• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Be
Evet çok çok haklısın cinsiyetini bilecek kadar büyütüp daha fazlasını hatta.... Sonra kaybetmek ah Allah'ım ne büyük acı :KK43: Rabbim sabırlar versin herkese hepimize ve inşallah kucaklarımızı doldursun Allah'ım hepimizin hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli :KK43:
benin erkekti elime düştü hayırlısı adet olmayı normale binmeyi bekliyırum 25 gün oldu banada güzel olcak hersey

Gözlerim yandı günlerce şişliğinden canım çok iyi anlıyorum Allah sabırlar versin:KK43: kendiliğinden kaldım ama 10 ayda tutturduk nerdeyse :KK43: bakalım şimdi kaç ay sürecek :KK43: son ay ovulasyon testiyle takip etmiştim onun da sayesinde kaldım denebilir aslında tabiki Rabbimin izniyle öncelikle
Aa sasirtci olacak ben kurtajdan cktm hungur hungur aglarken bana sanki bri ovulasyin takbni hatrlatti smdi sende dynce kesin yapmalym bu rabbimn bana yardmi inandm artk buna. Ben korunmicam zaten bebegm olmadgi icin. Ama snu merk ediorm ben ne zmam ovulasyon takbine baslicam ve bldgn marka varmi yarsmci olr msn lutfen. Ben 5 yil sora kavusmustm ona ama gitti :/

kızlar bana bir yardımcı olun dış gebelik mi geçiriyorum sizce
degerlerim
02.02.2015=52
03.02.2015=64
05.02.2015=113
06.02.2015=66
08.02.2015=41 burada kırmızı kanama başladı bundan önce k.rengi lekelenme vardı
10.02.2015=43
13.02.2015=56
15.02.2015=55

kızlar dış gebeşiğemi benziyor

Kızlar iyi geceler. Keşke böyle bir sayfa olmasaydı ve keşke hiç kimse bu sorunu yaşamamış olsaydı :KK43: ama maalesef o kadar tehlikeli bir Dünya'da yaşıyoruz ki yediklerimiz içtiklerimiz soluduğumuz hava herşey Zararlı. En büyük sebep bu bence bozulan gebeliklerimize :KK43: Ben de Eylül annesi olacaktım kısmet olmadı düştü bebeğim 7 haftanın sonunda :KK43: Eylül anneleri sayfasından tanıdık isimlerde gördüm yine üzülerek :KK43: Minidefnem Minidefnem @wakeupandlive adya88 adya88 ve diğer aynı hüzünleri yaşadığım arkadaşlar Allah tez vakitte hepimizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah :KK43: ben ayın 10unda öğrendim düşük yaptığımı ama son bir aydır hiç kanamam bitmek bilmemişti zaten ve düşükten sonra da bir kaç gün sürdü ve bitti sayılır artık. Şimdi bu benim ilk adetim mi sayılıyor aynı zamanda??

cnm çok çok geçmiş olsn :( inan çok üzüldüm, Allah hayırlısını versin demekten başka çare yok, demekki hayırlı değilmiş diye de teselli bulabilirsin. Doktora gittin mi? kürtajla mı yoksa kendiliğinden mi düştü, ara verdi mi doktor? bana 3 ay ara verdi kürtaj olmadığı halde,

Kızlar iyi geceler. Keşke böyle bir sayfa olmasaydı ve keşke hiç kimse bu sorunu yaşamamış olsaydı :KK43: ama maalesef o kadar tehlikeli bir Dünya'da yaşıyoruz ki yediklerimiz içtiklerimiz soluduğumuz hava herşey Zararlı. En büyük sebep bu bence bozulan gebeliklerimize :KK43: Ben de Eylül annesi olacaktım kısmet olmadı düştü bebeğim 7 haftanın sonunda :KK43: Eylül anneleri sayfasından tanıdık isimlerde gördüm yine üzülerek :KK43: Minidefnem Minidefnem @wakeupandlive adya88 adya88 ve diğer aynı hüzünleri yaşadığım arkadaşlar Allah tez vakitte hepimizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah :KK43: ben ayın 10unda öğrendim düşük yaptığımı ama son bir aydır hiç kanamam bitmek bilmemişti zaten ve düşükten sonra da bir kaç gün sürdü ve bitti sayılır artık. Şimdi bu benim ilk adetim mi sayılıyor aynı zamanda??
öncelikle çok çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm hem kendime hem benimle birlikte yolları yarım arkadaşlarıma. en kısa zamanda yine birbirimize güzel haberler vereceğiz gönülden inanıyorum arkadaşım.moralini yüksek tut ve ilerye bak artık.diğer soruna gelince ben kürtaj oldum ve o tarih adet günüm kabul ediliyor en geç 45 gün içinde adet olmazsam doktora gitmem gerekiyormuş. sıkma canını hayırlısı böyleymiş,sağlıklı değilmiş demekki.....:KK43:

