Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hakkında hayırlısı olsun canım inşaAllah tez zamanda halledilir sağlığına kavuşursun sonra da tez zamanda minigine inşaAllah

Hakkında hayırlısı olsun canım inşaAllah tez zamanda halledilir sağlığına kavuşursun sonra da tez zamanda minigine inşaAllah

Âmin inşallah testlerden sonra aslında iç kısımı kontrol ettirsek iyi olacağını düşünüyorum ben , inşallah sende kucağına sağlıkla en kısa zamanda alırsın

Kızlar benım Kan pıhtılaşması Testinde Okuduysanınz kafam karışmıştı ne yapacağım
ı şaşırmıştım yaklaşık 5 doktora sordum gerek ınternette onlıne olarak cevaplayan doktor ,Özel hastanede elden gösterdiğim,Araştrıma hastanesinde yıne elden gösterdiğim Ve taa Ankaradakı arkadaşıma sonuçları yollayıp gazı unıversıtesıne sordurdurğma kadar.
Sadece bir tanesi hariç hepsi bir problem yok dedi...
Gebeliği engelliyecek bir durumun söz konusu olmadığını söyledi test sonuçlarımda ki sonuçlarda şöyleydi;
Faktor II G20210A (prothrombin)- NORMAL. Faktor V G1691A (Leiden)-NORMAL. MTHFR C677T-HETEROZIGOT. MTHFR A1298C-HETEROZIGOT. PAI-1 (5G/4G) - HOMOZIGOT. FxIIIA(V34L)-NORMAL.
Sadece Özeldeki tedavi olmam gerektiğini söyledi ve bende iğnelerin hasta değilken vurulmasının sağlıklı olmadığını okudum vazgeçtim yıne normal yollardan gebe kalmayı deneyeceğim Allah izin verirse ınternette sordugum doktorlardan bırı şu şekilde açıklama getirdi test sonucuma belkı sızede faydası olur yazıyorum.

Tek bir düşükten sonra trombofili testleri yaptırmanızın anlamı yok. Zaten sağlıklı bireylerin bile %50'sinde trombofili testlerinde heterozigot sonuçlar çıkar. Bu kişile düşük de yapmaz, tedavi de gerekmez. PAI, düşük ile ilgisi olmayan, kalp hastalıkları ile ilgili bir trombofili mutasyonudur. Bu sonuçlar olsun veya olmasın tedavi olmanıza gerek yok. Gittiğiniz doktorlardan hiç değilse çoğu doğru söylemiş.

Merhaba arkadaşlar. Bende 7.5 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Malesef düşük yaşadım. Düşük yaşadığım zaman doktora gittim. Neden düşük yaşadığımı sorduğum da, bebeğimin sağlıksız olduğunu, fabrika hatası olduğunu söyledi.
Ben şimdi düşük sonrası gerekli testleri yaptırmak istiyorum. Sizce doktordan hangi testleri yaptırmasını söyleyeyim? Yardımcı olursanız sevinirim..

Âmin inşallah testlerden sonra aslında iç kısımı kontrol ettirsek iyi olacağını düşünüyorum ben , inşallah sende kucağına sağlıkla en kısa zamanda alırsın
Amin canim. Benim insaAllah Rabbim hepimize göstersin o günleri.. Rahim filmi çekilebilirsin canım rahim icin

Canım öncelikle basın sağolsun ilk düşüğün müydü ilke yapmıyorlar malesef diye biliyorum

Canim adana da olsaydın yardimci olurdum ben de 6 aylık Bebeğimi kaybettim tam bir nedeni yok 3 lu test bile temiz çıkmıştı ben de bilmiyorum Balcalı rahim filmi cekiyormus ücretsiz . Ben özelden cektirim istedim fiyati duyunca ağzım ucuklayacakti anestezi ile 1200 anestezisiz 1000 sanki ikiz bebek doguruyosun

Adetin ilk günleri git doktora hormon kan testine baktır adetten sonra idrar testine enfeksiyon var mı yok mu ona baktır sonra simir mantar testleri yaptir hepsi temiz çıkarsa en zor olanı rahim filmi

Çok saolun. Ben şimdi doktorumdan hangi testlerin yapılması istemeliyim?
doktorundan ıstemene gerek yok canım çunku buyuk ıhtımalle ılk düşüğün gereksiz diyeecek ... Şehrinde bulunan Üniversitenin araştırma hastanesıne gıdecksın çunku sadece onlar yapıyor. Orada bır gebelere bakan doktor var bır gebe olmayanlara....Gebe olmayanlara bakan kadın doğum uzmanına gidip Trombofili,Kromozom Genetik testi yaptırmak istediğini söleyeceksin bıldıgım bu 3 test var kan la bakılan

Adetin ilk günleri git doktora hormon kan testine baktır adetten sonra idrar testine enfeksiyon var mı yok mu ona baktır sonra simir mantar testleri yaptir hepsi temiz çıkarsa en zor olanı rahim filmi
balcalı bakıomu bedava ya zorlu bi testmı kı anestezı fılan yazmışssın canım bı bılgım yokda yazın memlekete gelecegım ozamn baktrrm olmazsa bende

Çok saolun. Bana yardımcı olduğunuz için. Bulunduğum şehirde var üniversite hastanesi. Olmadı orada yaptırırım, bütün tetiklerimi.

Ben de ya
Saolun teşekkürler. Evet ilk düşüğüm. Ama ben yinede yaptırmak istiyorum. Devlete tonla sigorta parası ödüyoruz. Yapmazlar mı? diyorsunuz.
Ben de yaptırmak istiyorum neden 3 defa aynı acıyı yaşayalımkı Rabbim bi daha yaşatmasin.. araştırıyorum inşaAllah yaptırabilirim inşaAllah sende yaptırabilirsin canim

Ben de ya

Ben de yaptırmak istiyorum neden 3 defa aynı acıyı yaşayalımkı Rabbim bi daha yaşatmasin.. araştırıyorum inşaAllah yaptırabilirim inşaAllah sende yaptırabilirsin canim
Aynen bende size katılıyorum. belki ben de kan pıntılaşması sorunu var, ve günümüzde çözümü de çok basit. ve bu testlerle meydana çıkıyor.. Neden ikinci bebeğimi kaybedeyim ki.. Bu acıları tekrardan yaşayalım. Psikolojik olarak da insan çok yıpranıyor..

Kesinlikle 46 gün oldu ben hala toparlanamadim tam olarak.. İnşaAllah yaptırabiliriz testleri

Cnm tek kayip olunca tek oldugunu degilde iki uc tane fln derseniz yapiyolar yani boyle deyip yaptiranlari biliorum. Bnm de kan pihtilasmasi var igne kullaniosun gebelikte eger cikarsa
Ya ama 3 dusuk yapmadan öyle demekte istemiyorum Rabbim in imtihanindan korkarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…