- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.921
Erken gebelik testi sizi bu dusunceden kurtaracaktirMrb canim yazdiklarini okuyunca şaşırdım biraz bende aynı şeyi yaşıyorum şuan,3 gün gecikmeli oldu benimde bu ay adetim hatta hamilelik süpesine kapildim ama adet oldum ,bi sonraki adetime 14 gün var şuan ve dünden beri kahverengi lekelenme oluyo bendede ,aynı şeyi düsundüm bende yerleşme kanamasimi ya da yumurta çatlama günündeyim tam onunlada ilgisi olabilir bilemedim devam ederse pazartesi günü dr a gitmeyi düsunüyorum ben
Erken gebelik testi dedigin eczaneden aldigımız testmi ayrı biseymi?çok erken adetime daha 14 gün ver eczaneden alınan testte zaten gebelik olsada cikmaz.Erken gebelik testi sizi bu dusunceden kurtaracaktir
Gebelik testi yaptirmadan once sanirim bir kac gun daha bekleyecegim. Sonuc olarak yine gecikme olmus olabilir diye dusunuyorum.Erken gebelik testi sizi bu dusunceden kurtaracaktir
Umutlandirmak istemem ama olabilir canim test al benimde duzensizdi hamile kalmistim.[/QUOTE][QUOTE="London2000, post: 44412494, member: 7269hatterhaba arkadaslar. Ben de temmuz ayinda 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim. Cok zor zamanlar gercirdim ve hala dusundukca cok uzuluyorum. Tekrar deniyoruz ama adet duzensizligi yasiyorum. Bu ay da adetim uc gun gecikti. 6 gun once hafif kan geldi ama kesildi. Adet duzensizligi diye umutlanmak istemiyorum ama o kanama yerlesme kanamasi olabilir mi acaba?
Aslında senin durumun biraz üste görme dedikleri şeye benziyo canimGebelik testi yaptirmadan once sanirim bir kac gun daha bekleyecegim. Sonuc olarak yine gecikme olmus olabilir diye dusunuyorum.
[/QUOTE]Umutlandirmak istemem ama olabilir canim test al benimde duzensizdi hamile kalmistim.
Aslında senin durumun biraz üste görme dedikleri şeye benziyo canim
Ikimiz icin de hayirlisi olsun canim. Umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz. Ben de bir kac gun bekleyip test yaptirmayi dusunuyorum. Ilk hamileligimde 6. Gun yapmistim ve net cikmisti. Bu seferki cekincem adet gecikmesi olabilir diye.Mrb canim yazdiklarini okuyunca şaşırdım biraz bende aynı şeyi yaşıyorum şuan,3 gün gecikmeli oldu benimde bu ay adetim hatta hamilelik süpesine kapildim ama adet oldum ,bi sonraki adetime 14 gün var şuan ve dünden beri kahverengi lekelenme oluyo bendede ,aynı şeyi düsundüm bende yerleşme kanamasimi ya da yumurta çatlama günündeyim tam onunlada ilgisi olabilir bilemedim devam ederse pazartesi günü dr a gitmeyi düsunüyorum ben
Burdakiler çogu seninle aynı durumda canım benimde 23 haftalık ve 2 aylik gebelik kaybım var hakkımızda hayırlısı böyleymiş rabbim hepimizede nasip etsin insallah evlat dahibi olmayı[/QUOTE]Ayyy insallah oyledir. Cok istiyoruz. Kaybettigim oglumdan sonra anne olmak istiyorum tekrar. Digerinde anne olamadan evlat acisi yasadim maalesef.
Amin canim ilk bebegini kaybetme nedenin bellimiIkimiz icin de hayirlisi olsun canim. Umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz. Ben de bir kac gun bekleyip test yaptirmayi dusunuyorum. Ilk hamileligimde 6. Gun yapmistim ve net cikmisti. Bu seferki cekincem adet gecikmesi olabilir diye.
Anladım canim çok geçmiş olsun atlatmak kolay degil ama yapıcak bişey yok toparlanmak zorundayız sonrakilere rabbim sağlık kolaylik versin.Otopsi sonucunda bebegimle ilgili hic bir soruna rastlanmadi. Dediklerine gore bendeki iltihaptan kaynakli once kanama basladi ve sonrada suyumu kaybettim. Sonuc olarak da dogurmak zorunda kaldim.
Bende son hamileligimden once kimyasal yaaasmistim duzensizdi ama 4gun kala falandi sanieim erken gebelik testiyle cift cizguyi gormustym onuda 8+5de kaybettn cok zor Allah hepimze tez zamanda saglikli hamilelikler nasip etainYani ben de oyle mi diye dusunuyorum aslinda. Bakalim insallah oyledir.
Simdi test yaptim ikinci cizgi silik ama gorunuyor. Emin olmak icin bir kac gun sonra tekrar deneyecegim. InsalllaaahhhhhOtopsi sonucunda bebegimle ilgili hic bir soruna rastlanmadi. Dediklerine gore bendeki iltihaptan kaynakli once kanama basladi ve sonrada suyumu kaybettim. Sonuc olarak da dogurmak zorunda kaldim.
Hamilesin inşallah canim hayırlı olsun:)Simdi test yaptim ikinci cizgi silik ama gorunuyor. Emin olmak icin bir kac gun sonra tekrar deneyecegim. Insalllaaahhhhh
Silik de olsa yine gebelik oluo cnm. Adetin duzensiz miydi cnm. Bnm de bu ay gecikti ind bnde de cikar ya erken gebelik testi alcmSimdi test yaptim ikinci cizgi silik ama gorunuyor. Emin olmak icin bir kac gun sonra tekrar deneyecegim. Insalllaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?