Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

İlk dusukte yapmıyorlar galiba canım ilk gebelikte normalmis tekrar dusuk olursa yapılır. Senin ilk dusuk mu canim
ısrarla her girdiğim topıkte soyuluyorum ılk düşükte arastırmaya baslayın arkadaslar gerekırse ozelde yaptırın yıne yaptırın cunku ne olacagını bılemıyorsunuz ben yaptırmadım cok pısmanım sonrasında yaptırdım he sorun cıkmadı ama en azından ıcımız rahat ettı

Y

Ya perdé değilde çift rahimle
doktorumun saydıgı ıhtımaller perde varsa , mıyom polip varsa cift rahımse hayatın degısecek hersey bambaska olacak aynen boyle soyledı :) arkadasım hatta ınsallah oyledır de sebebını buluruz dıye konusmustuk.daha yaptırmadım ama benım umudum yok cunku bebegım turner sendromu oldugundan kaybettim rahımle alakalı oldugunu sanmıyorum yanı

Iy
Öyle deme canm Rabbim büyüktür ol der olur umudumuzu kaybetmemek lazım. Rabbim inşaAllah bize de sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.. Dua edelim birbirimize inşaAllah. .

Perde vajinal ultrasonla anlasiliyor mu ben foktora sordum gorunen bi perden yok ama hsg cekmek lazim enin olmak icin dedi.

Perde vajinal ultrasonla anlasiliyor mu ben foktora sordum gorunen bi perden yok ama hsg cekmek lazim enin olmak icin dedi.
anlasılmıyor canım ben dırek hısteroskopı cektırecegım rahım fılmınde goremedıklerını hısteroskopıde goruyoarlar ve eger rahım temız cıkarsa bıde onu cekelım dıyebılıyorlar dırek hısteroskopı cektırecegım o yuzden sızde doktorunuzla konusabılırsınız ismetbeyinbiricikhanimi tabi ki Allah'tan umut kesılmez canım ama turner sendromuyla o olasılıkların pek alakası yok o yuzden rahımde bısey yoktur dıye dusunuyorum

Benim daha önceden
Belli değildi hamile kaldıktan sonra öğrendim sonra kurtajdan sonra doktorum aileme demiş rahimde perde var aldırmadan hamile kalmasın demis

Anladım canim Rabbim hepimize sağlık versin tez zamanda sonrada hayırlısıyla yavrularimiza kavuşmak nasip etsin sağlıklı sıhhatli insaAllah.. dualasalim canim.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Canım biz seninle daha öncede konuşmuştuk. Bende testleri yaptırdım. Bebekte kromozom bozukluğu çıktı. Ben ve eşimin kromozomu normal. Kan pıhtılaşmam var. Perde ameliyatı oldum. Şimdi başlıycaz denemeye artık. Senin testlerinden birşey çıktımı?

canım bizde yaptırdık eşimin ve bnim kromozomlar normal ama bebeği genetiğe göndermiştik o turner sendromu olarak geldi.Neyse pıhtılasma vs falan yapıldı kadın dogum doktorum baska testler ıstedı onlarda tamam bi tek histeroskopı kaldı onuda bı ay sonra yapalım dedı ıkıncı adetten sonra.yapılan testler normal.Gerci dedgım gıbı bebek te turner sendromu olmasaydı belkı perde vardır vs faln dıe umutluydum kalmadı pek sımdı tekrar bebegımın turner olmasından cok korkuyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz hemenhemen. Benim bebeğimdede trizomi 16 vardı. Bende korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan... Doktorum trizomi 16 olmasaydı, perdeden dolayı düşmüş derdim dedi. Bende yaptırdım ameliyatı. Her çareye sarılıyoruz işte. Moralimizi yüksek tutmamız lazım. İyi düşün iyi olsun. Ameliyatını ihmal etme

tanı amaçlı yapacak eger sorun gorurse duzeltecek bu ay yapacaktı ama kurtajdan sonra ılk adetım oldugu ıcın ıkıncıyı bekklemek daha saglıklı olur dedı.benımde 45x kromozomu kaybetmıs yasayabılırmıste ama yasasaymıs hasta bır kız ve kısır olcakmıs Allaha cok skur dıyorum bı omur uzulmektense bu sekılde uzulduım Allah hayırlısını versın herseyın doktor tekrar eder yada etmez dıyor mu peki

Tekrar eder demedi. Çok iyi geçti bebek için iyi ortamı oluşturduk dedi. Beni yüreklendirdi. Artık olsun demiyorum, hayırlısı olsun diyorum. Bende kürtajdan sonra 2 adet bekledim ameliyat için. Kolay bir operasyon bugün 5. Günüm kanamam bitti bitecek. Sadece anesteziden uyanirken adet sancısı gibi ağrın olacak.

senın adına cok sevındım arkadasım ben hep hayırlısı olsun dıye dua ettım hepte oyle edecegım benım ıcın hayırlı olanı ben bılemem Rabbim bilir o benım ıcın bizim icin hepımız ıcın hayırlı olanı versın ınsallah .İKİNci adetı bekleyecegız sımdı ılk adetı gordum fakat hem cok kısa sürdü hemde cok az geldi tedirgin etti bu da beni

Canım perde ameliyatı olurken uyutuyorlar dimi

Merhaba umut seni agustos annelerinen hatırlıyorum. Bende kaybettim Bebeğimi bugün kurtajin 27. Günü umarım herkes bu duyguyu yeniden tadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…