Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

normal yollaydı inşallah yine ikiz olur babamın halsının çocukları ikiz, halam ikiz gebeymiş birini düşürmüş bşr de ben
Ben de çok istiyorum ikiz ama genlerde çok kuşak atlamış bizde annemin anneannesinin ikizleri varmış. Bana denk gelir mi bilmiyorum ama çok istiyorum hele bebeğimi kaybettikten sonra hep Allahım cifter cifter sağlıklı hayırlı evlat ver diye dua eder oldum

Evet canim ben de 2kez oldu her hafta HCG verdim sifira düşene kadar.

arkadaşlar ne kadar bekleyeceksini tekrar denemek için ? doktor 3 ay dedi bana 2.5 aylıkken kaybettim bebeklerimi. hemen tekrar hamile kalırsam da yine düşürürüm diye korkuyorum ama 5-6 ay bekledik hamile kalmak için uğraştık şimdi 3 ay doktorun verdiği süre bide 5-6 yine beklersem çok uzun gelecek bana. içimde bir boşluk sanki artık olmayacak gibi.. eski hayatıma geri döndüm iş güç koşturmaca, oysa hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren yiyeceklerime bile dikkat etmeye başlamıştım, kitap okuyordum her akşam bebekle ilgili... o günler yine gelir değil mi

başta çok korkuyordum ikizden bakamam diye. ben ailede ikiz kaybını ve babamların yiğenlerinin ikiz olduğunu bilmiyordum.. eşim ikiz olacak içime doğuyor dediğinde imkansız ailede yok demiştim. şimdi kaybettim ya onları içim hep ikiz istiyor. inşallah ikiz olur sağlıklı olurlar. Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.

Doktorun 3ay dediyse problem görmemiş demekki allah nasip ederse olur tabiki pozitif düşün.bu arada bende ikizim ikiz çocuğun enbuyuk avantajı 1yasina geldiğinde beraber oynayıp anneye yükü azalıyor derdi annem. inşaallah yine olur canım

kuzum keklik_58 iğne dediğinden kastın ne? normal yolla hamile kalabilmişsin bebek tutunsun diye mi yoksa tüp bebek için mi?
Can'ım hamileliğimi ilk öğrendiğimizde geç döllenme Dedi Dr umuz.sata göre 8 haftalık ama kese ve bebeğe göre 6 haftalıktı 6+4 de bebeğin kalp atışını gördük ama yavaşmış Dr stres yapmayayım diye söylememiş kan sulandırıcı iğne verdi Can'ım pıhtılaşma riskine karşılık nitekim 1 hafta sonra kontrole gideceğimiz günün sabahı 3 damla kanama ve sonrasındaki kontrol sonucunda bebeğimin kalp atışının 3 gün önce durduğunu öğrendik ve 18 şubatta aldılar bebeğimi. 1 senenin sonunda hamile kaldım ben eşimşn sperm değerlerinde biraz sorun var. Gerçi hamile kalan insanların hangi değerlerle hamile kaldığını bile bilmezken bizim uğraşımız boş Rabbim nasip etmedikçe. İnşallah bir an önce tekrar hamile kalıp sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucağımıza alırız.

Canım ben gönderdim sonucu da aldım. Sonuç olarak bişey cikmadi orda tek yazan
Sonuc: gebelik ürünü
Benim bebeğim 9+5gunluktu senin ki ne kadardı. Dr uma göre küçük olduğu için bi sonuç cikmazmis
Can'ım benim 9 haftalık olması lazımdı sata göre ama 6+4 günlüktü kese gelişimi ve bebek

inşallah canım ...

benimde geç döllenmeydı tekrar aynı şey olur dıe korkuorum geçemezmıyız geç döllenmenın onune acaba ya
Benimde erken yumurtlama idi bence bunun tek çağresı doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırmak hiç değilse ona göre deneriz bende doktora gidince konuşacam haftaya yazarım drumun ne dedigini

