- Emoji Skoru
- 2.414
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.161
Kimyasaldan sonra hemen kalma ihtimali yüksekmis canım eğer istiyorsan korunma bence. Hem kürtaj ya da düşük olmadığı için rahimde zarar görmedi beklemeni gerektiren bi durum olmadığını düşünüyorum.arkadaşlar merhaba siteye yeni uye oldum bnde 2 hafta önce kimyasal geçirdim ama bnm değerlerim bayağı yüksekti 2010 olmuştu en son ama doktor kese görünmüyor haftaya filan görünür demişti daha sonra kanamam oldu ve doktora gittik değerim 1800 lere düşmüştü doktorum kese görünmediği için kendiliğine sıfırlanır dedi o hafta sürekli hastaneye gittik bu çarşamba değerim 45 e düşmüş sıfırlanınca ne yapmalıyım sizce korunmalı mıyım kafam çok karışık hastane ortamından nefret ediyorum bu hafta gitmek istemiyorum o yüzden
Ben düşükten 56 gün sonra adet oldum onu da sokturucuyle. Normalmis dr um öyle demişti[/QUO peki diger adetlerinde geckme oldumu benm 6 ay oldu dusuk yapali adetlerm hep gecikiyo yine geckti bu ay 45 gun oldu
Canım hayırlı haberlerle gel inşaAllah ne çıktı sonuç ne dedi dr?
Çok sevindim canım inşaAllah Rabbim kucağını doldursun sağ salim al inşaAllah minigini kucağınaCan'ım şükürler olsun kanallar falan hepsi çok iyi mesele bende bitiyor , stres üzüntü yasaklandı yüksek doz folik asit kullanıcam içinde kuşku kalmasını istemiyorsan iğne de kullanırız Dedi Zaman kaybetme bence Dedi Bi de
Allah yardımcımız olsun canımtesekur ederim canm rahatladim biraz aylrdr kafama cok takiyodum adetlrimde cok gecikme oluyo iki ayda bir filn oluyorm bi sorun var diye cok korktum doktor bisy yok dedi ultrasonla bakti 6 ayim oldu cocuk dusunecegiz artk adetlerim duzensiz tutmaz diye korkuyorum incir kuru iyiymis deniyecem
Cuma gunu oldum. Normalde 8+5 olmasi lazimdi ama gec dollenme oldugu icin 7 jaftalik olmasi lazimdi. Gelisimi durmus kalp atisi durmus
Baska doktora gittim o da aynisini soyledi.ama aklimda hep beklese miydim sorusu var. 1 hafta once duymustuk kalp atisini esim de diyor gecen hafta duyduk bu hafta da duyardik kalp atisini.
Eşim de bana zarar vermeainden korktugu icin beklemek istemedi. Rabbim kimseye boyle acilar yasatmasin insallah. Hala icim yaniyorCok zor bi durum bnada ilk diyen doktora inanmayip diger gun baska bi doktora gitmistim ama o da kan dgerin dusuyo diyince yuzlestim gerceklerle bnm kimyasal oldugu icin gerek kalmadi kurtaja.ama seninki baya buyumus sana zarar verirdi bu saatten sonra pisman olma bnce bylesi hayirliymis Allahim tez zamnda saglikli sihhatli akilli uslu cocuklar nasip eder insallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?