- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.481
Benim de düşükten sonra çok çok azdıDüşükten sonra ilk Regl normal olmuştu
2. Regl inanılmaz az
Hatta Regl olup olmadığından bile emin olamıyorum
Her gün çok az miktar lekelenme oluyor
Başına gelen oldu mu ? Normal bir durum mu ?
benımde ılk reglım oldu ve cok azdı sımdı 2.beklıyorumm ınsallah gelmez :) bebiş olurBenim de düşükten sonra çok çok azdı
peki tekrar hamilelk sureci hakkında ne dusunuosnz ben cok korkuorm kızlar doktr 3 ay bekleyn 20 gun snrada kontrle gel dediiÇok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın.benim kürtajdan sonra bir hafta sürmüştü genelde öyle oluyormuş ama her bünyeye göre değişir.25.günde regl oldum
Ya Can'ım benim Dr gönderdi ben söylemeden ama sonuçlar uzun sürede çıkıyor o yüzden geriliyorum Zaman geçmiyorNormalde göndermek gerekiyormuş. Benim evde düştü gönderilebilir olduğunu düşünmedim. Kaldı ki her hastane bile inceleme için kürtaj yapamazken. Genetik için gidip kan verdim parça gönderemedik
ben gönderdim canım sonuç bekliyoruz genetikten. 18 şubatta kaybettim bebeklerimi..arkadaşlar merhaba,bir şey sormak istiyorum,düşük yaptıktan sonra parçayı incelemeye gönderen var mı aranızda???
Can'ım benim de 18 şubatta alındı Bebeğim. Senin ikiz miydi? Normal yolla mı yoksa tüp bebek miydi?ben gönderdim canım sonuç bekliyoruz genetikten. 18 şubatta kaybettim bebeklerimi..
normal yollaydıCan'ım benim de 18 şubatta alındı Bebeğim. Senin ikiz miydi? Normal yolla mı yoksa tüp bebek miydi?
Canım ben gönderdim sonucu da aldım. Sonuç olarak bişey cikmadi orda tek yazanarkadaşlar merhaba,bir şey sormak istiyorum,düşük yaptıktan sonra parçayı incelemeye gönderen var mı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?