- 1 Aralık 2007
- 861
- 104
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #17.721
30 gün oldu henuz adet olmadım o yüzden beklemelerdeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 38 gün sonra regli oldum merak etme kürtajdan sonra bu tarz gecikmeler oluyormuş. Benim normal döngüm 26-28 gün arasında değişiyordu.30 gün oldu henuz adet olmadım o yüzden beklemelerdeyim![]()
Benimde 25 -26 da oluyordu mens düzenliydi.şimdi ne olacak insallah normal süreç başlar herkes teker teker gebe kalır kutlarız burdaBen 38 gün sonra regli oldum merak etme kürtajdan sonra bu tarz gecikmeler oluyormuş. Benim normal döngüm 26-28 gün arasında değişiyordu.
ilişki yasak değil zaten canım da rahim kendini toparlasın diye hamile kalmasan daha iyi olur dedi doktorum 2 ay. ama senin kastettiğin şey 3 hafta sonra bebek çalışmalarına başlayabilirsin mi dedi doktorunuz? yanlış anlamış olmamak için soruyorum :)Herkes ne kadar uzun süre beklemiş. Benim doktorum 3 hafta sonra ilişkiye girebilirsiniz dedi. Tabi neden kürtaj olunduğuyla da alakalı ama yine de 3 ay cok uzun bir süre.
Herkes mola sürelerinin bitmesini bekliyor sanırım sabırla. Ben de dahil. Gün sayıyorum valla denemelere başlamak içinsen napıyosun canım[/QUOT
Slm cnm bana doktor 2 adet dönemi bekle dedi de beklemeden hamile kalınırsa ne olur ki acaba
Bişey olmuyor sadece risk almamak için rahim toparlansın rutın akış devam etsin diye kürtajdan sonra hemen gebe kalıp sağlıklı doğuran cok düşğk yapanda var süreç kişisel;bende marttan sonra bırakcam bekliyorum şimdilik sonuçları pıhtılaşma ve mens
Poffff dr bana ne zaman hazır hissedersen dedi.3ay bekle dedi ben mens gelsin diye bekliyorum ne zor süreçmiş allah yardımcımız olsun mutlu haberler gelsin hepimizden nisan da gebe kalsak ocak bebeleerimiz olsa insallahhhhhselam kızlar nasılsınız
şu bekleme süreci geçse de yeniden güzel haberler alsak.
hepimiz sabırsızlanıyoruz hemen başlayalım istiyoruz.bende aynı şekildeyim sürekli kürtajdan yada düşükten hemen sonra hamile kalanların konularını okuyorum.aslında genel olarak bi sorun olmamış sorun olanlarda var ama acaba beklememektenmi bilinmez.ruhsal olarak ben kendimi hazır hissediyorum hemen olsun istiyorum.
zaten bi kaç kişide yazmış eğer rahim toparlanmazsa zaten bebek tutunamaz diye.
bir de işin kötü boyutu var yine aynı şeyi yaşayıp zamanı daha da uzatmak
offf karmakarışığım canlarr...
