Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar bıde eşlere yedırmek ıcınde keçiboynuzu pekmezı varmıs... bizde yıyebılırmısız kan yaparmıs...duydunuzmu nerden bulurum onu marketlerde varmıkı acaba....

pericim ben sürekli içiyorum o pekmezi
kan yapsın diye
ama 1-2 aydır bıraktım çünkü yaz geldi ya sıcakta bunaltmasın diye
ağır bişey çünkü
harnup pekmezi diye satılanları var bak neredeyse bütün marketlerde vardır tatlım

pericim ben sürekli içiyorum o pekmezi
kan yapsın diye
ama 1-2 aydır bıraktım çünkü yaz geldi ya sıcakta bunaltmasın diye
ağır bişey çünkü
harnup pekmezi diye satılanları var bak neredeyse bütün marketlerde vardır tatlım

sagol canım bakayım bu aksam bakalım marketten...
süte falan karıstırıp mı içiyosun yoksa kasıklıyomusun canım.. ve ne kadar içmek lazım günde ?:uhm:

aynen canım öle okudum ...yapalım bakalım zararı yok faydası var herseye....

şimdi diğer topicte okudum,eşinin sperm sayısı 5 milyon çıkmış,bu dediğin kürü yapmış 1 ay sonra 15 milyon çıkmış ve kadın hamileyim diyor,valla ben eğer yerse yapayım bende yerim eşimde yesin(yerse tabi mız mız)

ben her sabah 1 yada 2 çorba kaşığı içiyodum
ya zaten yutarken başın dönüyor
ağır ya ondan
aslında belki sütlede olur ama bence kaşıkla gitsin

sibelcim zeytinyağında bekleyen incirmi yapmış o kızda
yaa bende denesemmi ama ya hamileysem o zaman bi anlamı olmaz
eğer adet olursam kesin bende yaparım onu basit çünkü

şu zeytinyağına incir koyup yeniyormuş nasıl oluyor acaba,bana o daha kolaymış gibi geldi

sibela canım 1 tane inciri akşamdan bir kaseye koyup üzerine üstüne çıkacak kadar saf zeytinyağı koyuyosun..sonra tekrar üzerini kaseyle kapatıp sabah aç karına yiyiyosun
ben öyle duydum ve bu ay bende uyguluyorum
ayrıca kuru incir çok yararlı bağarsakları çalıştırıyo birde igara içiyorsan eğer balgam söktürücü özelliğide var tatlım
inşallah faydasını görürüz

süper kıslar süperrr hepimiz yapıyoruz anlastıkmııı.... hamıleysende enrıkam zararı olmaz gibi gelıyo bana daha ıyı kuvvet verır bebişe ama tabı yıne bı bılene sormak lazım gülümmm...

ayy heyecan bastı valla kıslar bugünden tezi yok yapıyoruzzz tamammmııııııı

kızlar bıde eşlere yedırmek ıcınde keçiboynuzu pekmezı varmıs... bizde yıyebılırmısız kan yaparmıs...duydunuzmu nerden bulurum onu marketlerde varmıkı acaba....

pirpericiğim keçi boynuzu petmezini marketlerden bulabilirsin canım
benim kociş 4 aydır kullnıyo
sabah ve gece yatmadan önce bir yemek kaşığı
bu arada keçi boynuzu petmezinin kan yapma özelliği olduğundan kanda pıhtılaşma yani plt (trombosit değerlerini yükseltiyo canım bilgin olsun..
o yüzden eşine petmez kullndıracaksan günde birtanede bebe aspirini kullnsın
bizim öyle olmuştu ikimizde petmezi kullndık bende kansızlık var diye bende kulanmıştım ve hemogram tahlili yaptırdık plt çok yüksek çıktı ikimizinde, benim dr de hemen bize kan yapıcı birşey kullnıp kullnmadığımızı sordu kullndık deyince bebe aspirini önermişti canım

sibelcim zeytinyağında bekleyen incirmi yapmış o kızda
yaa bende denesemmi ama ya hamileysem o zaman bi anlamı olmaz
eğer adet olursam kesin bende yaparım onu basit çünkü

yok canım eşine yedirmiş inciri kendisi yemişmi bilmem ama ben bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay bunu yapacam,eşimede yedirecem,baksana 5 milyondan 15 milyona çıkması ne demek 3 katına çıkmışşş wowwww

süper kıslar süperrr hepimiz yapıyoruz anlastıkmııı.... hamıleysende enrıkam zararı olmaz gibi gelıyo bana daha ıyı kuvvet verır bebişe ama tabı yıne bı bılene sormak lazım gülümmm...

ayy heyecan bastı valla kıslar bugünden tezi yok yapıyoruzzz tamammmııııııı

anlaştık tatlım şimdi eşimi arıyorum ve incirle ceviz sipariş ediyorum ona
ben cevizle yiyim şimdilik inciri adet olursan zeytinyağına yatırırım artık

kızlar benim sağ kasığıma dikenler batıyo bacağımı kasıyor
benim adet gelcek heralde:KK43:

hadi inşallah hamilesim ,gebelik batması inşallah,
bide sen kür yapma bence,ben yumurtlamadan sonra herşeyi bırakıyorum ne olur ne olmaz ilk 15-16 gün ne yaparsam yapıyorum sonra bırakıyorum sende bişey yapma artık bekle bakalım hamilesindir belki.

peki inciri kaseye koyduk,üstüne inciri yatırdık,üsütnü kapattık,sabah kalktık yedik,içindeki yağı napcaz????akşam tekrar içine incirmi koyacaz????

yok canım eşine yedirmiş inciri kendisi yemişmi bilmem ama ben bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay bunu yapacam,eşimede yedirecem,baksana 5 milyondan 15 milyona çıkması ne demek 3 katına çıkmışşş wowwww

yani çok yaramış belli
ben benimkine zor yediririm onu ama bilmiyorum artık

entrikam inşallah hamilesindir canım

amin sabinacım hayırlısı tabi
şuan nötrüm hiçbi belirtim yok ama yinede umudum var :))

kızlar meraba nasılsınız yasemınden hiç haber yok dımıı............

malesef tuğbacım hiç haber yok ve çok merak ediyoruzz

hadi inşallah hamilesim ,gebelik batması inşallah,
bide sen kür yapma bence,ben yumurtlamadan sonra herşeyi bırakıyorum ne olur ne olmaz ilk 15-16 gün ne yaparsam yapıyorum sonra bırakıyorum sende bişey yapma artık bekle bakalım hamilesindir belki.

peki inciri cevizle beraber yesem bi sakıncası olurmuki
yani ceviz zaten hamilelikte mutlaka yenmelide
inciri bilmiyorum
valla çok sevmeme rağmen baharatı falan kestim yemiyorum nolur nolmaz
dediğin gibi güzelim

kızlar ben bal tarçın ve çörek otu birleşiminide tavsıye ederım ben ilk hamileliğimde ilk ay hamile kalamamıştım ikinci ay bu karışımı yaptım yedim ve hamileydim şimdi yine yapıcam yarın başlıyım dıyorum kk dan okuyup uygulamıştım sizde bi araştırın yapın........

X