Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende 7 temmuzda öğrendim hamile olduğumu 10 ağustos da kürtaj oldum çünkü 7 ağustos da ablamı kaybettim 33 yaşındaydı ablam ben ise 30 ve birden yaşadığım acının tarifi yok o yüzden ozaman bebeğime üzelememiştim ama şimdi de ona çok üzülüyorum ve tekrar hamile kalmak istiyorum lütfen benim için ve ablam için dua edin
ALlah sabir versin cnm. Ins bebisin gelir de senin mutlulugun olur

mrb kızlar ben gecen ay kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım , sonraki ay yine hamile idim 7 haftalık ikizlerime fakat kalp atışı olmadıgı için gecen hafta kürtaj oldum :(metiler ilaç verdi doktor kürtajdan sonra 3 gün dedi. sonra kontrole gittim başka doktora o da en az 3 gün daha kullan dedi.. kullandım. ilacım bitmedi kontrole de gidemedim ilaca devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum ilacın içinde 5 tane kaldı. sabah öğlen akşam aldırdı bana doktor bu ilacı.. kanamam yoğun olmamakla birlikte devam ediyo..

mrb kızlar ben gecen ay kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım , sonraki ay yine hamile idim 7 haftalık ikizlerime fakat kalp atışı olmadıgı için gecen hafta kürtaj oldum :KK43:metiler ilaç verdi doktor kürtajdan sonra 3 gün dedi. sonra kontrole gittim başka doktora o da en az 3 gün daha kullan dedi.. kullandım. ilacım bitmedi kontrole de gidemedim ilaca devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum ilacın içinde 5 tane kaldı. sabah öğlen akşam aldırdı bana doktor bu ilacı.. kanamam yoğun olmamakla birlikte devam ediyo..
İlaci ne icin verdi anlamadim ? Hemen arastirmaua basla bende ikide araatirmayip hemen 3.ye hamile kaldim kapl atiai durrdu Dun kurtaj oldum simdi.bi ay sonra arastirmaya vaslayacagim

mrb kızlar ben gecen ay kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım , sonraki ay yine hamile idim 7 haftalık ikizlerime fakat kalp atışı olmadıgı için gecen hafta kürtaj oldum :KK43:metiler ilaç verdi doktor kürtajdan sonra 3 gün dedi. sonra kontrole gittim başka doktora o da en az 3 gün daha kullan dedi.. kullandım. ilacım bitmedi kontrole de gidemedim ilaca devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum ilacın içinde 5 tane kaldı. sabah öğlen akşam aldırdı bana doktor bu ilacı.. kanamam yoğun olmamakla birlikte devam ediyo..
Rahmin kasilıp temizlenmesi ve gebelikten önceki haline gelmesi için veriyor doktr bu ilaci canim gebeligin yeni oldugu dr yeterli görmuş 3 gün kullanmani demekki
İlaci ne icin verdi anlamadim ? Hemen arastirmaua basla bende ikide araatirmayip hemen 3.ye hamile kaldim kapl atiai durrdu Dun kurtaj oldum simdi.bi ay sonra arastirmaya vaslayacagim
Ilaç rahmin kendini toparlamasi icin,siz arka arkaya hemen hamile kaldiniz diyemi kalbi durdu bebegin

Rahmin kasilıp temizlenmekorundibelikten önceki haline gelmesi için veriyor doktr bu ilaci canim gebeligin yeni oldugu dr yeterli görmuş 3 gün kullanmani demekki

Ilaç rahmin kendini toparlamasi icin,siz arka arkaya hemen hamile kaldiniz diyemi kalbi durdu bebegin
Hayir canim.ilk.mayista dusuk yaptim kalp
atisi yoktu kanama basladi 3ay korunduk eylulde kimyasal gebelik yasadim doktor korunmana gerek yok dedi cunku beta yukselmemosti hemen kasimda.hamile kaldim aralikta hersey yolundayken birden bire 8+5te kalbi durdu simdi.yine 3 ay korumma ve arastirma yapilacak ayrica bana hic rahim toparlansim diye ilac veermediler kendi kendine dinleerek topluyir benm.

cnm kürtajdan sonra kan pıhtıları var dedi rahimde temizlenmesi için vermişti ilacı.. bugün bi fırsat bulup başka doktora gittim o da ilaca bitene kadar devam et dedi.. 3 ay korunma verdi bana da.. sizlerin kanaması kaç gün sürdü kızlar, bir de normalde benm adetlerim düzensizdi zaten ama kürtajdan kaç gün sonra gelmesi gerekli normal adetin acaba?