Merhaba arkadaslar bundan bi ay once baska gebelik sayfalarnda yazarken smdi huzunle buraya yazmak cok zor ama rabbim sabirlar versn tek dilegm bu smdi :'( bes yillk evlym bebegm olmadi sebepsiz infertliteydik. Tup bbk taptm tutmadi hemen bi soraki ay kendilgnden oldu dunyalar bzm oldu gecen ay bu zmanlar igrenmstk bebegmzi ve ayaklarm yerde deildi ucuyordk sanki :'( dungece bi sanciyla uyandm ve resmen oluyorm sandm dogm sancsi gbi birsey hastanrye gdmeden bebegim dustu sora kurtaja alndm :/ tam sekiz haftalkti annesni birakti ve gitti oysa ne kdr alismistk ona

bende de kıvrandırıcı şiddetli bir sancı olmuştu :(

Merhaba arkadaslar bundan bi ay once baska gebelik sayfalarnda yazarken smdi huzunle buraya yazmak cok zor ama rabbim sabirlar versn tek dilegm bu smdi :'( bes yillk evlym bebegm olmadi sebepsiz infertliteydik. Tup bbk taptm tutmadi hemen bi soraki ay kendilgnden oldu dunyalar bzm oldu gecen ay bu zmanlar igrenmstk bebegmzi ve ayaklarm yerde deildi ucuyordk sanki :'( dungece bi sanciyla uyandm ve resmen oluyorm sandm dogm sancsi gbi birsey hastanrye gdmeden bebegim dustu sora kurtaja alndm :/ tam sekiz haftalkti annesni birakti ve gitti oysa ne kdr alismistk ona
çok geçmiş olsun kardeşim seni çok iyi anlıyorum.8 sene sonra doktorlar tüp bebeğe bile tam ümit vermezken kendiliğnden hamile kaldım ve bende 8 haftanın sonun da kaybettim bebeğimi. rabbim tekrar tattırır inşallah.hiç moralini bozma oluyor olması bize büyük umut olmalı de mi. ya bunu bile hiç yaşamasaydık. kfana hiç bişeyi takma ve akışına bırak.elden ne gelir ki başka veren de o alan da. dua edicez inancımızı yıllardır hiç kaybetmediğimiz gibi yine kaybetmiycez. ve bi gün inşallah yakın zaman da bebeklerimizi kucağımıza za alıcaz allahın izniyle. burda ki butun kardeşlerimin tek tek güzel haberlerini alıcaz ve dualarını ve güzel haberlerle buraya yazmak için dönücez bi gün ben inanıyorum......

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. kanamam başladı ve ben doktora gittim. doktor ultrason odasına gidip beklememi söyledi. ,çeri girdiğim de bi tane de abla hazırlanmış doktorun gelmesini bekliyordu. o muayene oldu ve ben geçtim.doktor acı gerçeği söyledi ve ben sesimle ağladım kendimi tutamadım. kabine yöneldiğim de o abla kaç yıllık evli olduğumu sordu. 8 dedim. o da benimle başladı ağlamaya ama bana teselli vererek.neden ağlıyosun ki keşke benimde olsaydı da düşseydi dedi. ne acıdır ki bunu bile dileyebiliyor insan..... 18 senedir gitmediği şehir kalmamış ve sonuç yok. demem o ki beterin beteri her zaman var rabbim ona da müjdeli haberi almayı nasip ede,bizlere de.......

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. kanamam başladı ve ben doktora gittim. doktor ultrason odasına gidip beklememi söyledi. ,çeri girdiğim de bi tane de abla hazırlanmış doktorun gelmesini bekliyordu. o muayene oldu ve ben geçtim.doktor acı gerçeği söyledi ve ben sesimle ağladım kendimi tutamadım. kabine yöneldiğim de o abla kaç yıllık evli olduğumu sordu. 8 dedim. o da benimle başladı ağlamaya ama bana teselli vererek.neden ağlıyosun ki keşke benimde olsaydı da düşseydi dedi. ne acıdır ki bunu bile dileyebiliyor insan..... 18 senedir gitmediği şehir kalmamış ve sonuç yok. demem o ki beterin beteri her zaman var rabbim ona da müjdeli haberi almayı nasip ede,bizlere de.......
geçmiş olsun Allah sabır versin tez zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın Allah isteyen herkese Anneliği nasip etsin
Allah yardımcın olsun

