Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Basin sagolsun rabbim acisini hafifletsin insallah. Ben 7 haftalikken cok kotu oldim eminim sen daha da aci cekmissindir
Doktor korunmani onerdi mi bana bekleme diyor ama korkuyorum yone aynisi olur diye

doktor dört ay korun dedi doğum yapalı altı ay oldu iki aydır korunmuyoruz artık

Basin sagolsun rabbim acisini hafifletsin insallah. Ben 7 haftalikken cok kotu oldim eminim sen daha da aci cekmissindir
Doktor korunmani onerdi mi bana bekleme diyor ama korkuyorum yone aynisi olur diye
sağol canım sanada çok geçmiş olsun bebek kaybında 2 aylıkta 5 aylıkta üzer insanı doktor dört ay korunmamızı tavsiye etti. 6 ay oldu doğum yapalı bekliyorum iki aydır

sağol canım sanada çok geçmiş olsun bebek kaybında 2 aylıkta 5 aylıkta üzer insanı doktor dört ay korunmamızı tavsiye etti. 6 ay oldu doğum yapalı bekliyorum iki aydır
Oyle tabii canim sonucta evlat yani. Insallah ayni acilari yasamayiz. Sanirim senin dogum oldugu icin o kadar bekle demis canim bana bekleme dedi ama cok korkuyorum.

ben hastaneden çıktığımdan beri hazırım ama toparlanmam lazımdı bekledim bu kadar küçük düşüklerde ikinci hamileliklerde sorun olma ihtimali baya düşük sanırım ablamda senin gibi 7 hafta civarında düşük yaptı şimdi ikinci bebeği kucağında sanada nasip etsin rabbim kısa zamanda N Nasip_kismet

Amin canim insallah
Cok korkuyorum yine aynisi olur diye. Rabbim kimsenin kucagini.bos birakmasin insallah

Cuma gunu kaybettim canim 5gun oldu
geçer canım herşey oyle bır geçıorkı bebegımı kaybettım 7 haftalık dunyam başıma yıkıldı dedım ıkı ay sonra annemı kaybettım bebekde neymiş dedım ama şuan ıstıorum ole cok ıstıorum kı korkudan eser kalmadı annemın adını vermek ıçın sağlıklı bı kız evalt daha cok ıstıorum hele herşeyı zamana bırak

Allah rahmet eylesin canm mekanlari cennet olsn
hayirli hayirli dualarin kabul olur insallah

Allah yardimcin olsun canim. Kelimeler yetersiz kaliyor yani insallah kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Allah rahmet eylesin canm mekanlari cennet olsn
hayirli hayirli dualarin kabul olur insallah

Allah yardimcin olsun canim. Kelimeler yetersiz kaliyor yani insallah kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Amin kızlar Allah razı olsun Artık dualar araştırmalar Rabbım nasıp ederse sağlıklı evlatlar alacağız kucağımıza benımle aynı anda bebegını kaybeden bı arkadaşım vardı o şuan 5 haftalık hamıle ovulasyon testıyle takıp ettı sızede tavsıye edeyım bende bu ay başlarım Bakalım reglım bıtınce teste

İnsallah sen de kavusursun bebegine canim. Hep dua ediyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyenlere verain diye. Ben arastirmaktan kafayi yicem yakinda. Ama kan pihtilasma ve genetigi 3 dusikten once yapmiyorlarmis. Aklim onda kaldi

İnsallah sen de kavusursun bebegine canim. Hep dua ediyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyenlere verain diye. Ben arastirmaktan kafayi yicem yakinda. Ama kan pihtilasma ve genetigi 3 dusikten once yapmiyorlarmis. Aklim onda kaldi
Yoktur insallah ya hic bi sknti bnde yapilsin istedimde doktor milyonlarca sebep olabilir dedi 5 kadindan 1 inde oluyomus o da bize denk gelmis demekki Allahim o testlere ihtiyac koymadan cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsn

Yoktur insallah ya hic bi sknti bnde yapilsin istedimde doktor milyonlarca sebep olabilir dedi 5 kadindan 1 inde oluyomus o da bize denk gelmis demekki Allahim o testlere ihtiyac koymadan cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsn
kızlar ben yaptırdım pıhtılaşma evet 3 düşükden ocne yapmıoalr ama ben ısrar ettım valla dıger arkadaşlarıma yapmışsınız bende ıstıorum dedım vs yaptılar ama sonuçalrı her doktor ayrı yorumluo kımı evet taşıyıcısın kan pıhtılaşmasında kan sulandırıcı kullan dıo kımı kullanma gerek yok dıo ben yınede her ıhtımale karşı coraspın 100mg başladım diğer arkadaşalrda kullanıo herhangı bır zararı yokmuş

Ben de yaptırdım o testleri doktor istedi ama benimki 20 haftalık olduğu içindi sanırım hem genetik hem pıhtılaşma testerini yaptırdım

Canim sen devlette mi yaptirdin ozelde mi? Nasil yapiyotlar sadece kan mi aliyorlar? Doktirlarin ayri yorumlamasina sinir oliyorum.mesela benim doktorum 1 adetten sonra korunmana gerek yok dedi bazi arkadaslara 3 ay demisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…