mrb kızlar ben gecen ay kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım , sonraki ay yine hamile idim 7 haftalık ikizlerime fakat kalp atışı olmadıgı için gecen hafta kürtaj oldum :(metiler ilaç verdi doktor kürtajdan sonra 3 gün dedi. sonra kontrole gittim başka doktora o da en az 3 gün daha kullan dedi.. kullandım. ilacım bitmedi kontrole de gidemedim ilaca devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum ilacın içinde 5 tane kaldı. sabah öğlen akşam aldırdı bana doktor bu ilacı.. kanamam yoğun olmamakla birlikte devam ediyo..
Mrb çok geçmiş olsun öncelikle..benim kürtaj sonrası kontrolümde rahimde parça olduğu tespit edildi ve dr adetle atarsın demişti ve adette muayene ettiğinde hala bi kısmının kaldığını gördü ve metiler verdi..3 gün sabah öğle akşam kullan dedi..adetten sonraki muayenemde hala küçük parçanın kaldığını gördü ve kürtaj yapmıcam bir adet daha bekleyelim dedi..
Metiler ilacı düşük sonrası, tahmin kasılmasını sağlayıp rahimde kalan parçaları atmasını sağlıyomuş..ve sadece 3 gün kullanılıyomuş..rahimde kalan ufak tefek parçalar tekrar düşüğe sebep veriyomuş..

cnm kürtajdan sonra kan pıhtıları var dedi rahimde temizlenmesi için vermişti ilacı.. bugün bi fırsat bulup başka doktora gittim o da ilaca bitene kadar devam et dedi.. 3 ay korunma verdi bana da.. sizlerin kanaması kaç gün sürdü kızlar, bir de normalde benm adetlerim düzensizdi zaten ama kürtajdan kaç gün sonra gelmesi gerekli normal adetin acaba?

Olabiliyor canım, benim hala 1 adet görmeme rağmen hala küçük parçalar var..1 adet daha bekliyorum..kürtajdan sonra kanamam yaklaşık 10 gün sürdü..son günleri çok çok azalmıştı..adetimde kürtajdan 28 gün sonra oldu..40 güne kadar beklenebiliyomuş..ama olmazsa mutlaka dr kontrolünü ihmal etme..

KARDELENX76apost: 44381882 .!.:
Olabiliyor canım, benim hala 1 adet görmeme rağmen hala küçük parçalar var..1 adet daha bekliyorum..kürtajdan sonra kanamam yaklaşık 10 gün sürdü..son günleri çok çok azalmıştı..adetimde kürtajdan 28 gün sonra oldu..40 güne kadar beklenebiliyomuş..ama olmazsa mutlaka dr kontrolünü ihmal etme..
Kanama nasil bende az az gelio normalmi peki

İkinci kurtajim ama ilkinde gelmemisti pek arada salca parcasi gibi geliyo korktum offff bugunler gecicekmi Allahim sabir verrr coook mutsuzum galibaaa bu gece iiyice yoklugu coktu icime yalnizm

İkinci kurtajim ama ilkinde gelmemisti pek arada salca parcasi gibi geliyo korktum offff bugunler gecicekmi Allahim sabir verrr coook mutsuzum galibaaa bu gece iiyice yoklugu coktu icime yalnizm

Kanamanın azlığı yada çokluğu kürtaja bağlıymış..ne kadar çok rahim duvarı kürete edilirse o kadar az kanama oluyormuş..
İçini ferah tut..geçer inşallah..Allah başka sıkıntılar vermesin..bende çok üzüldüm ikizlerimin kaybına ama hayırlısı herşeyin..hamilelik için acele etme bence iyi temizlenmeyip toparlanmayan rahim tekrar düşükle sonuçlanabiliyormuş..

Merhaba arkadaşlar 2014 kasımda 9+3 bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum. 2015 aralıktada 5gün oldu daha 5haftalık bebeğimi düşürdüm. İster istemez çok etkilendim, ama umudumu hiç kaybetmek istemiyorum. Dr um bir sebep bulamadı. 3 gebelikte böyle bir durum yaşanabilrimiş, 3 ten sonrasında bir problem var demekmiş. Korunmayı düşünmüyorum bu sefer, umarım bundan sonra sağlıkla gelir...

Kanamanın azlığı yada çokluğu kürtaja bağlıymış..ne kadar çok rahim duvarı kürete edilirse o kadar az kanama oluyormuş..
İçini ferah tut..geçer inşallah..Allah başka sıkıntılar vermesin..bende çok üzüldüm ikizlerimin kaybına ama hayırlısı herşeyin..hamilelik için acele etme bence iyi temizlenmeyip toparlanmayan rahim tekrar düşükle sonuçlanabiliyormuş..
benim de ikiz di canım çok üzüldüm ben de :(dediğin gibi rabbim daha beter acılar vermesin.. hepimiz sağlıklı bebeklere kavusuruz inşallah en kısa sürede..

