Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım merhaba,allah yerini çabucak doldursun inşallah. Ben de 18 şubatta bebeğimin kalp atışının durması sebebiyle kürtaj olmak durumunda kaldım,benim de eşimin sperm değerlerinde sorun vardı,drlar ilk zamanlarda olur bekleyin demişti ama tam bir sene dolunca artık aşılama ya da tüp yaptırma zamanı geldi dedi,tam martta tüp bebek yaptıralım demişken ve ben randevu alacakken hamile olduğumu öğrendik. Kısmet işte rabbim ne zaman derse o zaman oluyor. Senin eşinin değerleri neydi bana yazar mısın

Hayırlı sabahlar Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın. Bu zamanda bebek kaybı çok normalleşti ve arttı ve herkes nasibini aldı. Doğal yolları denemekten sakınmayın. Soğan kürü, bolca orjinal bal, macunlar, sıcak su kaynakları, keçi boynuzu... bu konuda muzdarip olunca öğüt veren çok oluyor. Çok tanıdığım bu ve benzer yollarla çok problemlerini gidermiş.

Rabbim yardımcın olsun sabrını versin cennette karşına çıkarsın insAllah. Üzülme Rabbim inşaAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese

Ben bugun doktora gittim kızlar ultrasonda baktı kist filan yok bir sorun yok dedi rahim duvarını inceymis adet olmama çok var yani. Kan testi yaptı bide değerlerim sifirlanmış mi diye ona göre ilaç verecek yarın almaya gideceğim sonucu

Adet gecikince kist mi oluyormuş? ? Ben kürtaj olali 46 gün oldu hala adet olmadim

BENDE 45 GÜN sonra adet oldum sonraki ay 25, gün oldum , sonraki ayda 2 tane kistim oldu adet olmadım ,
41 yaşındayım böyle düzensizlik görmedim kendimde şimdide d.kontrol hapı kullanıyorum kistler erisin diye.

BENDE 45 GÜN sonra adet oldum sonraki ay 25, gün oldum , sonraki ayda 2 tane kistim oldu adet olmadım ,
41 yaşındayım böyle düzensizlik görmedim kendimde şimdide d.kontrol hapı kullanıyorum kistler erisin diye.
Benim hala adet olcak belirtim yok doktorda rahim duvarın ince dedi benim normalde de düzensiz ama evlendikten sonra 36 güne geliyordu sanırım kürtajla alakali durum ultrasonda baktı doktor bi sorun görmedi çok şükür kist filan yokmus

Slm kızlar 3 ay once dusuk yaptım artık korunmayi düşünmüyorum bebek isti
Dusukten sonra bize doktor 6 ay korunun dedi psikolojik olarak hazır olun dedi o yüzden biz dusunmedik benim 6 ay doldu 3 aydır dusunuyoz bakalim
Merhaba canım yumurtlama günlerini nasıl takip ediyorsun

hadi bakalım geçmiş olsun canım... en azından aklında kalmayacak artık. iyi yapmışsın gitmekle

Canim adet tarihini bilmen çok önemli mesela ayın 20 sinde mi adet görüyorsun 14 gün geriye say 16 si yumurtlama günün esinle birlikte ol ama garatilemek istiyosan ayin 13 14 15 16 17 18 19 bu günleri kullan

Ben 3 aydır denk getiremdim hep adet tarihim ileri attı tabi biz bunu pek hesaplayamadik adet oluyorum 14 gün geriye sayıyorum bir de bakıyorum o gün birlikte olmamisiz yine kaçmış zaten iki aydır tutturabilsek de pek olmazmis çünkü yumurtam iki aydır olgunlasiyor ama catlamiyor o da kiste dönüşüyor doktorum öyle söyledi yani böyle bir durum başınıza geliyorsa çatlama gününüzü kestiremiyosaniz klomen ve iğne şart oluyor

Hayirli sabahlar kızlar Nasılsıniz ben sonucu almaya doktora gidiyorum bakalım değerler tamamen sifirlanmış mi. Siz neler yapiyosunuz

B
Ben adet düzensizliği olan bir insanim mesela korunmayı bıraktıktan sonra hep not aldım akıntı mi ve ilişki günlerimi akıntı yoğunluğuylâ anlamaya çalıştım ovulasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…