ohh canım yaaa sonunda duydun kalp atışını pıtırcığın maşallah ona rabbim korusun ikinizi oyy oyy hamilelik takvimide yapmış ayy ewpat nekadar tuaf kızz ne konuşuyorduk şimdi hamişsin dikkat et kendine baş ağrın için kendine eziyet etme canım parol kullan yarım ben ilk hamilelikte kullanmıştım çünkü migren vardı dayanılmaz ağrım olunca yarım almıştım o bile etki etmişti bana doktorum ağrın olunca kullan hamilelikte zararı yok demişti tabi biz korkudan kullanmıyoruz bende korkmuştum ama dayanamayınca yarım almıştım şip diye kesilmişti tabi sen bilirsin canım... kendine dikkat ett tatlımm
bakalım canım geçen sefer rahim filmi çektirmek nasip olmamıştı hamiş olduğumu öğrenmiştim ozamanda korka korka duruyordum bu sefer bakalım çektirecem ama araştırdım acıyan var bişey hissetmedim diyen var napacağım bilmiyorum gurbetgüzeli genel anestesi diyor heralde bende öyle yapcam.... aminn canım inşallah çatlarlar da hamiş kalırım hayırlısı bakalım zaten beklemediğimiz anda gelecek ilk gebelikte öyle olmuştu... ohh yesin teyzesii onu kocaman oldu maşallah onaa sağlıklı büyüsün hayırlı haberler alın inşallah... hadiii bakalım topiğin ilk pipilisi geliyor ilk pıttışlısıda gelsin bakalımmmm