• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba canım, burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. inşallah hepimiz birgün anneliği tadacağız.
birşey dikkatimi çekti, şubatta kimyasal gebelik demişsin, hemen peşinden tekrar hamile kalmışsın ama o da düşmüş. yani rahim 2 defa art arda yıpranmış. bence biraz dinlenmesi gerekiyor. bende 83 lüyüm yaşım itibari ile düşükten hemen sonra hamile kalmak istedim DR 3 ay korun dedi. 1 nisan da düşük yapmıştım ve temmuzu bekleyeceğim denemeler için. çünkü geç olsun ama güç olmasın. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Allah kimseyede yaşatmasın inş.
kimyasal gebeliğimin sonrasında doktor kontrollerimde hamile kalmama engel bi durum görmedi doktorum O ay istersem hamile kalabileceğimi söyledi...çünkü kimyasal gebeliklerde bebek rahime yerleşmeden düşüyor...RABBİM senin de gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inş...ÇOK ÇOK GEÇMİŞ BİTMİŞ OLSUN...CANIM...

merhaba canim, öncelikle gecmis olsun bende en azindan bir iki ay dinlenmeni tavsiye ederim bu arada da kan testleri yaptirabilirsin cünkü bazi arkadaslarda( mesela bende sm di kan sonuclarimi bekliyorum 18. haftada düsük yaptim)kan pihtilasmasindan dolayi düsükler cikti bende de olabilir dedi doktor yani bazi testleri en azindan yapsan da öyle calismalara baslasan daha iyi olur bence. en azindan bu arada vücudun dinlenmis olur.ayrica yasini okadar kafana takma biliyosun psikolojide cok önemlei ayrica günümüzde kadinlarin cogu gec anne oluyo
teşekkür ederimm mısrı...evet kan testlerimi kesinlikle yaptırıcamm...ben bursada yaşıyorum....bursa uludağ araştırma hastanesinden 11 hazirana randevumu aldım...bütün testlerimi yaptırıcam genetikk pıhtılaşmayla ilgili bir sorun varsa...ve hormon testlerimi tekrarlıycam...SANA DA ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞŞ OLSUN...RABBİM BİR DAHA YAŞATMASINN İNŞ...RABBİMİN SEVGİLİ KULUU...RABBİM EN SEVDİĞİ KULLARINI EVLAT ACISIYLA SINARMIŞ....İMTİHANIN HAYIRLARA VESİLEE OLSUN...BEBEĞİNLE CENNETİN EN GÜZEL KÖŞESİ SİZİN OLSUN...İNŞ...İNŞ...

DUYARLILIĞINIZ İÇİN CEVAPLARINIZ İÇİNN ÇOK ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİM...KIZCELER.... :16: :16: :16:
Suayi biliyorsunuz
10 haftalikti
bebeginin
Kalbi durmus kan inceltici kullandigi icin
Mudahale edemiyorlar cumayi bekliycekler
3.oldu malesef ilk iki sinde kalb atisini goremeden kaybetmisti
Ve kan pihtilasmasi teshisi kondu

Bu sefer tedbirlisin olacak dedik olmadi buda bizim imtihanimiz:(

EVET HATIRLIYORUMM BEN SUAYI...FACE DE SAYFA BİLE AÇMIŞTI...ŞUAN ÜZÜNTÜMÜN TARİFİ YOK....RABBİM YARDIMCISI OLSUNN İNŞ...

