- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.041
fundacım namaz kıldıgını okuyunca cok mutlu oldum allah kabul etsın canım bende gecırmem namazımı cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım kocıs geldı ben kacar cok guzel bır sohbettı tsk.
opuyorum hepınızı ıyı geceler allah kuvvet versın bakalım
yaa nilaycım aslında gelmiyo sana öyle geliyo, hemen gitsen idrara bile bişe çıkmıyo di mi?
onun için yat yatabildiğin kadar kaydirigubbakcemile5
fundacım namaz kıldıgını okuyunca cok mutlu oldum allah kabul etsın canım bende gecırmem namazımı cok sukur
fıstıkım sen niye yatmadın kalktın geldin:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım yarın görüşürüza.s.kızlar benım kocıs geldı ben kacar cok guzel bır sohbettı tsk.
opuyorum hepınızı ıyı geceler allah kuvvet versın bakalım
ben feci su içiyorum onun için ne zaman gitsem hep var gerçi bazen dediğin gibide oluyor ama ben ikisini ayırt edemiyorum.yaa nilaycım aslında gelmiyo sana öyle geliyo, hemen gitsen idrara bile bişe çıkmıyo di mi?
onun için yat yatabildiğin kadar kaydirigubbakcemile5
kız aylın ne yaptın bu saate kadar anlat bakalım
bu kız gelmedı ya kırklanıyor yada hazır banyo yapacakken araya baska ısler mı gırdı dedım
idrara sıkıştım dermişiimm:)
yok bizim günler geçti artık, 4-5 gün sonra adet olcam, inşallah olmıcaamm:)
bu bebiş için deil bizim içindi:roflol:
tuğba kızzz nerelere kayboldun .korkudan bayıldın mı yoksa kız bi ses ver ordamısın
Inşşlah bize güzel haberler veririsin hamilesindirinşallah
inşallah olmazsın.Allah muhabbetinizi arttırsın canım..sositososito
idrara sıkıştım dermişiimm:)
yok bizim günler geçti artık, 4-5 gün sonra adet olcam, inşallah olmıcaamm:)
bu bebiş için deil bizim içindi:roflol:[/QUOTE
sırnaşık şey sırnaşık şey
inşallah adet olmuycaz hiç birimiz canım.:CüvCüv:![]()
funda tubişin kocası satranç oynuyo şu andaa..
kızlar ben çıkıyorum çok güzeldi sizinle dertleşmek uzun zamandır kimselerle konuştugum yoktu çok iyi geldi hepinize iyigeceler
kızlar ben çıkıyorum çok güzeldi sizinle dertleşmek uzun zamandır kimselerle konuştugum yoktu çok iyi geldi hepinize iyigeceler