Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Erken gebelik testi sizi bu dusunceden kurtaracaktir

Umutlandirmak istemem ama olabilir canim test al benimde duzensizdi hamile kalmistim.[/QUOTE]

Ikimiz icin de hayirlisi olsun canim. Umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz. Ben de bir kac gun bekleyip test yaptirmayi dusunuyorum. Ilk hamileligimde 6. Gun yapmistim ve net cikmisti. Bu seferki cekincem adet gecikmesi olabilir diye.

Ayyy insallah oyledir. Cok istiyoruz. Kaybettigim oglumdan sonra anne olmak istiyorum tekrar. Digerinde anne olamadan evlat acisi yasadim maalesef.[/QUOTE]
Burdakiler çogu seninle aynı durumda canım benimde 23 haftalık ve 2 aylik gebelik kaybım var hakkımızda hayırlısı böyleymiş rabbim hepimizede nasip etsin insallah evlat dahibi olmayı

Ayyy insallah oyledir. Cok istiyoruz. Kaybettigim oglumdan sonra anne olmak istiyorum tekrar. Digerinde anne olamadan evlat acisi yasadim maalesef.
Burdakiler çogu seninle aynı durumda canım benimde 23 haftalık ve 2 aylik gebelik kaybım var hakkımızda hayırlısı böyleymiş rabbim hepimizede nasip etsin insallah evlat dahibi olmayı[/QUOTE]
Insallah canim insallah. Sana da cok gecmis olsun. Inan cok iyi anliyorum.

Ikimiz icin de hayirlisi olsun canim. Umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz. Ben de bir kac gun bekleyip test yaptirmayi dusunuyorum. Ilk hamileligimde 6. Gun yapmistim ve net cikmisti. Bu seferki cekincem adet gecikmesi olabilir diye.
Amin canim ilk bebegini kaybetme nedenin bellimi

Otopsi sonucunda bebegimle ilgili hic bir soruna rastlanmadi. Dediklerine gore bendeki iltihaptan kaynakli once kanama basladi ve sonrada suyumu kaybettim. Sonuc olarak da dogurmak zorunda kaldim.

Otopsi sonucunda bebegimle ilgili hic bir soruna rastlanmadi. Dediklerine gore bendeki iltihaptan kaynakli once kanama basladi ve sonrada suyumu kaybettim. Sonuc olarak da dogurmak zorunda kaldim.
Anladım canim çok geçmiş olsun atlatmak kolay degil ama yapıcak bişey yok toparlanmak zorundayız sonrakilere rabbim sağlık kolaylik versin.

Yani ben de oyle mi diye dusunuyorum aslinda. Bakalim insallah oyledir.
Bende son hamileligimden once kimyasal yaaasmistim duzensizdi ama 4gun kala falandi sanieim erken gebelik testiyle cift cizguyi gormustym onuda 8+5de kaybettn cok zor Allah hepimze tez zamanda saglikli hamilelikler nasip etain

Merhabalar arkadaşlar bende 1 hafta önce 10 haftalık hamileyken bebeğimin kalp atışlarının durdugunu öğrendim ve bebeği aldılar..aklıma geldikce dua ediyorum cunku herşey cok agır geliyor. Rabbim hepimize sabır versin..Bir yakınım Meryem Suresini okumamı tavsiye etti..Siz duydunuzmu

Ayyy insallah oyledir. Cok istiyoruz. Kaybettigim oglumdan sonra anne olmak istiyorum tekrar. Digerinde anne olamadan evlat acisi yasadim maalesef.[/QUOTE]
Cnm gecmis olsun. Nie kaybettin bebegini

Simdi test yaptim ikinci cizgi silik ama gorunuyor. Emin olmak icin bir kac gun sonra tekrar deneyecegim. Insalllaaahhhhh

merhaba kılzar bende yeni üye oldum bnada yardımcı olurmusunuz . 26 eylülde kimyasal gebelik geçirdim. doktor korunun falan demedi bizde korunmuyoruz ama adetim henüz duzene girmedi. bugun adet oldum doktora gitmeyi düşünüyorum adetliykenmi gitmeliiyim bitincemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…