Son düzenleme:
Suayi biliyorsunuz
10 haftalikti
bebeginin

korktum şimdi
zaten akıntı başladı koyu sarı
bi de feci ağrım var

herkese merhaba...hamile olan kızcelere RABBİM sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişlerr nasipp etsin inş...benim gibi önce anne olupp sonra bebeğini kaybedenn ve umutla yılmadan vazgeçmeden bu yola baş koyan annelere RABBİM sabır versin inş...ben şubat ayında aşılama sonrasında kimyasal bir gebelik yaşadım...3 martta regl oldum... kimyasal gebelik reglim son reglim oldu 5 nisanda hamile olduğumu öğrendim...mutluluğumun tarifi yoktu...sonrasında bebeğim gelişemedi kalp atışıda alınamadı...kürtaj olmadan 6 haftalık bebeğimi hamileliğimin 9 haftası bitiminde 4mayısta kanamam başladı 5 mayısta düşürdüm...aslında bir süre dinlenmeyi düşünüyordum hatta uzun bir süre...ama o kadar çok istiyorum ki anne olmayı sizlerr gibi haziran adetimle tekrar denemek istiyorum...eşimde benimle aynı fikirde annem ve arkadaşlarımda...çünkü hemen hamile kalamamaktan korkuyorum...yaşım 30 tüp bebek aşılama düşünmüyoruzz eşcaazımlaa...çünkü ikimizde sağlıklıyızz ben buna çok inanıyorum....RABBİMİN İZNİYLE....BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMM VAR...SEVGİYLE BEBİŞLERİNİZDE VE ANNELERİNE DUAYLA BENİM GİBİ ANNE ADAYLARINA :16: :16:

canim ben de 31 yasindayim... artik cogu anne 30larinin basinda doguruyorlar ilk bebislerini, ondan yasinda bir sey yok merak etme. kimyasalda ise rahmin cok yoruldugunu sanmiyorum. ne kadar bekleyecegin sana ve doktoruna bagli. doktor rahmini yumurtaliklarini saglikli,toparlamis gorurse ve seni psikolojik olarak hazir gorurse bekleme vermez ya da az verir. hakkinizda hayirlisi.

Merhaba Arkadaşlar...bende sizin gibi aynı duyguları yaşıyorum..gecen ay 23 nisan günü 25 haftalık kızımı kaybettim..suni sancı ile doğum yaptım...pataloji sonucuma göre dr. söledigi kan pıhtılaşması mış...6 ay bekliycem..inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik gecirir aynı duyguları birdaha yaşamayız.tabii şimdi doğal olarak korkular var gene aynı şey olurmu diye..dilerimki olamaz...benim daha bebek için zamanım var.ama sizlerin güzel haberlarini okumakta bana umut vericek inş...
Allah herkese Gönlüne göre verir inş..

canim insallah Allah sana da bizlere de ayni seyleri yasatmaz. cok gecmis olsun diliyorum sana :( o korkular cok dogal ben hala atamadim her doktor randevusu oncesi bir kabus bende,insan atamiyor maalesef.

Çok teşekkür ederim cnm....inş. kimse yaşamaz artık...işte benimde anlamadıgım olay bu dr. nasıl olurda anlamaz 6 ay boyunca..tabi bide şöle düşünmek lazım belki aniden olan bişi bilemiyorum yada bir kere ilaki düşürmek mi lazım...neyse inş. güzel olcak herşey..

canim ya hic anlamayabiliyorlar aniden gelisen bir durum falan oluyor. benim ilk bebekte bebek cok saglikli super diye yolladilar 2 gun sonra kalbi durmus. her gun dua etmekten ve umut etmekten olumlu dusunmeye calismaktan baska care yok :/

Suayi biliyorsunuz
10 haftalikti
bebeginin

okudum ben de onu canim yaaa :((( off ki ne off

herkese merhaba...hamile olan kızcelere RABBİM sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişlerr nasipp etsin inş...benim gibi önce anne olupp sonra bebeğini kaybedenn ve umutla yılmadan vazgeçmeden bu yola baş koyan annelere RABBİM sabır versin inş...ben şubat ayında aşılama sonrasında kimyasal bir gebelik yaşadım...3 martta regl oldum... kimyasal gebelik reglim son reglim oldu 5 nisanda hamile olduğumu öğrendim...mutluluğumun tarifi yoktu...sonrasında bebeğim gelişemedi kalp atışıda alınamadı...kürtaj olmadan 6 haftalık bebeğimi hamileliğimin 9 haftası bitiminde 4mayısta kanamam başladı 5 mayısta düşürdüm...aslında bir süre dinlenmeyi düşünüyordum hatta uzun bir süre...ama o kadar çok istiyorum ki anne olmayı sizlerr gibi haziran adetimle tekrar denemek istiyorum...eşimde benimle aynı fikirde annem ve arkadaşlarımda...çünkü hemen hamile kalamamaktan korkuyorum...yaşım 30 tüp bebek aşılama düşünmüyoruzz eşcaazımlaa...çünkü ikimizde sağlıklıyızz ben buna çok inanıyorum....RABBİMİN İZNİYLE....BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMM VAR...SEVGİYLE BEBİŞLERİNİZDE VE ANNELERİNE DUAYLA BENİM GİBİ ANNE ADAYLARINA :16: :16:

