• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

valla ben o gunlerde kecıboynuzu ıcırıyorum su kavanozda olan ballı cerezlerden alıyorum
tatlı cıkolata falan adam ay mıdem bulandı daha ıstemem dıyor :1no2:
bende tamam o zaman bu son kasık adam su halde :bbo:

evet funda öyle inşallah hepimiz hamile kalırız allahım hepimize kısmet eder dua edelim bolbol yaradanım nezaman verecegini bilir

ben ilk bebeğime denememde 5-10 dakika yatardım.sonra bi dr arkadaşımız bana sabaha kadar yatmamı tavsiye etmişti.ben 1 sefer denedim ve o ay hamile kaldım.ama şimdi ramazan oruç tuttuğum için sabaha kadar yatamıyorum.

hadi ya ama ben çalışmadan sonra hemen idrara sıkışıyorum hep yatamam istesemde patlarım kız sabaha kadar.

çok sagolun arkadaşlar cevaplaınız için hiç haile kalan olmadı bu arada
henüz yok tatlım inşallah bu çıkar bu ay
valla ben o gunlerde kecıboynuzu ıcırıyorum su kavanozda olan ballı cerezlerden alıyorum
tatlı cıkolata falan adam ay mıdem bulandı daha ıstemem dıyor :1no2:
bende tamam o zaman bu son kasık adam su halde :bbo:
şu yanan keçi boynuzlarından mı veriyon adama
keçi boynuzun faydasını bizde gördük canım benim koçişte yemişti bol bol ve bebeşimiz gelmişti o dönem.inşallah bütün bebişler gelir bu ay annelerine

slm kızlar ne haber dunden berı uzak kaldım sızden
sormayın dun aksam mıgrenım tuttu genelde adet olacagı ve ılk gunu tutar
ılacta almadım adetı kesmesın dıye erkenden yattık 11.30 gıbı ama gecmek bılmıyo
bı ara dalmısım ınanın ruyamda bıle basım agrıyordu o kadar fecı
artık takatım kalmadı sabaha karsı bır ılac aldım zor dındırdım bu gunde sersem gıbıydım vallahı
bırde dısardaydım bugun ısım vardı
eve geldım hemen bıseyler atıstırıp pc nın basına gectım

geçmiş olsun yelizcimm, bende migren yok ama çevremden duyduğuma göre kötü bişeymiş, karanlık birde sesssizlik iyi geliyomuş duyduğuma göre :1hug:

ne işe yarıyomuş o gülükosan:)

:roflol: izmir kumrusu güldürdün benii

ben geldım kuzular,ayy cok fecişimşek cakıyodu cektım bütün fişleri.ayy berbattı ama gectı şimdi bende kostum hemen pc basına

ooy kuzum korkma bişe olmaz, biz burdayıız :1hug:

bıse sorcam hanımlar aklıma geldı
eslerınız sıze ev ıslerınde yardım eder mı
ben çalışırken çok yardımcı oluyodu ama canım kocacım ben ne zaman işten çıktım, o zaman emekli oldu.
elini sürmüyo şimdii :oklava:

hee kızlar bişe sorcam.sizde içiyonuz dimi folicplus,ya bende basladım içmeye ama günde 3 tane içilmesi lazımdıya,ee ben şimdi sahurda içiyom bi tane aksamda 2 tane içiyom bişe olurmuki? siz nası içiyonuz kısslar

canım ben folbiol içiyorum günde birtane, senin niye 3 taneymiş acaba..

kırklanmak dedımde aklıma aylın geldı
dus alıp gelıcem dedı gıdıs o gıdıs
bu kız ya kırklanıyor yada araya baska bır ısle gırdı hazır banyo yapacakken kaydirigubbakcemile :jeyyar:

aay yelizcim, valla karıştı araya bişeler :utangac:

kızlar bıde dız dırsek pozısyonu gebelık ıcın cok uygunmus

kııız o neee? ben bilmiyom öyle bişeee :utangac: kaydirigubbakcemile3

inşallah canım .ben bol bol dua ediyorum sabah namazımda özellikle.o saatte edilen dualar kabul olurmuş diye duydumi sim isim ediyorum dualarımı kızlar

bende sahura kalkmış oluyorum ezana kadar uyumuyorum kızlar bende dualarıma sizleride ekledim inşallah hamile haberi alırız en kısa zamanda umut olur hepimize.:Saruboceq:

Back
X