düşük yapanlar bi bakar mısınız?

bozo85

Banane, sanane:)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
17.940
28
kızlar sanırım ben kimyasal gebelik geçirdim düşük yapıyorum pazartesi gününden beri kanamam var...
bu kanama ne zamana kadar devam eder?
kaç ay korunmam gerekir?
ne zaman regli olurum birdaha?
çok soru sordum kusura bakmayaın bilenler cevap verirse çok sevinirim....​

ilk kan değerim geçen hafta salı 67.4 dü pazartesi 52 dün 31 e düştü yarın bidaha gidicem

canıım ben de aynı şeyi yaşamıştım...kanamam 8 gün falan sürmüştü.daha öncede sana belrtmiştim benim dr um 3 ay bekle dedi..ama çoğu dr 1 ay yeterli dior..ben 3 ay bekledim .korunmayı bıraktığım ay yani bu ay hamileyim..ALlah tekrar yaşatmasınn hiç kimseye

geçmiş olsun diyorum öncelikle... canım normal adet sürenden bir iki gün fazla sürebilir.. ve yine normal adet kanamandan biraz daha yoğun geçer özellikle bu yoğunluk iki gün sürer... sonrasında sadece bir adet döneminin geçmesini beklemen yeterli... kimyasal da olsa neticede vücut yoğun kan kaybediyor toparlanması lazım... tekrarlama olasılığı yok gibi birşey kimyasal gebeliğin. muhtemelen bir ay sonra inşallah tekrar hamile kalırsan bu defa sağlıklı ve devam edebilen bir gebeliğin olur... tekrardan çok geçmiş olsun...

canım ben de geçen şubat ayında yaşadım bu durumu. normal adet günün kadar oluyor kanaman.benim 5 gün sürmüştü. yanlız doktorunla görüş içerinin iyice temizlendiğiğnden emin ol. kaç ay korunman konusuna da gelince bana doktorum bunu düşükten saymıyoruz demişti.tam hatırlayamıyorum ama korunma konusunda zaman vermemişti. çok geçmiş olsun canım. sakın üzülme. bende yaşadığımda çok üzülmüştüm şimdi 11 haftalık hamileyim.sende en kısa zamanda hamile kalıp bebişini sağlıkla kucaklarsın işallah

benim 4.günüm
tebrik ederim Allah birdaha yaşatmasın sağ salim kucğına alırsın inşllh
teşekkür ederim...

teşekkür ederim bozocum..kimyasal gebelik çok olan bi durum ..çoğu kadın hamile olduğunu bile öğrenemeden adet olduğunu sanırmış dr um öle sölemişti bana..kendini üzme..herşeyin hayırlsıı...Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

ya deli oluyorum dr habire kan ver deyip duruyor hiç ilgilenmiyorlar...ultrasyona giricem mi diyorum gözükmez diyor alttan ultrasyonla bakması gerekmiyor mu?illa özel yerine gidceksin parayı vericeksin bak ozaman nasıl bakıyorlar...bu böyle olmıycak ben yarın özel hastaneye gidicem....
bebeğini inşllh sağlıkla kucağına alırsın

canım bu arada ben düşük yaptığm zaman 3 gün hastanede yatmıtm çünkü ultrasonda kese falan görünmemişti dış gebelikten de şüphelenmişlerdi..ama bhcg testleriyle düşük olduğuna karar verdiler..son gün vajinal ultrasonla kontrol ettiler rahim duvarı kendiliğinden inceldiği için kürtaja gerek yk dediler..sanada mutlaka bakılması gerekio bence..ben tıp fakültesi hastanesinde yatmıştm ..mutlaka başka br dr a git bencede

herkes öyle diyor...inşllh

canım öncelikle durumun için çok üzüldüm.rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat verir sana.canım kanda b hcg seviyesi en az 1500 e çıkmadan ulltrasonda (vajinal ultrasondan bahsediyorum) gebelik gözükmüyor. o yüzden nereye gidersen git ultrasonla bir muayene yapılamayacak zaten evet özelde bakarlar sen istediğin için ultrasona ama teşhis için olmaz bu sırf sen istediğin için olur.bu etapta canım durumun malesef sürekli bakılan kan testleriyle belli olacak

evet tatlım mutlaka vajinal yoldan baktır bence de. için rahatlar. doktor beni kanamam kesildikten sonra çağırmıştı ve vajinal muayene yapmıştı.

aynen canım ultrasyonda karnımdan baktılar gözükmedi hiç birşey ama kan değerine göre hamile gözüküyorum...devlet hastanesi değil mi hiç ilgilenmiyorlar deli oluyorum ben bide küçük şehirdeyim nefret ediyorum bu şehirden olmazsa ankaraya gidip dr gözükcem

ama rahim duvarına bakmaları gerekmiyor mu?

ama rahim duvarına bakmaları gerekmiyor mu?

canım şu anda baksalar ne olacak ki?? gebelik kesesi gözükmedikten sonra ha rahim duvarın hala kalın durmuş ha incelmiş farketmezki şu anda.önce b hcg seviyen 0 a inecek sonra rahim duvar kalınlığına bakılıp tamamen bu durumun geçtiği teyit edilecek.

şimdi dr tanıdıkla konuştum telde kan değerin 1000 olsaydı kese oluşurdu dedi kanaman bitince rahim duvarına baksınlar dedi

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
peki bidaha ne zaman adet oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…