- Konu Sahibi minik_kelebek
- #15.421
neslecim cnm isminiz hayırlı olsun,öncelikle sağlıklı bi gebelik ardındanda rahat bi doğum geçirirsin inşallah cnm:)
mahtuana cnm bizide çok üzüyon biliyonmusanmaki bnde hamileyim çok rahatım artık stres bitti diye, nerde yok be cnm bitmiyor düşünce ve kaygılar bu cuma kontrolumuz var bakalım hayırlısı bizim için,
sizin içinde RABBİM bekletmz umarım,tmm tabi zor bi durum cnm bnde yaşadım kızlarda yaşadık artık üzülme olurmu cnm.
bu arada kızlar bnm gebelik sadece uykulu geçiyo,mide bulantısı az var bugun cnm eşim gezmeye götürdü kafa dağıtmak ve hava almak için nedense uyku ön plandaydı bnm için![]()
canim cuma iyi haberlerle gel insallah.
uyku o haftalarda cok normal :) ikinci trimestrde de tam tersi uykun kaciyor ben her sabah hortluyorum. hepsi hormonlar yuzunden.