Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba kılzar bende yeni üye oldum bnada yardımcı olurmusunuz . 26 eylülde kimyasal gebelik geçirdim. doktor korunun falan demedi bizde korunmuyoruz ama adetim henüz duzene girmedi. bugun adet oldum doktora gitmeyi düşünüyorum adetliykenmi gitmeliiyim bitincemi
Dr a neden gidiyosun düzensizlik içinmi?anlamadım.

hem düzensizlik hemde korunmuyoruz neden olmuyor hormon testleri falan yapılıyormus adet günündemi yapılıyor bilmiyorum
Sabırli olmak lazım canim daha 3 ay gecmiş üzerinden olur.adetin 2.yada 3. Günü yapılıyodu sanırım hormon tahlilleri

Te

Tesekkur ederim canim. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz. Daha netlesti cizgi ama inanamiyorum. Yarin yine deniycem.
Canim cok mutluyum senin adina erken gebelik testi yap derken icime dogmustu ben 3.kaybimi yasadim 3ay korunacagiz ve tahliller yapilip arastirilcak insallah hayirlisiyla bigun bende guzel haberler paylasirim ve tum arkadaslaeimda birbirimizeumut olalim ☺

Canim cok mutluyum senin adina erken gebelik testi yap derken icime dogmustu ben 3.kaybimi yasadim 3ay korunacagiz ve tahliller yapilip arastirilcak insallah hayirlisiyla bigun bende guzel haberler paylasirim ve tum arkadaslaeimda birbirimizeumut olalim ☺
Evet canim senden cesaret alip yaptim testi. Ilk gebeligimde cok uzuldum umarim bunda yasamam. Ve umarim senin de guzel haberlerini aliriz. Paylas hemen benimle olur mu?

Canim kendim hamileymisim gibi icim titredi ve mutlu oldum iyide etmisim soyleyerek k ☺an ve an gelismeleri yaz ve Allahim sagliklakucagina almayi nasip etsin bizde burdan severiz minigini ☺esine soyledinmi London2000 London2000

Canim kendim hamileymisim gibi icim titredi ve mutlu oldum iyide etmisim soyleyerek k ☺an ve an gelismeleri yaz ve Allahim sagliklakucagina almayi nasip etsin bizde burdan severiz minigini ☺esine soyledinmi London2000 London2000
Cok tesekkur ederim insallah ve evet icine dogmus sanirim. Icin temizmis. Yazarim tabi gelismeleei. Esim de evdeydi test yaptigimda cok sevindi tabi ki ama o da hala inanamiyor.

Cok tesekkur ederim insallah ve evet icine dogmus sanirim. Icin temizmis. Yazarim tabi gelismeleei. Esim de evdeydi test yaptigimda cok sevindi tabi ki ama o da hala inanamiyor.
Kan testi yaptir imkanin varsa simdi git bir saate alirsin sonucu cok sevindim tekrardan canim haber et ☺tebrik ediyorim bizede dualar ett hamişsin

Kan testi yaptir imkanin varsa simdi git bir saate alirsin sonucu cok sevindim tekrardan canim haber et ☺tebrik ediyorim bizede dualar ett hamişsin

Canim burada kan testi yaptirmak icin aile doktorumun beni hastaneye yonlendirmesi gerekiyor. Ama yarin test yaptiktan sonra doktordan hemen randevu alacagim. Hayirlisi olsun insallah.
Amin inşallah canim :21:hepimize bebishler inşallah tez vakitte:KK66:
Amin insallah canim. Saglikli seker bebislerimiz olur

Canim burada kan testi yaptirmak icin aile doktorumun beni hastaneye yonlendirmesi gerekiyor. Ama yarin test yaptiktan sonra doktordan hemen randevu alacagim. Hayirlisi olsun insallah.

Amin insallah canim. Saglikli seker bebislerimiz olur
DÖrt gozle guzel habeeleeini bekliyorim canim nerdesin kiz sen burda ozel hastaneye git cat diye yapiyolar ☺yarin tekrsr et gidersin hatta iki tane yaptin direk git randevu al kuzum ☺

Back