Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kimyasaldan sonra hemen kalma ihtimali yüksekmis canım eğer istiyorsan korunma bence. Hem kürtaj ya da düşük olmadığı için rahimde zarar görmedi beklemeni gerektiren bi durum olmadığını düşünüyorum.

Canım hayırlı haberlerle gel inşaAllah ne çıktı sonuç ne dedi dr?

Can'ım şükürler olsun kanallar falan hepsi çok iyi mesele bende bitiyor , stres üzüntü yasaklandı yüksek doz folik asit kullanıcam içinde kuşku kalmasını istemiyorsan iğne de kullanırız Dedi Zaman kaybetme bence Dedi Bi de

Çok sevindim canım inşaAllah Rabbim kucağını doldursun sağ salim al inşaAllah minigini kucağına

dusukten sonra adet duzensizligi normalmi yani bu ay yine geckti adetm doktora gidiyorm bisy yok diyolar hormon testi yaptiracn

Normalmis hatta bnm doktorum adet duzenlemesi icin hap verecem dedi ama verdigi ilaclar hamile kalmayida engelliyormus adetin duzene girene kadar kullanirsin dedi

tesekur ederim canm rahatladim biraz aylrdr kafama cok takiyodum adetlrimde cok gecikme oluyo iki ayda bir filn oluyorm bi sorun var diye cok korktum doktor bisy yok dedi ultrasonla bakti 6 ayim oldu cocuk dusunecegiz artk adetlerim duzensiz tutmaz diye korkuyorum incir kuru iyiymis deniyecem

Allah yardımcımız olsun canım
Kuru incir, ceviz, keçi boynuzu pekmezi bn en çok bu 3 ünü duydum

Merhabalar. Maalesef ben de bebegimi kurtajla aldirmak zorunda kaldim. Hala bi pismanlik var beklese miydim kalbi atat miydi yeniden buyur muydu diye. Nasil atlatacagim kizlar bunu.

doktorlar demişse vardır bir bildikleri yaşayacağına ihtimal verselerdi kürtaj yapmazlardı diye düşünüyorum

Cuma gunu oldum. Normalde 8+5 olmasi lazimdi ama gec dollenme oldugu icin 7 jaftalik olmasi lazimdi. Gelisimi durmus kalp atisi durmus
Baska doktora gittim o da aynisini soyledi.ama aklimda hep beklese miydim sorusu var. 1 hafta once duymustuk kalp atisini esim de diyor gecen hafta duyduk bu hafta da duyardik kalp atisini.

merhabalar bende bir kaç ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş ve ben doğum yaptım. Edinebilecek en kötü tecrübelerden biri. Ölüm sebebini araştırdık ama bulamadık. Benimle ilgili herhangi bir problem yok pıhtılaşma vs.. bebekle ilgili genetik incelemelerde de bir şey bulunamadı. Zaten sıkıntılı başlayan bir hamilelikti ama en son muayenede her şey yolundaydı. Bir anda oldu ne olduysa. Tekrar hamile kalmaya engel tek şey stres. Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Cok zor bi durum bnada ilk diyen doktora inanmayip diger gun baska bi doktora gitmistim ama o da kan dgerin dusuyo diyince yuzlestim gerceklerle bnm kimyasal oldugu icin gerek kalmadi kurtaja.ama seninki baya buyumus sana zarar verirdi bu saatten sonra pisman olma bnce bylesi hayirliymis Allahim tez zamnda saglikli sihhatli akilli uslu cocuklar nasip eder insallah hepimize

Eşim de bana zarar vermeainden korktugu icin beklemek istemedi. Rabbim kimseye boyle acilar yasatmasin insallah. Hala icim yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…