geçmiş olsun canım bizi en iyi birbirimiz anlarız yani buradaki kızlar hep aynı şeyleri yaşadık allah bir daha yaşatmasın inşallah
inanıyorum buradaki herkes allahın izniyle kısa zamanda anne olacak:)

amin canım inşallah
iyiyim ben de bildiğin gibi bi dahaki randevumu bekliyorum taaaaa 3 haziranda
insan olumsuz şeyler okuyunca tedirginlik artıyo :18:
inşallah hepimiz için güzel bi süreç olur
sen ne zaman tatil yapcan be yavrum çok yoruldun otur dinlen biraz iş iş iş nereye kadar :27: yaz geldi ohhh yaylanmak lazım :52:
çıkmıyon mu izne?
temmuzda iznim var canım ama istanbulda olucam korkkuyom yol yapmaya belki şileye falan giderim ayaklarımı suya sokarım :52:
Merhaba Arkadaşlar...bende sizin gibi aynı duyguları yaşıyorum..gecen ay 23 nisan günü 25 haftalık kızımı kaybettim..suni sancı ile doğum yaptım...pataloji sonucuma göre dr. söledigi kan pıhtılaşması mış...6 ay bekliycem..inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik gecirir aynı duyguları birdaha yaşamayız.tabii şimdi doğal olarak korkular var gene aynı şey olurmu diye..dilerimki olamaz...benim daha bebek için zamanım var.ama sizlerin güzel haberlarini okumakta bana umut vericek inş...
Allah herkese Gönlüne göre verir inş..
çok geçmiş olsun canım başın sağolsun senin de yaşadıkların zormuş gerçekten
rabbim sabrının mükafatını verir inşallah
korku hep oluyor ama dua etmekten başka yolumuz yok ki
bende 2 düşük yaptım bende de pıhtılaşma var hergün iğne oluyorum
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım
hee napim kızz tek memem şişmişti valla bi acayip duruyordu zavallı zigot tutunamamış baksana tutunsa ikisi şişecekti :52::52: eşimde dalga geçiyordu sol tarafı ben çok öptümde ondan şişti galiba diyordu :17::17:
evet haklısın çok buyuk mucize allahın bir lütfu ben artık sağlıklı zigotlar istiyorum:43:
ay canım yaaa inşallah güzel haberlerle geleceksin senin minik nasıl bakalım sağlıklı olunda hiçbirşey önemli değil canım allah korusun ikinizi..
sağol tatlım
olacak allahın izniyle tosuncuklar doğurucaksın hiç üzülme
işte o zaman ikisi de şişecek :54:
iyi düşün iyi olsun....Rabbim yar ve yardımcın olsun..
sağol canım amiiiin
canimmmm nolur iyi dusun bak ben de o koyu sarilar ara ara hep oluyor hatta gecen gun cok yoruldum yurudum 3 minik damla kahverengi de geldi, hep iyi dusunmeye calisiyorum nolur sen de oyle yap,Allah koruyacak miniklerimizi insallah.

valla canım iyi düşünüyorum da işyerinde dinlenemeyince iyice stres oldum sıkıntı yapıyorum kendi kendime
akşam eve gidip hemen yattım şimdilik normale döndük
kalpten gidicem doğurana kadar heralde ben
allah korusun hepicimizi

arkadaşlar günaydın nasılsınız?
ben gece yine rüyamda bebek gördüm, bir oğlum ve bir kızım var. o kadar tatlılar o kadar sevimliler ki benim olduğuna inanamıyorum.
siz de rüyalarınızda görüyormusunuz?

