Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

saaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaam........tebrik ederim canım..allahım ne olur kucağına alsın sabinam meleğini.....ay çok sevindim.....

sabinam haber uçurmaya gitti pııııııııııııııııııııııııır :)) canım ...rabbim üzmesin seni bu sefer arkadaşım....

sağolun canlarım ya
birtek anneme söyledim
hala şoktayım inanamıyorum
eşime bile söylemedim daha aradım tel cevap vermedi
inşallah sağlıklı bi şekilde hamilelik geçiririm
rabbim tün isteyenlere versin inşallah ya uçuyorum sevinçten
elim ayağam titriyo resmen ya
inanamıyorum yaa
17 temmuz evlilik yıl dönümümüzdü kızlar bana en büyük hediyeyi verdi rabbim binlerce kez şükürler olsun
ay ne yazdığımı bile bilmiyorum
şoktayımmmmmm

hey ne oluyor burda yaaa hep kaçırıyorum böyle güzel haberleri yine sona kaldım bak sevinmek için ama olsun güzel haber geldi ya oh oh yandan yandan ay sabinacım tebrik etmeyi unuttum sevinçten tebrik ederim canım allahım bu sefer hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin halay vakti gelmiş birperi nerelerde sever o oynamayı hadi kızlar devam devam
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

uyyyy canım benm yaaa:1hug:

bu arada geçmişi okudumda sabinacım dur bir dakka:mymeka:bu bebişi ve kendini üzdüğün için sigara yok bundan sonraklava:

sabinacım allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin nazarlardan korusun seni ve bebeğini canım çok mutlu ettin bizi ya

sağolun kızlar ya
şimdi doktorum aradı çok sevindi cumartesi gel bi bakalım dedi
eşimde aradı mutluluktan konuşamadı garibim
kızlar bursada annemin halılarını yıkayıvermiştim tek başıma anneciğim ameliyatlı diye ona birşey yaptırmadım
birşey olmamıştır değil mi

haydiiiiiiiiiiiiiiiii halaya devam.....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sabinacım allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin nazarlardan korusun seni ve bebeğini canım çok mutlu ettin bizi ya

enrikam incir kürü uygulamıştım bu ay birde senin dediğin pozisyonda denemiştim canım
işe yarıdı demek ki
enrikam birde baksana canım ya aklıma ne geldi ben bu ay mantar olmuştum ya fitil le hap kullnmıştım birşey olmamıştır değil mi canım ya pardon birde krem
dr batikomla temizlemişti birde
pazar günü birde başım çok ağrmıştı ağrı kesici içmiştim birşey yoktur diye
birşey olmuşmudur kafama takıldı şimdi

sabinam öyle sevindimki
yok ya benim içime çok güzel şeyler doğuyor ya hiiiç bişey olmamıştır zaten allah korusun ben bi dr dan dinlemiştim adet gecikmeden yani hamile olduğunu öğrenmeden önce yaptıkların pek tehlike oluşturmazmış
biliyomusun tam yumurtlama gününde o pozisyonla denediysen erkek olma olasılığı artıyomuşş yani tabi hayırlısı olsun da

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…