• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba kizlar. Ben de 8 haftalik bebegimi gelismedigi icin kaybettim. Sonlandirdilar cmt gunu. Kalp sesini duymaya gittik gule oynaya orda ise herkes tam tersine dondu. Sonlandirmamiz lazim dediler. İnanamadik. Cok zordu. Cunku bu bizim 4 yildir istedigimiz 4. Tup bebek denemesiyle ilk defa pozitif olup bu asamaya gelebilen gebeligimizdi:-( hayirlisi...

canim Allah saglikla dogurmani nasip etsin insallah!!! dikkat et kendine ozellikle ilk 3 ay dinlen bol bol yorma kendini, ve bol su tuket. bunlar onemli. iyi olacak her sey insallah.

amin cnm...şu an kendime ev tatili verdim bile,ev telaşı yok şimdilik taşıncaz diye temizlikte yapmıyom:))bu fırsatları değerlendiriyom cnm,nedense ağzım kuruyo yanımdan su şişesini ayırmıyom hiç;)sanırım birazda beni progestan yoruyor..
sende kendine çok iiii bak cnm.

Merhaba kizlar. Ben de 8 haftalik bebegimi gelismedigi icin kaybettim. Sonlandirdilar cmt gunu. Kalp sesini duymaya gittik gule oynaya orda ise herkes tam tersine dondu. Sonlandirmamiz lazim dediler. İnanamadik. Cok zordu. Cunku bu bizim 4 yildir istedigimiz 4. Tup bebek denemesiyle ilk defa pozitif olup bu asamaya gelebilen gebeligimizdi:-( hayirlisi...

merhaba cnm...biraz klasik olucak ama çok geçmiş olsun,yeni bi umut derken bi anda yıkım yaşamışın,bizler bi kere yaşadık zor alıştık ben hala hesaplıyom şu an düşük olmasaydı doğuma 1 aymız kalmıştı,cnm sen yine umudunu yitirme belki tedavisiz bi yöntemle hamile kalırsın iyi bak kendine..

karnımda bebeğimi hissedememek çok zoruma gidiyor....

canim evet cok zor hele ilk günler , ilk haftalar , ilk ay nefes alamiyomus gibi geliyor. bende bebegimi 18. haftamda kaybettim hemde dogum yaptim yasiyodu ama malesef suyum kalmadi diye mecbur dogdu. evet ilk zamanlar dayanamyodum bogulcak gibi oluyodum dünyam karariyodu. ama etrafdaki diger kötü örnekleri görünce duyunca beterin beteri var diyip yeni umutlar actim kendime. ona bir isim bile verdim hatta adini sirtima dövme yaptirdim onu hic unutmiycam. simdi yaptigim kendime moral vermek ve en kisa zamanda tam toparlanip yeniden denemek :)sende daha cok taze ve alismayida zamanla ögreneceksin ama o sürec cok zor. sadece baska tarafindan eger baska kötü sonuclar olsaydi. arkadasimin hamileligi iyi gitmisti ama bebek dogunca bebek de bazi sorunlar oldugu ortaya cikti. tedavi baslatildi dogduktan sonra hep hastanelerdeydi ve ancak bir kac ay yasayabildi onu düsününce insan yine kendini avutabiliyor. yanliz degilsin bunu bil...

ah arkadaşlar sizi uzaktan uzağa hep takip ediyorum ama vaktim olmadığı için yazamadım.şu malum halaydaydım ben:):)ve hatta halayın başına geçmeme ramak kalmıştı.
zaman nasıl geçiyor ozaman ilk adeti gelen başa geçecekti şimdi 3.adeti bekliyoruz ah gidi garim
mahtuana ve munis kediyle aşağı yukarı aynıydı düşük tarihlerimiz.
bugün adetime 6 gün varken yine sabredemedim ve kan testi yaptırdım tahmin edersinizki negatif.
ümit bu ya kendi kendime teselli veriyorum
düşüğün olduğu ay yine sabredemeyip 5gün önce testi yapmıştım ve yine negatif çıkmıştı
ama adet günü tekrar yaptırdığımda 13 olmuştu
ve sevincim uzun sürmeden bildiğiniz gibi kasım annelerinden düşükle beraber buraya transfer oldum sizlerle tanıştım
şimdi heray aynı bekleyişler tekrar başladı.bakalım 6gün sonra beta hcg artacakmı.
çocuk falan derken rabbim bizi istikametten ayırmasın

