- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #14.981
kimyasal gebeliğimin sonrasında doktor kontrollerimde hamile kalmama engel bi durum görmedi doktorum O ay istersem hamile kalabileceğimi söyledi...çünkü kimyasal gebeliklerde bebek rahime yerleşmeden düşüyor...RABBİM senin de gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inş...ÇOK ÇOK GEÇMİŞ BİTMİŞ OLSUN...CANIM...merhaba canım, burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. inşallah hepimiz birgün anneliği tadacağız.
birşey dikkatimi çekti, şubatta kimyasal gebelik demişsin, hemen peşinden tekrar hamile kalmışsın ama o da düşmüş. yani rahim 2 defa art arda yıpranmış. bence biraz dinlenmesi gerekiyor. bende 83 lüyüm yaşım itibari ile düşükten hemen sonra hamile kalmak istedim DR 3 ay korun dedi. 1 nisan da düşük yapmıştım ve temmuzu bekleyeceğim denemeler için. çünkü geç olsun ama güç olmasın. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Allah kimseyede yaşatmasın inş.
teşekkür ederimm mısrı...evet kan testlerimi kesinlikle yaptırıcamm...ben bursada yaşıyorum....bursa uludağ araştırma hastanesinden 11 hazirana randevumu aldım...bütün testlerimi yaptırıcam genetikk pıhtılaşmayla ilgili bir sorun varsa...ve hormon testlerimi tekrarlıycam...SANA DA ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞŞ OLSUN...RABBİM BİR DAHA YAŞATMASINN İNŞ...RABBİMİN SEVGİLİ KULUU...RABBİM EN SEVDİĞİ KULLARINI EVLAT ACISIYLA SINARMIŞ....İMTİHANIN HAYIRLARA VESİLEE OLSUN...BEBEĞİNLE CENNETİN EN GÜZEL KÖŞESİ SİZİN OLSUN...İNŞ...İNŞ...merhaba canim, öncelikle gecmis olsun bende en azindan bir iki ay dinlenmeni tavsiye ederim bu arada da kan testleri yaptirabilirsin cünkü bazi arkadaslarda( mesela bende sm di kan sonuclarimi bekliyorum 18. haftada düsük yaptim)kan pihtilasmasindan dolayi düsükler cikti bende de olabilir dedi doktor yani bazi testleri en azindan yapsan da öyle calismalara baslasan daha iyi olur bence. en azindan bu arada vücudun dinlenmis olur.ayrica yasini okadar kafana takma biliyosun psikolojide cok önemlei ayrica günümüzde kadinlarin cogu gec anne oluyo
DUYARLILIĞINIZ İÇİN CEVAPLARINIZ İÇİNN ÇOK ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİM...KIZCELER....

Suayi biliyorsunuz
10 haftalikti
bebeginin
Kalbi durmus kan inceltici kullandigi icin
Mudahale edemiyorlar cumayi bekliycekler
3.oldu malesef ilk iki sinde kalb atisini goremeden kaybetmisti
Ve kan pihtilasmasi teshisi kondu
Bu sefer tedbirlisin olacak dedik olmadi buda bizim imtihanimiz![]()
EVET HATIRLIYORUMM BEN SUAYI...FACE DE SAYFA BİLE AÇMIŞTI...ŞUAN ÜZÜNTÜMÜN TARİFİ YOK....RABBİM YARDIMCISI OLSUNN İNŞ...
Son düzenleme: