düşük yapanlar bi bakar mısınız?

bozo 85 bende 1.5 ay önce 1 aylık bebğimi düşürdüm.kanamam az oldu yani 7 gün falan sürdü ama çok kan kaybetmedim.kan değerim 1200 lere çıkmıştı.çok küçük bir nokta olarak görünüyordu.gttğm bi dr hep kandan takip etti görünmesi çok zor dedi gerçeketende çok küçüktü.yalnız benim adetimi bozdu.28 de bir oluyordum daha 2 hafat geçmeden kanamam oldu yani reglim başladı.

ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş...

amin inşllh

sana da geçmiş olsun inşllh bidaha böyle şeyler yaşamayız

inş canım inş.
seninki çok küçükmüş gerçi benimkide 1 aylıktı ama ben düştüğünü gördüm.hiç unutamadığım bir andı.bembeyaz bir et parçasıydı.pütür pütüryıkıldığım andı.çok sarstı çok kötüydüm şimdi iyiim hamdolsun.
ama şunu anladım annelik çok harika bir duyguymuş.daha 1 aylık olmasına rağmen onunla yaşamaya alışmışım halbuki 10 hün falan oldu öğreneli.sanki tüm yemelerim içmelerim onun içindidüşük yaptıktan sonra hiç yemek yemek istemedim.gerek yok gibi bi hise kapılmıştım.

çok şükür giderken bir iylik yaptı beni kürtajdan kurtardıkürtajdan çok korkuyordum.
RABBıM tüm isteyenlere en tez zamanda sağlıklı sıhhatli versin hayırlı evlatlar versin inş:)

evet benim çok küçüktü bende hiç unutamıyorum kanamamın başlamasını wc de gördüm bi anda elim ayağım titredi yanlızdım ne yapacağımı şaşırdım deli gibi ağlamaya başladım....gözümün önüne geliyor ilk kanama anım çok kötü oluyorum ozamn....ben de hayatta yemem dediğim şeyleri yemeğe başlamıştım....ama hayatımın en güzel 1 haftasıydı....1 hafta da olsa hamileliği yaşadım

canım bir doktora cık doktorun ne kadar beklemen gerektiğini söyler çünkü rahimin durumuna bağlı ne kadar beklemen gerektiği. benimde karnımda ölmüştü bebeğim. kürtajla almışlardı daha sonra daha kapsamlı bir doktora cıktım rahim içine baktı gayet temiz dedi
yumurtalıklarıma baktı ve yumurtlamaya başlamışsın dedi ve psikolojik olarak hazırsan hemen düşün dedi. hiç korunmadım ve 1 ay sonra hamile kaldım. Allah kimseye yaşatmasın o acıyı..

amin
sağlıkla kucağını alırsın inşllh bebeğini
dr bana da korunmana gerek yok dedi
korunmadım başladık çalışmalara ama kendimi hep regli olucak gibi hissediyorum

kızlar düşük kanamamın başlamasının 22.günü
dünden beri hep adet olucak gibi sancılarım var bu kadar erken adet olabilrmiyim?
normalde 33-34 günde bir adet oluyorum
korunmuyorum da acaba yumurtluyor olabillirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…