canim ben de 31 yasindayim... artik cogu anne 30larinin basinda doguruyorlar ilk bebislerini, ondan yasinda bir sey yok merak etme. kimyasalda ise rahmin cok yoruldugunu sanmiyorum. ne kadar bekleyecegin sana ve doktoruna bagli. doktor rahmini yumurtaliklarini saglikli,toparlamis gorurse ve seni psikolojik olarak hazir gorurse bekleme vermez ya da az verir. hakkinizda hayirlisi.

kendi doktorum iki ay korunma önerdi...temmuz adetimle birlikte hormon testlerim tekrarlanıcak...gerçi her şekilde hormon testlerim temmuz adetime kaldı...randevum 11 haziran BURSA ULUDAĞ ARAŞTIRMA HASTANESİNDE...bir de düşük sonrası adet çok çok gecikebiliyormuş...haziran adetim yetişirse :1: :1: hormon testimi de tekrarlamak istiyorum...halime gülümsüyorum....hiç vazgeçmiycezzzz dimiii hiççç...tekrar anne olana kadarr hep koşucamm benn...yıkılıp yıkılıp tekrar ayaka kalmakk RABBİM ne güzelll...yaniiii kuzummm psikolojikk olarakkk her daimm hazırımm bennn çokk çokkk şükürlerr olsun...hepimizin hakkında hayırlısıııı cancaazım...

korktum şimdi
zaten akıntı başladı koyu sarı
bi de feci ağrım var

hiçççççç korkmaaa ....hiçççç tadını çıkarrr...mutlu bir hamiş ol ki....mutlu bir bebeğin olsun...ben son hamileliğimde çokkk korktumm geceleri uyuyamadım...beslenmeme çokk dikkat ettim ama...başlarda ki mutluluğum yerini korkularıma bıraktı...bunun için kendime şuan nasıll kızıyorumm nasılll...ben bu kadar güçsüz bür anne mi olucam dedim durdum...sizlerr güçlü anneler olunn RABBİME şükürler olsun hepimiz inançlı insanlarız...hiçç korkma bu şansınn mucizenin tadını çıkarr...SENİN İÇİN DUAYLA...

geçmiş olsun canım bizi en iyi birbirimiz anlarız yani buradaki kızlar hep aynı şeyleri yaşadık allah bir daha yaşatmasın inşallah
inanıyorum buradaki herkes allahın izniyle kısa zamanda anne olacak:)

en ksa zaman da gelsinn sıpammm inş...neler yapıcamm onaaa her yerini ısırıcammm...poposuna poposunaa pıt pıt vurucam...kerevizli kabaklı brokolili sebze çorbası pişiricem :1: :1: :1: havuç kabak püreleri yapıcammm zorlaa yediricemmm görecekk gününü :1: :1:

ben gece yine rüyamda bebek gördüm, bir oğlum ve bir kızım var. o kadar tatlılar o kadar sevimliler ki benim olduğuna inanamıyorum.

ben de bebeğimi kaybettikten sonra rüyamda bir erkek çocuğu görmüştüm...kucağımdaydı uzun süre görüşemediğim bir arkadaşım var onunla karşılaşmıştık...melekkk inanamıyorumm bu haline diyordu bana... :)) çokk daha önce de yine bir erkek çocuğu görmüştüm normal doğumla dünyaya getirdim bebeğimi hemşireler yanıma getiriyorlardı serhat bebek geldi diyorlardı...acele doğmuş sıpam annem mavi zıbınlar filan almış yakaları oyalı...ablamda vardı rüyamda hatta rahmetki çok sevdiğim babannem bile vardı :))) çok güzel bir rüyaydı günlerce etkisinde kalmıştım...

ben de bebeğimi kaybettikten sonra rüyamda bir erkek çocuğu görmüştüm...kucağımdaydı uzun süre görüşemediğim bir arkadaşım var onunla karşılaşmıştık...melekkk inanamıyorumm bu haline diyordu bana... :)) çokk daha önce de yine bir erkek çocuğu görmüştüm normal doğumla dünyaya getirdim bebeğimi hemşireler yanıma getiriyorlardı serhat bebek geldi diyorlardı...acele doğmuş sıpam annem mavi zıbınlar filan almış yakaları oyalı...ablamda vardı rüyamda hatta rahmetki çok sevdiğim babannem bile vardı :))) çok güzel bir rüyaydı günlerce etkisinde kalmıştım...

