Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Benim de ilk gebeliğin böyle olmuştu. Geç döllenme zayıf kalp atışı ve durdu alındı

Bizim Dr hemen gönderelim tahlile Dedi parça için hem patalojik hem genetik bakılacak ama genetik uzun sürüyor. Ben de adet olunca yaptıracağım hormon testleriyle beraber eşimle genetik testi ve pıhtılaşma falan. Peki sen hangi Dr a gidiyorsun? Sende pıhtılaşma falan var mıydı? İlk düşüşünü incelediler mi? Sebebi neydi ilk düştüğünün? İkincide iğne falan yaptın mı pıhtılaşma riskine karşılık

İlkinde kalp atışı vardı ve durdu. Sadece kürtaj yapıldı. 2.de bhcg değerlerim çok hızlı artıyordu. Parsiyel mol dendi ve alındı üniversitede. Parça küçük olduğu için ancak patalojiye yetmiş. Ama çok inanmadım, üni 3 olmadan genetik yapmak istemiyor. 3 düşük olunca yine gittim artık 3 dedim ve yine genetik yapmadı farklı tahliller yaptı. Benim arkadaş laboratuardan kendi istem yaptı. Benim yakinen tanıdığım biri de 2-3 kayıp, ama onunkilerde hiç kalp atışı olmamış. Genetik tahlilden olumsuz bir sonuç çıkmadı dedi. Doktoru gebelik haberini alır almaz iğne başlattı. Birçok doktor bu ne falan demiş ama şimdi çok şükür 7.aya yaklaştı

Amin canim inşaAllah Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıklı sihatlı cifter cifter evlatlar versin Rabbim hepimize

Benim geçen hafta patoloji çıktı temizdi. Bugün 19. Gün genetik sonuçlandı maalesef beklediğimiz gibi değil 47,xx,16 (trizomi 16) çıktı. Şimdi eşimle genetik tahlili vereceğiz. Bizi ne bekliyo hiç bilmiyorum inşallah kötü bişiy çıkmaz. Pıhtı falan onlar biraz daha ertelendi benim için..

korkma canım,iyi düşün iyi şeyler olsun,inşallah kötü bir şey çıkmayacak. Seninle aynı gündü bebeklerimizi alalı bugün 20. gün benimde. İnanır mısın dr u aramaya korkuyorum. Pataloji sonucunu bile öğrenmedim,genelde bir sorun olursa genetik testler erken sonuçlanıyor inşallah rabbim yüzümüze güler de olumlu şeyler olur hayatımızda.

Biz zaten eşimle beraber verdik tahlili. Önce tek mi verdiniz? Çıkan durumda problem neymiş? Nasıl bir tedavi gerekiyormuş?

Merhaba hanımlar , 13 ekimde 28+2 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için normal doğum yaptım , ocak ayında eşim deneyelim mi Dedi şükür ilk sefer de hamile kalmıştım ama iki gün önce 6 haftalıkken düştü bebeğim , hastane de yattım bir gün ama kürtaj istemedim zaten elime düştü hastane de de baya geldi kendisi bitebilir Dedi doktor yani düşer Dedi o yüzden istemiyorum içimde parça kalırsa sonra en son yaptırırım dedim , kalp atışı görülüp bir gün büyümüş sonra durmuş kalbi .. Üniversite de doktor bazı testleri yaparız demişti kontrol ettiğinde ama düşmemişti o Zaman , ben doktora düşen parçayı verdim genetiğe gitsin diye doktor anneme vermiş bundan birşey çıkmaz atın demiş annem de ben üzülürüm diye gömmüş şimdi söyledi bana . Ağrı'm çok ama ara ara geliyor doğum sancısı gibi sol tarafımdan içimde parça kalmasın diye benim yapmam gereken birşey var mk ne bileyim sıcak suyun buharına oturmak falan gibi be bileyim yiyecek falan olsun , göğüslerim hemen dolmuştu şuan akıyorlar zaten maydonoz yiyorum bu yüzden

canım benim bildiğim papatyayı kaynatıp kaynattığın suyunun buğusuna yatman. alternatif tıpla ilgilenen doktorum söylemişti. bir araştır istersen

amin canım.. ara patolojin çıkmıştır senin de .. birşey olmaz inşallah.. ama işte inşallah Rabbim şifasız hastalık vermesin...

amin canım.. ara patolojin çıkmıştır senin de .. birşey olmaz inşallah.. ama işte inşallah Rabbim şifasız hastalık vermesin...
canım aradım ama pataloji yapılmamış,sinir küpü oldum. Nasıl patalojiye göndermemişler hayret bir şey yaaaaa. Bana dediler ki pataloji ve genetiğe yollanacak ama gerek görülmedi patalojiye diyorlar şimdi de. Sen ne kadar ücret ödedin? Benden 750 tl aldılar sadece testler için.

canım başın sağolsun. Rabbim bir daha evlat acısı göstermesin,inşallah tez vakitte dlar kucaklarımız. Canım bence soğan kürü falan yap,rahimin temizlenmesinde çoook etkili diyorlar,ben denemedim ama hamile olduğunu farketmeyen birinin bebeğini düşürecek etkiye sahip olduğunu bizzat yakın birinde gördüm. Bence soğan kürü iyi olur,antibiyotik ve fitil kullanmayı da ihmal etme

canım bizim genetik sonuç da 10 güne kadar çıkacakmış. Korkuyorummmmmm,zaman geçmiyor bir yandan da keşke geçmese öğrenmekten korkuyorum diyorum,aklıma geldikçe dizlerim titriyor. Dr bana dedi ki sebebinin bilinmesi iyi bir şey öğrenemezsek bu kez nasıl bir yol izleyeceğimiz muallakta kalır dedi. Genetik testlerinizi yaptırın bir an önce,çünkü parçanın genetiğinde sorun olması sizim genetiğinizde sorun olacağı anlamına gelmiyor.

Evet cnm senin ve esinin genetik temiz ciksa bile dollenme esnasinda bazen embriyoda kromozomda fazlalik veya eksiklik olabiliyomus

Kızlar geç döllenme olmaması için bu gebelıgımızı nasıl planlamamız gerekıyor acaba onlem fılan alabılırmıyız kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…