amin canım evet zaman akıp gidiyor garip bir şekilde ve ben 3.adetimi oldum herkes düşükten kürtajdan sonra hemen olur diyordu ben de baya baya havaya girdim hemen olacak diye:)allahım tüm bekleyenlere versin inşallah
az önce okudum forumda eşinde hiç şperm olmayan biri bile şimdi bebeğini kucağına almış hem de bir senede o yüzden umudu yitirmemek lazım ama ben ara ara düşüyorum umutsuzluğa en kötüsü de bu galiba

kızlar herkese merhaba
benim adetlerim maşallah düzenli gidiyor fakat özellikle son adet periyodumun büyük çoğunluğu yumurtalıklarımda hafif bir ağrı hissettim hatta bunu hamilelie bile yormuştum ama 31 mayısta adet oldum geçen pazar yani onuncu gün kasıklarımda ağrı ve çamaşırımda kahvemsi çok az bir akıntı vardı nette yumurtlamadan olabileceği yazıyordu dün merak edip doktora gittim ve yumurtam çatlamış ama dışarı atamamış orada bir kanama alanı var dedi adetle onu atarsın dedi eğer düzensizlik olursa hormon testi yaparız dedi yumurtlama takibi yapalım dedim altı ay bekleyelim tedavi psikolojisine gerek yok kendiliğinden olsun dedi
(zaten iki aydır korunmuyoruz) ve neden böyle olmuş olabilir dediğimde stresten dolayı erken yumurtlamış olabilirsin düşünmemeye çalış dedi ama şimdi ben bu durumu öğrendikten sonra daha da stres olmaktan korkuyorum çalışmayı düşünmüyordum ama sırf bu yüzden kafamı rahatlatmak ve düşünmemek adına çalışmayı düşünüyorum artık:)

cnm rahim filmi cektirenlerin cogunun cani yaniyormus genel anestesi lairsan hissetmiyorsun
bnm de 26 haziranda cekilecek genel anestesi ile

gerçekten mi canım yaa puff napcam şimdi korku başladı benim ağrı eşiğim çok düşük dayanamam ozaman ben genel anestesi alayım daha doktorumla konuşmadık nasıl olacağını ne adetimin gelmesi lazım bakalım progestan kullanıyorum olması için...senin zamanında gelmiş inşallah hayırlı sonuçlar çıkar canım yaa

slm kızlar dr dan geldim nihayet herşey yolunda:) 7+2 günlük olmuşuz kalp atışlarını dinledik çok şükür,şu an sadece 1 cm miş..
fakat dr yemek konusunda bişey demedi yani şunu ye bunu yeme diye ama ben kendilimden dikkat etmeye başlamıştım zaten.
mide bulantısı ve başka sıkıntı var mı diye sordu başımın çok ağrıdını söledim migren varsa normalmiş ilaç yazdı bunun için ama ben almadım kızlar progestan ve vitamine devam..

ohh canım yaaa sonunda duydun kalp atışını pıtırcığın maşallah ona rabbim korusun ikinizi oyy oyy hamilelik takvimide yapmış ayy ewpat nekadar tuaf kızz ne konuşuyorduk şimdi hamişsin dikkat et kendine baş ağrın için kendine eziyet etme canım parol kullan yarım ben ilk hamilelikte kullanmıştım çünkü migren vardı dayanılmaz ağrım olunca yarım almıştım o bile etki etmişti bana doktorum ağrın olunca kullan hamilelikte zararı yok demişti tabi biz korkudan kullanmıyoruz bende korkmuştum ama dayanamayınca yarım almıştım şip diye kesilmişti tabi sen bilirsin canım... kendine dikkat ett tatlımm
canim rahim filmi cektirmedim hic fikrim yok :/
insallah catlar yumurtalarin guzelce olgunlasip,bu ay da olmayacak diye bastan sartlama kendini bak herkesin beklemedigi an oluyor.

