- Konu Sahibi tugbamurat
-
:CüvCüv:BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........1mayısKALAN SÜRE 1buçuk ayhihoyyyt
2-entrika.................1mayısKALAN SÜRE 1buçuk ay hihoyyyt
3-tugbamurat..........1haziranKALAN SÜRE 2buçuk ayhihoyyyt
4-kanarya............... ?hihoyyyt
5-suhenza.............. 5mayıs KALAN SÜRE 1buçuk ayhihoyyyt
6-lansor17...............1haziran KALAN SÜRE 2buçuk ayhihoyyyt
7-easy.....................1nisan KALAN SÜRE 15 gün hihoyyyt
8-umut sevgim.........hihoyyyt
9-gulkurusu.............15 mayısKALANSÜRE 2 ay hihoyyyt
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa lütven kaç ayları var ve ne zaman beklemeleri bitiyo bildirirse listeye eklerim herkese sevgileeerr
canım benim bende çok özledim sizleri...kadar alıştım ki sizlere hep duamdasınız...öpüyorum seni tuğbacığım :))):1hug:
canım benide eklermisin listeye perşembe günü düşük yaptım doktor en az 2 ay korun dediyani mayısın 12 sindee doluyo sürem
a.s.canım ya sanada çok geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin aramıza hoşgeldin senide listeye ekledim canım sevgilerbende 2 düşük 1 dış gebelik geçirdim 3 ay korunma verdi drum haziranda baslıcaz şuan aspirin folicasit ve bir ilaç daha kullanıyorum hayırlısı inşallah Allah kimseye yaşatmasın
a.s.rica ederim canım inş. bu liste hepimize ugur getirir korunmayı bırakır bırakmaz hamile:CüvCüv: kalırız ve saglıklı sorunsuz hamilelik geçiriz sonundada bebişlerimizi kucaklarımıza alırız hayırlısıyla inş. amiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq:teşekkur ederım tugbacım ellerıne saglık
canım benide eklermisin listeye perşembe günü düşük yaptım doktor en az 2 ay korun dediyani mayısın 12 sindee doluyo sürem
bende 2 düşük 1 dış gebelik geçirdim 3 ay korunma verdi drum haziranda baslıcaz şuan aspirin folicasit ve bir ilaç daha kullanıyorum hayırlısı inşallah Allah kimseye yaşatmasın
slm canım ben bugun hamile oldugumu öğrendim sizinle paylaşmak istedim ama çok korkuyorum sancım oluyorabbim hepimize nasip etsin
kübracığım öncelikle çok geçmiş olsun ve aramıza hoş geldin arkadaşım.....
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.yerleşme sancısı olabilir ilk zamanlarda oluyo çünküslm canım ben bugun hamile oldugumu öğrendim sizinle paylaşmak istedim ama çok korkuyorum sancım oluyorabbim hepimize nasip etsin
sağol canım . bu arda doktor banada folik asit verdi.inşallah bu ay mutlu haberi alırsın:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?