umu aradım adet olduğumu müjdelemek için :))) sonra pazartesi gel ilaçlarını yazalım hsg için dedi kanamn ne zaman biter diye sordu bende salı dedim ozaman çarşambada hsg çekeriz dedi...tamam dedim...haftaya hastanelerde olacağım yani...hayırlısı olsun bakalım...ne yapalım ...:Saruboceq:

kızlar bir teklifim var size...sonuçta belenayım ve harikamı hepimiz gördük...ee diğerleri birbirini merak ediyor...ben dün profilime resim eklemek istedim ama büyük falan dedi kabul etmedi...siteye kısa süreliğine resimlerimizi koysak (alıntı yapmamak kaydı ile) herkes birbirini görmüş olur ne dersiniz :))

evet canım haklısın eğlenmek halay çekmek yokkklmaz:bundan sonra
hadi canım hayırlısı olsun hakkındaa bitanem
bravo sana canım kendi kendini böle teselli etmem çok güzel bitanemopuyorumnanaktan

olur canım ekleyelim ben ekleyim hemen sonra sileriz .

buseciğim sağol tatlım desteğin için...işlk ekliyorum o zaman ben...akşama kadar bura ona göre....

hayırlısı olsun tabi tatlım mis gibi çıkıcak bütün sonuçların eminim ben buna :1hug:
salon temizliği konusundada ellerine sağlık arkadaşımın bende dün akşam yatak odamı temizledim,topladım biraz, acayip dağılmıştı takılarım falan incik cincik ayyy yani kafayı yicem öyle şeylerle bayılıyorum opuyorumnanaktan haftasonuda bütün evi bi elden geçireyim istiyorum ama güvenemiyorum kendime :a015:

olur valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sabına geçmiş olsun canım yat dinlen güzelce gözlerını kapat...sessız sessız iyi gelır...güzel hamişimiz bizim... ayyy ne guzel bı duygu yaa...allah nazarlardan saklasın insallah...

sağol pericim yatıyorum ama yatarkende canım çok sıkılıyo canım ya
ama kalkıncada miğdem bulanıyo
artık meleğim için katlanıcam
darısı başınıza inşallah canım
sen bu ay incir kürünü yine uygula periciğim bence faydası var

ayyy o kuzu için katlanılmazmı sabınammmmmm şimdi geçmişi hatırlıyorumda hep offf derdım yeter midem bulandıkcaaa ...hiççç şikayet etme sakınnn...ben asla etmıycem allahım kısmet ederse...

incir kürünede bu aksamdan ıtıbaren baslıyorum bıtanem.

geçmiş olsun sabinam dikkat et kendine....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…