Merhaba arkadaşlar hiç bir sorun yokken 8.ayında bebegimin kalp atışlarını alamadık... bebek yan durduğu içinde Sezaryen oldum o şokla neler yaşadım anlamadım bile.. evet Allah böyle istedi Hamd olsun böylesi daha hayırlı inanıyorum ve sonra araştırmalara başladık. Doktorum sezaryenda rahimde Septum (perde) olduğunu söyledi hsg sonucu histereskopi ile ameliyat oldum. Sezaryen olduğum için biraz daha beklemem gerekiyordu tekrar bebek düşünmek için.sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlarda orta riskli grupta olduğumu yani gebeliğim boyunca iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini öğrendim
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
olsun dedim yinede en azından bi çözümü var 9 ay boyunca her gün iğne vurulacak olmak bana ürpertici gelse de böyle de basit bi önlemle ve Allahın izni ile kucağıma çocuğumu alailecek olmak beni rahatlatıyor
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
ocak ayından beri korunmayı bıraktık her adetimde de hormonlarıma bakıyoruz herşey normal
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
neden hala hamile kalmadığımı düşünmeden edemiyorum bi sorun mu var acaba ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı arkadaşlar? Sormak İstediğiniz bişi varsa ben de cevaplayabilirim