biz iyiyiz teyzesi insallah, carsamba gunu ayrintili ultrasonumuz var. organlarina bakilacak. insallah her sey iyidir. kesin kiz mi ogrenecegiz. carsamba haberlerini veririm insallah.

bakalım canım geçen sefer rahim filmi çektirmek nasip olmamıştı hamiş olduğumu öğrenmiştim ozamanda korka korka duruyordum bu sefer bakalım çektirecem ama araştırdım acıyan var bişey hissetmedim diyen var napacağım bilmiyorum gurbetgüzeli genel anestesi diyor heralde bende öyle yapcam.... aminn canım inşallah çatlarlar da hamiş kalırım hayırlısı bakalım zaten beklemediğimiz anda gelecek ilk gebelikte öyle olmuştu... ohh yesin teyzesii onu kocaman oldu maşallah onaa sağlıklı büyüsün hayırlı haberler alın inşallah... hadiii bakalım topiğin ilk pipilisi geliyor ilk pıttışlısıda gelsin bakalımmmm:52:

mahtuana naber canım nasıl gidiyo?ben bir anda çok umutluyken birden umutsuzluğa kapılıyorum senin moraller nasıl?

canım napayımm yaa aynı her günümüz bebek bebek düşünmek birtürlü atamıyorum kafamdan uğraş buluyorum kafam dağılsın diye ama bi anda kendimi dalmış bir şekilde buluyorum maalesef... bendeki umutta tükendi artık herkes hemen hamile kalınır kürtaj sonrası rahim temizlendi bilmem ne dediler hatta annem bile bir bebeğini kaybetmişti bir adetten sonra hamile kaldı annem ben canlı örneğiyim seninde olur dedi ama yokk yokk

kızlar herkese merhaba
benim adetlerim maşallah düzenli gidiyor fakat özellikle son adet periyodumun büyük çoğunluğu yumurtalıklarımda hafif bir ağrı hissettim hatta bunu hamilelie bile yormuştum ama 31 mayısta adet oldum geçen pazar yani onuncu gün kasıklarımda ağrı ve çamaşırımda kahvemsi çok az bir akıntı vardı nette yumurtlamadan olabileceği yazıyordu dün merak edip doktora gittim ve yumurtam çatlamış ama dışarı atamamış orada bir kanama alanı var dedi adetle onu atarsın dedi eğer düzensizlik olursa hormon testi yaparız dedi yumurtlama takibi yapalım dedim altı ay bekleyelim tedavi psikolojisine gerek yok kendiliğinden olsun dedi
(zaten iki aydır korunmuyoruz) ve neden böyle olmuş olabilir dediğimde stresten dolayı erken yumurtlamış olabilirsin düşünmemeye çalış dedi ama şimdi ben bu durumu öğrendikten sonra daha da stres olmaktan korkuyorum çalışmayı düşünmüyordum ama sırf bu yüzden kafamı rahatlatmak ve düşünmemek adına çalışmayı düşünüyorum artık:)

