Düşük yapanlar, ilk nasıl anladınız.

pastellim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.255
3.307
37
8 hafta 2 günlük hamileyim. 3 ay önce dış gebelik yaşadım. İç kanama geçirdim. İlaç kullanmama rağmen hamile kaldım. Şimdi ise çok korkuyorum, kaybedeceğim diye. O yüzden 3 aylık olana kadar umutlanmamak istiyorum. Çok ağır bulantılarım vardı. Ağzıma bir lokma sokamıyordum.
2 gündür bulantılarım azaldı.
Akıntım su gelmeye başladı.
Belimde inanılmaz bir ağrı var.
Kasıklarımda ağrı var ama yeni ameliyat olduğum için ağrıyor olabilir bilmiyorum.
Pazartesi doktora gidiyorum ama içim içimi yiyor. Siz nasıl anladınız, belirtiler neydi?

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin kayıpların için de çok üzüldüm.ben de belirtilerin kaybolması ile ilgili bişeyler okuyup duruyorum kendi kafamı bulandırıyorum strese sokuyorum kendimi çünkü aynı benim de bulantılar azaldı göğüsler indi. sen neler yaptın nasıl son durumun?İnşallah hiçbir problem yoktur :dua:

Benim bulanti yoktu göğüs acim vardı pat diye kesildi ertesi günlerde kahverengi lekeler geldi bir iki damla kan geldi hastaneye yatırdılar iki gün sonrada kürtaj oldum

Benim bulanti yoktu göğüs acim vardı pat diye kesildi ertesi günlerde kahverengi lekeler geldi bir iki damla kan geldi hastaneye yatırdılar iki gün sonrada kürtaj oldum

Canım çok üzüldüm başın sağolsun. benim de benzer belirtilerim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın insan dua etmekten başka bişey yapamıyor

Her sabah uyanır uyanmaz memelerimi yokluyorum, acıyorlar mı, hala büyükler mi diye. O riskli süreç bitti ama hala devam ediyor aslında bakınca. Bu korku çok kötü ya

Her sabah uyanır uyanmaz memelerimi yokluyorum, acıyorlar mı, hala büyükler mi diye. O riskli süreç bitti ama hala devam ediyor aslında bakınca. Bu korku çok kötü ya

Çok doğru söylüyosun canım ben de aynı durumdayım sürekli kendimi yokluyorum aa şuram ağrıyordu şimdi neden ağrımıyor diye.Senin maşallah riskli dönemin bitmiş darısı sağ salim benim başıma.Ama gerçekten her sabah bi korkuyla uyanmak çok kötü bi de ben daha yolun başındayım şimdiden diyorum 8 ay nasıl geçecek diye :KK17:

Çok doğru söylüyosun canım ben de aynı durumdayım sürekli kendimi yokluyorum aa şuram ağrıyordu şimdi neden ağrımıyor diye.Senin maşallah riskli dönemin bitmiş darısı sağ salim benim başıma.Ama gerçekten her sabah bi korkuyla uyanmak çok kötü bi de ben daha yolun başındayım şimdiden diyorum 8 ay nasıl geçecek diye :KK17:

Çabucak geçsinnn inşallahh. Aslında hamilelik ne zaman öğrenirsen, o zaman başlarmış. Bilseydim 9. ayda öğrenirdim.

Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun :KK43: 6+1 günlük hamileyim. Dr ilişki yasağı koymadı. ilişkiye girdik. Sonrasında kanamam başladı, sadece tuvalete gittiğimde yada hareket ettiğimde oluyor. Damla damla geliyor. Herhangi bir ağrım yok. 2 gündür devam ediyor. Azalmada yok, çoğalmada yok. Arada siyah kan pıhtısı geldi sadece. Dr gidemiyorum hem hafta sonu hem çok uzak. Düşük yaşıyor olabilir miyim

Iliskiden sonra olabiliyor bazi kisilerde diye biliyorum. Kanamaya siddetli agri da eslik ediyorsa acil bir doktora gorunun bence. Ben gecen sene dusuk yasadim. Ilk once hafif bir kanama geldi sonra siddetlendi ve korkunc agrilarim oldu. Kanin rengi farkli oluyor yalniz ona da dikkat et. Dusukte parlak kirmizi bur renkti. Regli gibi degil yani.

Ben de daha dün düşük yapmış biri olarak yardımcı olabilirim sana. Kanama 1-2 gün kahverengi başladı ama hamilelik belirtilerimin hepsi vadı. Sonra kanama pembe ve parlak kırmızı olmaya başladı ama sadece harekt ettiğimde oluyordu. Yqtarken yoktu kanamam ama ayağa kalkınca ğeçeteye sildiğimde geliyodu. 1 hafta böyle devam etti ve dün pıhtılar gelmeye başladı. En son akşam üatü de düşük yaptım ve hemen acile gittik.. bebeğimi kaybettim. Lütfen dikkat et ve en yakın zamanda dr git.

benim göğüslerim geriliyordu, kasığım çok ağrıyordu, çok wc ye gidiyordum. bir sabah kalktım. ne göğsüm ne kasığım hiç birşeyim yoktu. allah allah dedim şaşırdım anlam veremedim. sonra kahverengi damlalar, ardından kırmızı damlalar, sonrasını biliyorsunuz işte.

Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun :KK43: 6+1 günlük hamileyim. Dr ilişki yasağı koymadı. ilişkiye girdik. Sonrasında kanamam başladı, sadece tuvalete gittiğimde yada hareket ettiğimde oluyor. Damla damla geliyor. Herhangi bir ağrım yok. 2 gündür devam ediyor. Azalmada yok, çoğalmada yok. Arada siyah kan pıhtısı geldi sadece. Dr gidemiyorum hem hafta sonu hem çok uzak. Düşük yaşıyor olabilir miyim

İyi günler ben tüp bebek yaptırdım 24 gün oldu herşey güzel gidiyordu ikinci kan testinden sonra birz kanamam oldu sonra kesildi iğne vurundum çok korkuyorum düşük olmusmudur yada kanamadan sonra gebelik devam eder mi?

İyi günler ben tüp bebek yaptırdım 24 gün oldu herşey güzel gidiyordu ikinci kan testinden sonra birz kanamam oldu sonra kesildi iğne vurundum çok korkuyorum düşük olmusmudur yada kanamadan sonra gebelik devam eder mi?
Hayırlı olsun cnm korkma bisey olmaz eğer lekelenmerin durduysa sıkıntı olmaz içini rahat tut Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲🙏kanama yoğunlaşır ağrılı sancılı oluyor dusukte doktorun ters bisey görse söylerdi size

X