Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Adet gecikince kist mi oluyormuş? ? Ben kürtaj olali 46 gün oldu hala adet olmadim

Sen kürtaj olduysan 1 hafta sonra falan bir alttan muayene ol yara falan varsa önce onlar iyilessin. Enfeksiyon falan var mı ona bir baktır canım en yakın zamanda tekrardan hamilelik mutluluğu yaşarsınız inşallah ama bu sefer sağlıklı bir hamileliginz olsun

Canım 5gun sonra kontrol oldum parça kalmış tekrar kürtaj oldum ondan 10 gün sonra gittim sıkıntı yoktu. Amin canim hepimiz insaAllah önce hayırlısıyla perdeden bi krtulayim sonra nasip etsin insaAllah Rabbim

Ya devlete gidin özel e güç mu yeter 1200 istediler benden ben de düşünüyorum ama Balcalı adana devlet hastanesinde

Ya ben derim hiç bir sorun gorunmedi Bebeğimi kaybettim 2. Hamileligimde aynı şeyi yasarsam çok dagilirim diye çok rica ederim yok demezler

İlk gebelik vücudun da acemiliği olarak görülüyor , adet düzensizliği stres farkında olmadan yapılan yanlış hareketler , Rahimle alakalı sorunlar , farkedilmemiş enfeksiyon ve iltihap ilk gebelikte daha büyük sorun yarattığını demişti doktorum , ilk gebelik daha çok plansız olur mesela vitamin eksikliği yetersiz beslenme gibi şeylerde etken daha sonrakilerin de insan daha bilinçli oluyor vücutta artık ne tepki vereceğini biliyor bu yüzden olabilir demişti doktorun biri ta ki ben sonuna kadar dinleyip 28. Haftada öldü ama diyene kadar böyle büyük kayıplar da daha başka bakılıyor ilk gebelikte

Oyyy çok üzüldüm canm Rabbim sabır versin benim 10 haftalikti ona dayanamıyorum ben Rabbim beterinden saklasın bizi insaAllah.. yaparlar sana test Allahın izniyle ki yapmaları da lazım

Oyyy çok üzüldüm canm Rabbim sabır versin benim 10 haftalikti ona dayanamıyorum ben Rabbim beterinden saklasın bizi insaAllah.. yaparlar sana test Allahın izniyle ki yapmaları da lazım

Âmin inşallah evet ilk adetten sonra doktor gel yapalım demişti , şükürler olsun ki normal doğurdum ve gördüm çok güzel bir bebekti kötü göstermedi Rabbim. Kimseye böyle bir acı , evlat acısı vermesin . Ben çocuklarına kötü davrananları görünce bile tutamıyorum kendimi artık

Ahh yaaa çok üzüldüm Rabbim bir daha yasatmasin inşaAllah benim gözümün önünden ultrason görüntüleri gitmiyor seni düşünemiyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun bian evvel Rabbim kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun insaAllah. Test Sonucu ne çıktı peki canim

İlk gebeliğimde sebep bulunmadı 3 ay sonda hamile kaldım 6. Haftada kalp atışı bir gün görüldü sonra durmuş düştü , çok acı birşey mezarına gitmek hiç kucağına almadığın evladını görmek çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…