maşallah canım düzenin iyi olması güzel..benim ilk adet 40. gün ikinci 35. gün geldi üçüncü sanırsam dahada gecikecek çünkü yumurtam gelişmiş ama çatlamamıştı... söyle düzenli bi adete hasretim anlayacağın...çok ilginç hep stresten yumurtalar büyümez derler seninkide erkenden büyümüş.. şu beklemeler yokmuuu insanı dahada stres yapıyoyr canım benim doktorumda ramazan sonuna kadar bekle kendiliğinden olmazsa tedaviye başlarsın gittiğin yerde dedi çok az zaman belki ama bana sanki bir ömür gibi geliyor tedavi pisikolojisi ayrı kendi kendine olmasını beklemek ayrı bu durumu anca biz ve bizim durumumuzda olanlar anlar başka kimse anlamıyor bazen doktorlar bile anlamıyor onlar okadar vaka yaşıyorki normal geliyor ama bize çokk zor.. canım çok iyi yaparsın valla benim eşim özel sektörde çalışmamı istemiyor o yüzden yoksa bende çoktan işe başlamıştım bilee bu sene kpss ye hazırlanıyordum hamile olduğumu öğrendim sonra düşük kendimi saldım kafamıda veremedim zaten az kaldı şurda temmuza umudum yok çalışmadım benim çalışmam için devlet memuru olmam gerek :1:.. iyi edersin çalış kafan meşgul olur en azından hemde paranı kazanırsın çok güzel olur... stresi azaltmak için canım bişeyler yap belki adaptasyon olur unutursun ben pek uygulayamıyorumda amann canım yaa zor zor rabbim bizi bekletmez inşallahhh gelsin o bebek koklayalım doya doya tabi herzaman diyoruz rabbim sağlıklı hayırlı ana babasına saygıılı dinine bağlı bir evlat versin

ohh canım yaaa sonunda duydun kalp atışını pıtırcığın maşallah ona rabbim korusun ikinizi oyy oyy hamilelik takvimide yapmış ayy ewpat nekadar tuaf kızz ne konuşuyorduk şimdi hamişsin dikkat et kendine baş ağrın için kendine eziyet etme canım parol kullan yarım ben ilk hamilelikte kullanmıştım çünkü migren vardı dayanılmaz ağrım olunca yarım almıştım o bile etki etmişti bana doktorum ağrın olunca kullan hamilelikte zararı yok demişti tabi biz korkudan kullanmıyoruz bende korkmuştum ama dayanamayınca yarım almıştım şip diye kesilmişti tabi sen bilirsin canım... kendine dikkat ett tatlımm

bakalım canım geçen sefer rahim filmi çektirmek nasip olmamıştı hamiş olduğumu öğrenmiştim ozamanda korka korka duruyordum bu sefer bakalım çektirecem ama araştırdım acıyan var bişey hissetmedim diyen var napacağım bilmiyorum gurbetgüzeli genel anestesi diyor heralde bende öyle yapcam.... aminn canım inşallah çatlarlar da hamiş kalırım hayırlısı bakalım zaten beklemediğimiz anda gelecek ilk gebelikte öyle olmuştu... ohh yesin teyzesii onu kocaman oldu maşallah onaa sağlıklı büyüsün hayırlı haberler alın inşallah... hadiii bakalım topiğin ilk pipilisi geliyor ilk pıttışlısıda gelsin bakalımmmm:52:

duydum cnm duydum hiç beklemiyodum ama kalp atışlarını dinledik azda olsa dinledik,dr nefesini tut dedi(bebeğin gelişimi için)
o sırada eşim görmüş kıpırdıyomuş:))) eşimle dr dan çıkarken sevinçle çıktık ne güzel bi duygu evet cnm takvimde yaptım dünkü randevu iiii geçerse o zmn yaparım diyodum düne kısmet oldu çok şükür:)
ah cnm bndede migren var bi ara ne güzel yoktu çok rahatladım derken daha fena bastırdı:( bu yönden çok kötüyüm zaten migren mideyede vurur normalde mide bulantısı ztn var ikiye katlanıyo banada parol verdi cnm çok ağrıyo deyince günde 4 tane 3 tane progestanım var normalde ilacıda sevmem artık yapcaz bişeyler
sende artık şu sıkıntıları bi kenara at ovulasyon testiyle bu ay dene mutlakaa olcak cnm bak sende diyon evet geçen ay neler konuşurduk beraber bnmki çok şükür sürpriz yaptı inşallah senin bebeğinde aniden gelir:))