cnm çok çok geçmiş olsn :KK43: inan çok üzüldüm, Allah hayırlısını versin demekten başka çare yok, demekki hayırlı değilmiş diye de teselli bulabilirsin. Doktora gittin mi? kürtajla mı yoksa kendiliğinden mi düştü, ara verdi mi doktor? bana 3 ay ara verdi kürtaj olmadığı halde,
Benim hep kanamalarım vardı ve Parça parça pıhtı atıyordum normal reglimde de. Yine öyle geldi ve bebek de düşmüş o şekilde. Kürtaja gerek kalmadı kendi temizlendi bebeğim canım ve doktor 2 ay mola verdi

Benim hep kanamalarım vardı ve Parça parça pıhtı atıyordum normal reglimde de. Yine öyle geldi ve bebek de düşmüş o şekilde. Kürtaja gerek kalmadı kendi temizlendi bebeğim canım ve doktor 2 ay mola verdi

geçmiş olsun umudum ol eylül anneleri grubundan bende varım burda :( wake le aynı zamanlarda yaptık düşük :( allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin hepimize..

geçmiş olsun umudum ol eylül anneleri grubundan bende varım burda :KK43: wake le aynı zamanlarda yaptık düşük :KK43: allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin hepimize..
Etiketleri yaptıktan sonra farkettim seni canım eklemeye çalıştım ama olmadı :( hepimize geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olsun :(

çok geçmiş olsun kardeşim seni çok iyi anlıyorum.8 sene sonra doktorlar tüp bebeğe bile tam ümit vermezken kendiliğnden hamile kaldım ve bende 8 haftanın sonun da kaybettim bebeğimi. rabbim tekrar tattırır inşallah.hiç moralini bozma oluyor olması bize büyük umut olmalı de mi. ya bunu bile hiç yaşamasaydık. kfana hiç bişeyi takma ve akışına bırak.elden ne gelir ki başka veren de o alan da. dua edicez inancımızı yıllardır hiç kaybetmediğimiz gibi yine kaybetmiycez. ve bi gün inşallah yakın zaman da bebeklerimizi kucağımıza za alıcaz allahın izniyle. burda ki butun kardeşlerimin tek tek güzel haberlerini alıcaz ve dualarını ve güzel haberlerle buraya yazmak için dönücez bi gün ben inanıyorum......
Diyecek tek kelime agizdn cikacak tek soz yok agliyorm bazen bayilack gbi oluyorm. Eger yeni evli olsaydm bole uzulmezdm bes yil bekledm onu ole dilde bes bana 15 yil gbi geldi gece gunduz dua ettm hep guclu gorndm arkami dondum insanlara gozyasim akti gunduz guluyordm ama gece bitmek blmiyordu tevekkeltu alellah dedm yine isyan etmiorm sukur rabbime. 14 subat bebegmi kaybettm unutmayacagm bi tarih olack

merhaba arkadaşım
bende benzer şeyler yaşadım daha önce burd yaşadık yaşadıklarımı ayrıntılı olarak yazdim. kısaca tüp bebek yaptırmak için artık karar vermişken yeni yıl hediyesi geldi bebeğim ve geldikten sevincini 15 gün yaşadıktan sonra da gitti. kendimi çok yıprattım 1 ay oldu kürtaj olalı ve bugün ilk adetimı oldum. hala daha hamile olduğumu bilen insanlarla konuşmuyor görüşmüyorum evden bile çıkmak istemiyor canım. ama eşimin söyledikleri beni kendime getiriyor biz hiç olmayacak derken geld bebeğimiz demekki bazı şeyler düzelmeye başladı ama daha düzelmesi gerekenler varmış yeniden ha!ile kalacaksın ve çok güzel bir bebeğimiz olacak diyor. beni bu sözleri kendime getiriyor. ne zaman dertlenmek istersen yaz arkadaşım oturup dertesirsiz yalnız değilsin arkadaşım unutma

Ben bebegme sasrdm herkws duydu sevndm ama cok sasrdm arrk anne olcam dedm aynen senin gbi yeniyl hediyesi oldu bize ama kisa surdu 1 ay anneym dedm artk icimde bi can var 14 subata beni birakti gitti cok kotyum ne zman geccek bu. Komsumuz hayirli olsn hamilesn dedi ben dusuk yaptm dedm ne kde aci :'( aglamak istemiyrm arrk isyan etmiyorm gozyasm dursn allahm ne olr diyorm oyle haykrmaya grek yok basbas bagrip aglamama grk yok yazi yazarken bile dokuluyo yasim

Back
X