Merhaba arkadaşlar 2014 kasımda 9+3 bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum. 2015 aralıktada 5gün oldu daha 5haftalık bebeğimi düşürdüm. İster istemez çok etkilendim, ama umudumu hiç kaybetmek istemiyorum. Dr um bir sebep bulamadı. 3 gebelikte böyle bir durum yaşanabilrimiş, 3 ten sonrasında bir problem var demekmiş. Korunmayı düşünmüyorum bu sefer, umarım bundan sonra sağlıkla gelir...
Cok yakiniz seninle bende sali gunu kurtaj
oldum 2.kurtajim 3.dusugum zaten rahim
kendine gelene kadar korunmustum heosinde
ama nasip deilmis bu sonuncusu cok uzdu
beni kalbini duymustum sesini seklini allah birdha hicbirimize yasatmasin simdi zaten arastirmalar yapilicak umarim kotu bisey cikmaz

Cok yakiniz seninle bende sali gunu kurtaj
oldum 2.kurtajim 3.dusugum zaten rahim
kendine gelene kadar korunmustum heosinde
ama nasip deilmis bu sonuncusu cok uzdu
beni kalbini duymustum sesini seklini allah birdha hicbirimize yasatmasin simdi zaten arastirmalar yapilicak umarim kotu bisey cikmaz
Sanada geçmiş olsun canım, allah bir daha yaşatmasın inş. İnsan her süşükte yıpranıyormuş. Yaşamayan kimse anlayamıyor...dr. Bizde birşey bulamadı tamamen şanssızlık meydana geldi. İnş. Senin bişey bulunur ve ona göre hareket edersiniz. Allah kolaylık versin arkadaşım burdanda gelişmeleri bildirirsen çok sevinirim. Umarım herşey gönlünce olsun ve bı yıl bebişlerimizi bize getirsin...

İnsallatriton-x, post: 44399879, member: 691362"]Sanada geçmiş olsun canım, allah bir daha yaşatmasın inş. İnsan her süşükte yıpranıyormuş. Yaşamayan kimse anlayamıyor...dr. Bizde birşey bulamadı tamamen şanssızlık meydana geldi. İnş. Senin bişey bulunur ve ona göre hareket edersiniz. Allah kolaylık versin arkadaşım burdanda gelişmeleri bildirirsen çok sevinirim. Umarım herşey gönlünce olsun ve bı yıl bebişlerimizi bize getirsin...[/QUOTE]
İnsallah canim bakalim 20sinde kromozom analizinin sonucu cikqcak ona gore bakilcak artik ne yapikcaksa tibbi genetik bolumune gidecegim.İnsallah 2016da bebisimiz sqglikla gelir ilk bebegim yasasaydi dun dogacakti, her dusukte daha cok yipraniyo ama kurtaj daha fazla yipratiyo yaslandigimi hissediylrum coktum resmen

Merhaba arkadaslar. Ben de temmuz ayinda 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim. Cok zor zamanlar gercirdim ve hala dusundukca cok uzuluyorum. Tekrar deniyoruz ama adet duzensizligi yasiyorum. Bu ay da adetim uc gun gecikti. 6 gun once hafif kan geldi ama kesildi. Adet duzensizligi diye umutlanmak istemiyorum ama o kanama yerlesme kanamasi olabilir mi acaba?

[QUOTE="London2000, post: 44412494, member: 7269hatterhaba arkadaslar. Ben de temmuz ayinda 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim. Cok zor zamanlar gercirdim ve hala dusundukca cok uzuluyorum. Tekrar deniyoruz ama adet duzensizligi yasiyorum. Bu ay da adetim uc gun gecikti. 6 gun once hafif kan geldi ama kesildi. Adet duzensizligi diye umutlanmak istemiyorum ama o kanama yerlesme kanamasi olabilir mi acaba?[/QUOTE]
Umutlandirmak istemem ama olabilir canim test al benimde duzensizdi hamile kalmistim.

Merhaba arkadaslar. Ben de temmuz ayinda 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim. Cok zor zamanlar gercirdim ve hala dusundukca cok uzuluyorum. Tekrar deniyoruz ama adet duzensizligi yasiyorum. Bu ay da adetim uc gun gecikti. 6 gun once hafif kan geldi ama kesildi. Adet duzensizligi diye umutlanmak istemiyorum ama o kanama yerlesme kanamasi olabilir mi acaba?
Mrb canim yazdiklarini okuyunca şaşırdım biraz bende aynı şeyi yaşıyorum şuan,3 gün gecikmeli oldu benimde bu ay adetim hatta hamilelik süpesine kapildim ama adet oldum ,bi sonraki adetime 14 gün var şuan ve dünden beri kahverengi lekelenme oluyo bendede ,aynı şeyi düsundüm bende yerleşme kanamasimi ya da yumurta çatlama günündeyim tam onunlada ilgisi olabilir bilemedim devam ederse pazartesi günü dr a gitmeyi düsunüyorum ben

Back