Ya Can'ım benim Dr gönderdi ben söylemeden ama sonuçlar uzun sürede çıkıyor o yüzden geriliyorum Zaman geçmiyor
Kekliğim sonuçlar çıktığında genetik normal çıkarsa eğer, doktoruna o Zaman neden düşmüş olabileceğini sorar mısın? Doktorunun normal bekliyoruz sonucu demesi kafamı çok karıştırdı benim biliyorsun 2. Düşüğüm seninkiyle nerdeyse aynı idi. Yavaş ATA'n kalp atımları ve bir hafta sonra tamamen durması.. Genetik bozuk değilse neden kalpleri durdu? Ki sen son hafta kan sulandırıcı iğne bile kullanmıştın pıhtılaşma demek çok zor sanki

Benimde erken yumurtlama idi bence bunun tek çağresı doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırmak hiç değilse ona göre deneriz bende doktora gidince konuşacam haftaya yazarım drumun ne dedigini
aynen canım yaz bende haftaya pıhtılaşma sonucumu ogrenmeye gdeceım ama kadın doğuma gdermıyım gtmezmıyım bellı değil fazla kılolarım var onları vermye uğraşıorum oyle hamıle kalayım bıdakıne temkınlı olayım dıye

Can'ım kalp yavaş attığı için vermiş Dr iğneyi demek ki pıhtılaşmadan şüphelendi çünkü ilk dediği şey hamile kalır kalmaz iğneye başlarız Dedi. İnşallah kromozomsal bir sorun çıkmaz inşallahhhhh! Çok korkuyorum. Eğer ekilen kültür üretse sonuç erken çıkar demişti Dr maksimum süre 2 ay acaba üreme olur mu diye bekliyorlar 2 ay Dedi inşallah bir şey çıkmaz. Ben iğne yapmaya razıyım şnşallah genetik bir şey değildir.

İğneyi ben de kullanıcam ama o pıhtılaşma ile ilgili genler varya onlara baktırdım sadece tek gende taşıyıcılığım var ve benim aklıma hiç yatmadı pıhtılaşma yüzünden düşük yaptığım. Ben senle konuşana kadar hep embriyo genetiğinden şüpheleniyordum doğrusu kendimde. Neyse senin sonuç bir çıksın hayırlısı ile, inşallah gönlünden geçen gibi olur canım. İğneden korkuyor falan değilim zaten bu defa deneyeceğim iğneyi inşallah.

Bu arada bu ay yumurtam erken çatladı geçen ay 26. Günde çatlamıştı bu ay 18 e geldi. Bir de aşırı akıntım oldu fitil bittikten sonra mantara da benzettim hatta akıntıyı ama 3 günde kendiliğinden geçti. Belki de gerçekten rahmi temizledi diyorum fitil. Benim tam 1 ay oldu kullanmaya başlayalı, şimdi eşim başladı regli bekliyoruz önümüzdeki aya çok umutluyum inşallah..

canım hayırlısı olur inşallah hepimiz için ama korkudan da dizlerim titriyor aklıma geldikçe. Hani şöyle sebepsiz olan sağlıklı değilmiş denilen sonuçlar var ya öyle çıksın çünkü olabiliyor genelde ilk gebeliklerde böyle kayıplar. Kromozomsal sorun olursa bizim genlerin araştırılması lazım falan filan. Korku sarıyor düşündükçe. İnanır mısın iğne yaptığım yerlerin morluğu daha yeni geçti,bebişim sağlıklı olsaydı benimle kalsaydı da ben 9 ay iğne yapmaya razıyım. İnşallah fitil işe yaramıştır canım,inşallah bir sonraki ay hayırlı haberlerini alır hayırlı haberlerimizi veririz...!!! (Aminnnnnn)

ben fitil kullanmadım ve çok çok az kanamam oldu, inşallah temizlenmişimdir yine de.. hergün sarımsak yuttum şifa olsun diye :) sonuçta antibiyotik etkisi görüyo ve belki bilmediğimiz şeylere de yardımcı olur diye. reglimi bekliyorum atrtık bakalım 18 marta..

bende kilo vericem bu 3 ay.. ve sağlıklı besleneceğim. havalar da ısınıyor biraz da yürüyüş yaparım. Rabbim tez zamanda hem kendimize hem eşimize sağlık versin, aratmadan bebiş / bebişler versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…