- Konu Sahibi tugbamurat
-
selam arkadaşlar,.bende sürenin dolmasını bekliyorum,.iki düşüğüm oldu maalesefki,.ilki 1 aylıkken kendiliğinden düştü,ikincisi 10 haftalıkken kalbi durdu,kürtajla alındı,.şimdi 2 buçuk ay oldu,,.sürenin dolmasını bekliyoruz,.benim doktorum bi ay beklesen olur dedi,ama benim içim rahat değil,şöyle 3-4 ay geçmesini bekliyorum,.nasipse,.bide tahlil sonuçlarım belli olsun,.inşallah herşey yolunda gider..
selam arkadaşlar,.bende sürenin dolmasını bekliyorum,.iki düşüğüm oldu maalesefki,.ilki 1 aylıkken kendiliğinden düştü,ikincisi 10 haftalıkken kalbi durdu,kürtajla alındı,.şimdi 2 buçuk ay oldu,,.sürenin dolmasını bekliyoruz,.benim doktorum bi ay beklesen olur dedi,ama benim içim rahat değil,şöyle 3-4 ay geçmesini bekliyorum,.nasipse,.bide tahlil sonuçlarım belli olsun,.inşallah herşey yolunda gider..
Canım bende günümü doldurdum bu ay çalışmalara devam ettik hayırlısı belirtiler var ama sonuç 5 nisanda belli olucak.
a.s.canım yaa çok geçmiş olsun sıkma canını ne olur herşeyde vardır bir hayır tedavini olur inş. hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın rabbim büyük canım rabbim yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:kizlar merhaba, maalesef canim cok sikkin.subatta kurtaj olmustum ya bebegi patolojiye gondermislerdi, bugun sonuc geldi mol gebelik(uzum gebeligi) varmis,doktor en az 6 ay ya da bisene hamile kalmamam gerektigini once tedavi edilmem gerektigini soyledi.Yani rahimde bir tumormus bu.Tugbacigim beni artik listeden silebilirsin, kimbilir ne zaman hamile kalacagim artik.Bu konuda bilgisi olan varmi kizlar, ya da tandiginiz biri boyle birsey yasadimi?Bana bu kounda bilgi verirseniz cok sevinirim.
a.s.:1hug:selam canım aramıza hoş geldin canım senle aynı kaderi yaşıyoruz benimde 2 tane oldu biri 5 haftalıkken kendiliginden düştü ikincisi 9 haftalık kalbi atmadı ilaçla düşürdüler benim 4 ay oldu bir 2 ay daha bekleyecem dr bana 3 ay bekle öyle kal dedi bende senin gibi düşündüm 6-7 ay beklıyım rahim iyice toparlansın kendime gelim 2 düşük üst üste baya güçten düştüm şimdi şimdi iyi hissediyorum kendimi hayırlısıyla haziranda korunmayacam ondan sonra rabbim ne zaman nasip ederse senin benim ve tüm isteyenlerin rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versiin amiin :Saruboceq:selam arkadaşlar,.bende sürenin dolmasını bekliyorum,.iki düşüğüm oldu maalesefki,.ilki 1 aylıkken kendiliğinden düştü,ikincisi 10 haftalıkken kalbi durdu,kürtajla alındı,.şimdi 2 buçuk ay oldu,,.sürenin dolmasını bekliyoruz,.benim doktorum bi ay beklesen olur dedi,ama benim içim rahat değil,şöyle 3-4 ay geçmesini bekliyorum,.nasipse,.bide tahlil sonuçlarım belli olsun,.inşallah herşey yolunda gider..
a.s.canım ekledim hemen zamanının ne zaman doldugunuda yazarsan onuda eklerim sevgileeerkızalr bende beklemedeyim neden listenize almadınız beni
bende kürtaj olalı 15 gün oldu doktoruma göre 3 ay beklemem gerekiyor şimdilik ama hafta içi kontrolüm var bakalım sen şimdilik beni 3 ay olarak yaz kontrolden sonra tarih değişirse bildiririm canım
kizlar merhaba, maalesef canim cok sikkin.subatta kurtaj olmustum ya bebegi patolojiye gondermislerdi, bugun sonuc geldi mol gebelik(uzum gebeligi) varmis,doktor en az 6 ay ya da bisene hamile kalmamam gerektigini once tedavi edilmem gerektigini soyledi.Yani rahimde bir tumormus bu.Tugbacigim beni artik listeden silebilirsin, kimbilir ne zaman hamile kalacagim artik.Bu konuda bilgisi olan varmi kizlar, ya da tandiginiz biri boyle birsey yasadimi?Bana bu kounda bilgi verirseniz cok sevinirim.
merhaba sudenaz, canim cok gecmis olsun, seni cok iyi anliyorum.peki nedenini biliyormusun yani neden dusuk yaptiginin.
bende kürtaj olalı 15 gün oldu doktoruma göre 3 ay beklemem gerekiyor şimdilik ama hafta içi kontrolüm var bakalım sen şimdilik beni 3 ay olarak yaz kontrolden sonra tarih değişirse bildiririm canım
merhaba canim aramiza hosgeldin, benimde bebegimin de kalbi durmustu, insallah hersey yolunda gider.
kizlar merhaba, maalesef canim cok sikkin.subatta kurtaj olmustum ya bebegi patolojiye gondermislerdi, bugun sonuc geldi mol gebelik(uzum gebeligi) varmis,doktor en az 6 ay ya da bisene hamile kalmamam gerektigini once tedavi edilmem gerektigini soyledi.Yani rahimde bir tumormus bu.Tugbacigim beni artik listeden silebilirsin, kimbilir ne zaman hamile kalacagim artik.Bu konuda bilgisi olan varmi kizlar, ya da tandiginiz biri boyle birsey yasadimi?Bana bu kounda bilgi verirseniz cok sevinirim.
sizde benim can dostlarımsınız güzel arkadaşlarım benim,bekleyişimiz beraberken daha renkli ve hızlı geçiyo kısa bi süre sonra zaten özgürlük bekleyişinin yerini bebek bekleyişi alıcak işallah oda çok kısa sürcek hayırlısıyla delikafadulden
Canım bende günümü doldurdum bu ay çalışmalara devam ettik hayırlısı belirtiler var ama sonuç 5 nisanda belli olucak.
ınŞ.yasemın fena belırtılerım var ama hadı hayırlısı hepımız ıÇınseva hoş geldin aramıza inşallah tez vakitte ilk haberi senden alırız arkadaşım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?