Allah'ım inşallah rüyalarımız gerçek olur. aminnnnnn................

canim ya hic anlamayabiliyorlar aniden gelisen bir durum falan oluyor. benim ilk bebekte bebek cok saglikli super diye yolladilar 2 gun sonra kalbi durmus. her gun dua etmekten ve umut etmekten olumlu dusunmeye calismaktan baska care yok :/

sanada gecmiş olsun arkadaşım inş. yaşamyız artık bu acıları...

(çok geçmiş olsun canım başın sağolsun senin de yaşadıkların zormuş gerçekten
rabbim sabrının mükafatını verir inşallah
korku hep oluyor ama dua etmekten başka yolumuz yok ki
bende 2 düşük yaptım bende de pıhtılaşma var hergün iğne oluyorum
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım)

Çok teşekkür ederim canım rabbim inş. yüzüne güler bu sefer...bu daha tam 1 ay oldu....dr. bana 6 ay verdii..nasip olurda hamile kalırsam sana sorcak cek şeyim var....şuan corasprin ve folik asit içmeye başlacım...önce bir kırkım cıksın...adet göreyim hayırlısı bakalım ilgin için çok saol..herşey gönlünce olsun...buralardayım artık bol bol görüşcez inş.

günaydın canım çok şükür iyiyiz
erkek bebek rüyada iyidir derler biz iyiye yoralım
hayırlara çıksın inşallah.ben de geçen hafta tombik bi bebek gördüm baya sevdim
içinde olduğumuz psikolojiden sanırım
korkmaaa ....hiçççç tadını çıkarrr...mutlu bir hamiş ol ki....mutlu bir bebeğin olsun...ben son hamileliğimde çokkk korktumm geceleri uyuyamadım...beslenmeme çokk dikkat ettim ama...başlarda ki mutluluğum yerini korkularıma bıraktı...bunun için kendime şuan nasıll kızıyorumm nasılll...ben bu kadar güçsüz bür anne mi olucam dedim durdum...sizlerr güçlü anneler olunn RABBİME şükürler olsun hepimiz inançlı insanlarız...hiçç korkma bu şansınn mucizenin tadını çıkarr...SENİN İÇİN DUAYLA...

sağol canım ben de kızıyorum kendime ama elimde olmadan kendimi bu düşüncelerde buluyorum
cumartesi doktora gidicem şimmdiden başladım ya gelişmediyse ya kalbi durduysa
sürekli kurup kaldırıyorum
sanki bişeyleri değiştirebilecek miyim,hayır
hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım rabbim inş. yüzüne güler bu sefer...bu daha tam 1 ay oldu....dr. bana 6 ay verdii..nasip olurda hamile kalırsam sana sorcak cek şeyim var....şuan corasprin ve folik asit içmeye başlacım...önce bir kırkım cıksın...adet göreyim hayırlısı bakalım ilgin için çok saol..herşey gönlünce olsun...buralardayım artık bol bol görüşcez inş.

rica ederim canım,iğne işe yarıyor diyorlar.biçok kişi kucaklamış bebeğini bu sayede
inşallah bize de yarar emeklerimiz boşa gitmez.
ben de bu defa hamile kalmadan 2 ay önce coraspin ve folbiol başlamıştım.
doktorum gebeliği öğrenir öğrenmez iğne başlicaz test pozitif çıkınca hemen gel demişti.
kalp atışını beklemeden iğneye başladık.
benim de bir arkadaşım bebeğini 5 aylıkken normal doğum yaptı
doktoru 6 ay bekle demişti,kız beklemek istemedi 2 ay sonra hamile kaldı ve oğlu dünyaya geldi.
hamileliğinde kanamaları falan olmuştu dinlenerek geçirdi.
inşallah sen de kuzunu kucaklayacaksın,kendine iyi bak

Cokkkkkk gormezmiyiz hic Allah saglikli sekilde yeniden nasip etsin

Back
X