kızlar benim adet haala gelmedi, en son 3 mayısta adet olmuştum, ve bugün ayın 11 i. belim karnım ağrıyor 2 gündür adet olcam zannediyom ama olmuyom. sizce hamile olabilir miyim? (gerçi bebiş için bu ay bi çalışma yapmadık ama adet gecikince içime kurt düştü :)

kızlar benim adet haala gelmedi, en son 3 mayısta adet olmuştum, ve bugün ayın 11 i. belim karnım ağrıyor 2 gündür adet olcam zannediyom ama olmuyom. sizce hamile olabilir miyim? (gerçi bebiş için bu ay bi çalışma yapmadık ama adet gecikince içime kurt düştü :)
Bebeiş için bir çalışma yapmadıysanız nasıl bebiş olucak canım ? :9:
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah :16:

Bebeiş için bir çalışma yapmadıysanız nasıl bebiş olucak canım ? :9:
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah :16:

cnm, açıklayıcı yazmadım haklısın. ilişki tabiki oldu ve eşim korunuyor. bu da çok güvenli bir korunma değil biliyorsun. birde 2 ay önce kürtaj oldum ve derler ye kürtaj olunca daha çabuk hamile kalırsın diye. bu nedenle içime kurt düştü.

maşallah canım düzenin iyi olması güzel..benim ilk adet 40. gün ikinci 35. gün geldi üçüncü sanırsam dahada gecikecek çünkü yumurtam gelişmiş ama çatlamamıştı... söyle düzenli bi adete hasretim anlayacağın...çok ilginç hep stresten yumurtalar büyümez derler seninkide erkenden büyümüş.. şu beklemeler yokmuuu insanı dahada stres yapıyoyr canım benim doktorumda ramazan sonuna kadar bekle kendiliğinden olmazsa tedaviye başlarsın gittiğin yerde dedi çok az zaman belki ama bana sanki bir ömür gibi geliyor tedavi pisikolojisi ayrı kendi kendine olmasını beklemek ayrı bu durumu anca biz ve bizim durumumuzda olanlar anlar başka kimse anlamıyor bazen doktorlar bile anlamıyor onlar okadar vaka yaşıyorki normal geliyor ama bize çokk zor.. canım çok iyi yaparsın valla benim eşim özel sektörde çalışmamı istemiyor o yüzden yoksa bende çoktan işe başlamıştım bilee bu sene kpss ye hazırlanıyordum hamile olduğumu öğrendim sonra düşük kendimi saldım kafamıda veremedim zaten az kaldı şurda temmuza umudum yok çalışmadım benim çalışmam için devlet memuru olmam gerek :1:.. iyi edersin çalış kafan meşgul olur en azından hemde paranı kazanırsın çok güzel olur... stresi azaltmak için canım bişeyler yap belki adaptasyon olur unutursun ben pek uygulayamıyorumda amann canım yaa zor zor rabbim bizi bekletmez inşallahhh gelsin o bebek koklayalım doya doya tabi herzaman diyoruz rabbim sağlıklı hayırlı ana babasına saygıılı dinine bağlı bir evlat versin

çevremde benim gibi kimse olmadığı için kimseyle bu konuyu fazla konuşmuyorum nasılsa anlamayacaklar ,bizi ancak birbirimiz anlarız
canım ben bu sene girecektim kpssye ama b grubu atama olmuyomuş tek senelerde o yüzden seneye kursa gitmeyi düşünüyorum aslında edebiyat mezunuyum 4 yıl ücretli öğretmenlik yaptım ama formasyon alamadığım için 2 senedir evdeyim öğretmen de olamıyorum o yüzden benim de asıl hedefim devlet memuru olmak:)
ayy ben de tam ücretli öğretmenliğe başlayacaktım o gün hamile olduğumu öğrendim vazgeçtim başlamadım bakalım eylüle kadar hamilelik olmazsa Kİ İNŞALLAH HEPİMİZİN OLUR:):) hem kursa giderim hem ücretli yaparım diyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını versin tez vakitte bizi bebişlerimize kavuştursun inşallahh

Back
X