Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Mrb netten baktim ama bilgi yok ne testi oldugunu ögrenince burayada yazarmisin canim mrk ettim digerlerini bende yaptırdim ama bunu ilk defa duydum

Canım bunlar romatizmal hastalıklara bakmak için. İndirek olarak pıhtılaşma sorununa yol açabiliyor. Lupus romatoid artrit vs gibi hastalıklar için..

Arkadaşlar ben de 15 ekimde 9+5 günlük bebeğimi kanamadan dolayı kalbi durduğu için kaybettim ilk adetimi oldum fakat ikinci adetime kadar ara ara bir kaç damla kanama oldu şimdi normal adetimi oldum fakat 5. Gün olmasına rağmen hala kırmızı sanki bitmicek gibi bittiğinde korunmayı bırakıcam. Coraspin ve folic1 kullanıyorum o yüzden olabilir mi? Bir de coraspin kullanmak iyi mi?

Corasprindendir canım bırak onu bence kanıni sulandırıyo

Adet dönemindede kullan dedimi bunu iyi ögrenmen gerekli canım 1 haftada sürer asprinin etkisi bende kullanmiştım asprin kullanıyorum diye 1 hafta kürtajımı ertelemişti dr

İkinci adetinle birlikte folic1 ve coraspin kullanmaya başla dedi. Hiç bir şey bilmediğimin farkına varıyorum yaklaşık 4 aydır içim içimi yiyor umarım tekrar hamile kalabilirim

tabiki sizlerle paylaşırım. inş ben için gebelik için sorun çıkartacak kadar ciddi birsey değildir:/
Canim bak bi arkadaş yazmış ne testi oldugunu romatizmal hastaliklarla alakalı önlem olsun diye istemiştir muhtemelen

Cnm bnde kurtajdan sonra embriyo kromozom sayimina gonderildi. Ayni sekilde 9.kromozom da iki degil uc varmis. Sana ne dedi dr lar peki. Bana olabilir dollenme esnasinda dediler

Esin ve senin genetik testlerini yaptir mutlaka cnm.

merhaba arkadaslae bende normalde 9+4 hamileligim vardi..dun aksam ogrendimki 9+2de bebegimin kalbi durmus..ilk gebeligimdi moralim alt ust ama elimden hic birsey gelmiyor..yarin buyuk ihtimal bebegi alacaklar..hic bir sorun yoktu ama Rabbim nasip etmedikce etmiyor..Boyle bi durum yasayip daha sonra saglikli hamileleik geciren varmi be. 2 ay sonra tekrar denicem..insallah ayni seyleri yasamayiz..

Cnm bnde kurtajdan sonra embriyo kromozom sayimina gonderildi. Ayni sekilde 9.kromozom da iki degil uc varmis. Sana ne dedi dr lar peki. Bana olabilir dollenme esnasinda dediler

Öncelikle geçmiş olsun canım. Benim doktorum da bunun olağan olduğunu, bizde kromozom testine lüzum olmadığını söyledi. ilk hamileliklerde olabilir böyle şeyler dedi. Onlar olaya bilimsel yaklaşıyor. :) Seninde dediğin gibi kromozom testlerimizi yaptıracağız. Sen ve eşin kromozom testi yaptirdinizmi?

Çok geçmiş olsun. Biliyorum kabullenmek zor ama bu durumu yaşayan okadar çok insan varki. Canım sana tavsiyem imkanın var ise doktorundan bebeğin için kromozom analizi işte. Sonraki gebeliğin de önünü görmüş olursun. Ben kürtaj olalı bir ay oldu atlattım. Allah sabır versin.

Saol cnm sanada gecmis olsun. Biz yaptirmistik cnm ocakta bi bos gebeligim oldu ondan sonra . Normal cikti. Bn iki prof perinatolog bi de genetikciyle gorustum. Hepsi ayni seyi dio. Rabbim bebislerimizi sagliklica elimize almayi nasip etsin ins

Canım çok geçmiş olsun ama kürtaj sonrasında genetiğe gönderilmesini istediğini mutlaka söyle doktora önceden. Benim ikinci düşüğümde kürtaj yapıldı ve göndermediler! Kromozomal bozukluk olup olmadığını bilmiyoruz hala. İnşallah tekrar etmez ama eğer tekrar bir kayıp yaşarsan nedenini bilmemek çok kötü oluyor.
Bebeğin genetiğe gönderilmesini mutlaka iste canım

Merhaba hanımlar 9 ay önce düşük yaptım doktor hemen çalışmalara başlayabilirsin demişti 2 ay bekledim 7 aydır hamile kalamıyorum hamile kalmak için neler yapıyorsunuz?

cok tesekkur ederim..doktorum sagolsun cok ilgilendi genetigede baktiracak patalojiyede gonderecek bakalim insallah 3 4 ay sonra yine guzel haber alirim ve sagli sihatlo kucagimada almak nasip olur Rabbim herkesin yardimcisi olsun..

Merhaba hanımlar 9 ay önce düşük yaptım doktor hemen çalışmalara başlayabilirsin demişti 2 ay bekledim 7 aydır hamile kalamıyorum hamile kalmak için neler yapıyorsunuz?
canim bende bugun ayni seyi yasadim bebegin kalbi bir kac gun once durmus ve bugun aldilar..stresmi yapiyorsun kendini rahat birak kotu seyler dusunme bende cok uzuldum ama hayirlisi buymus bir kac ay sonra yine planlamaya baslayacagim..Rabbim kucagimizi bos birakmasin..saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…