İnşallah canim.ama ben Şubat bebesi istiyorum tabi sağlıcakla gelsin de hangi ay farketmez. Benimde iki hafta oldu daha kurtaj olali.zaman zor geçiyorPoffff dr bana ne zaman hazır hissedersen dedi.3ay bekle dedi ben mens gelsin diye bekliyorum ne zor süreçmiş allah yardımcımız olsun mutlu haberler gelsin hepimizden nisan da gebe kalsak ocak bebeleerimiz olsa insallahhhhh
Bugün son bi randevum vardı doktor rahmin toparlandığını söyledi. 1-2 ay kadar dinlenmesini isterim ama ola ki bu süreçte hamile kaldın yine sorun yok aynen devam ederiz kontrollerimize dedi ve düşük tekrar eden bi durum değil sonraki de öyle olur mu deyip Canını sıkma dedi :) özel bi sorun olmadıkça düşük tekrar etmezmiş.. İnşallah sorunumuz yoktur bizim deİnşallah canim.ama ben Şubat bebesi istiyorum tabi sağlıcakla gelsin de hangi ay farketmez. Benimde iki hafta oldu daha kurtaj olali.zaman zor geçiyor
2ay ollduysan çok iyî hadî ilk sıra seninİnşallah canim.ama ben Şubat bebesi istiyorum tabi sağlıcakla gelsin de hangi ay farketmez. Benimde iki hafta oldu daha kurtaj olali.zaman zor geçiyor
Kaç hft lıktı düşügünüz ne kadar zaman geçtiBugün son bi randevum vardı doktor rahmin toparlandığını söyledi. 1-2 ay kadar dinlenmesini isterim ama ola ki bu süreçte hamile kaldın yine sorun yok aynen devam ederiz kontrollerimize dedi ve düşük tekrar eden bi durum değil sonraki de öyle olur mu deyip Canını sıkma dedi :) özel bi sorun olmadıkça düşük tekrar etmezmiş.. İnşallah sorunumuz yoktur bizim de![]()
Normale ne zaman dönecek bende henüz bilmiyorum. 30 Aralıkta kürtaj olduğum için henüz sadece 1 kez regl oldum. Umarım herşey yoluna girerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz :)Benimde 25 -26 da oluyordu mens düzenliydi.şimdi ne olacak insallah normal süreç başlar herkes teker teker gebe kalır kutlarız burda
Valla benim doktorum hatta tavsiye etti 3 hafta sonra hiç ara vermeden bebek çalışmalarına devam etmemizi. Kürtajdan sonraki dönem verimli bir dönem dedi.ilişki yasak değil zaten canım da rahim kendini toparlasın diye hamile kalmasan daha iyi olur dedi doktorum 2 ay. ama senin kastettiğin şey 3 hafta sonra bebek çalışmalarına başlayabilirsin mi dedi doktorunuz? yanlış anlamış olmamak için soruyorum :)
Aynem bende bgn kontrole gttm cok skur rahim temizlenms bisey yok gebe kalablrsn dedi dr. Genelde 8 hafta 12 haftaya kdrda dusuk beklenn bsi olabilio dedi doktorm ve ben bebek calsmalarna baslicam allahn takdiri zaten olmuyordu belki yine bi sure olmaz yada hemen olr bi gebeligin sorakiyle alakasi olmadgni dusunuyorm bu kez hamile kalrsam dha cok sureler okrm insallah bsi olmaz olsada dmek allah bizi cok sevio kendine yakim gormek icin dert verio :/ gelsin artk umut bebekkkkkk :)Bugün son bi randevum vardı doktor rahmin toparlandığını söyledi. 1-2 ay kadar dinlenmesini isterim ama ola ki bu süreçte hamile kaldın yine sorun yok aynen devam ederiz kontrollerimize dedi ve düşük tekrar eden bi durum değil sonraki de öyle olur mu deyip Canını sıkma dedi :) özel bi sorun olmadıkça düşük tekrar etmezmiş.. İnşallah sorunumuz yoktur bizim de![]()
8 haftalıkken düştü 10 gün oldu düşeli henüzKaç hft lıktı düşügünüz ne kadar zaman geçti
Bana vermedi canım sadece folik asite devam etmemi istedi okadar. Progestanı düşük yapmamam için kullandırmıştı hamileyken siz de kullanmışsınızdır zaten ama onun da faydası olamadı maalesefValla benim doktorum hatta tavsiye etti 3 hafta sonra hiç ara vermeden bebek çalışmalarına devam etmemizi. Kürtajdan sonraki dönem verimli bir dönem dedi.
Bide bana progesteron hormonu verdi. Döngümün 13. gününden başlayarak 15 gün boyunca alıyorum. Siz de böyle bir hormon kullanıyor musunuz?
Daha 4 gün öncesi kalp atışlarını duymuştum kanamalar artınca gittim 4 gün sonra ultrasonla bir baktı doktor içerisi bomboşKaç hft lıktı düşügünüz ne kadar zaman geçti
inşallahPoffff dr bana ne zaman hazır hissedersen dedi.3ay bekle dedi ben mens gelsin diye bekliyorum ne zor süreçmiş allah yardımcımız olsun mutlu haberler gelsin hepimizden nisan da gebe kalsak ocak bebeleerimiz olsa insallahhhhh