Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Butun tahlil ve testlerini yaptir canim ben yaptirmadigima cok pismanim banada gerek yok demislerdi ilkinde ikinciai kimyasal oldu tam arastircaktik hamile kalmisim 3.bebegm 8+5 kalbi durdu arastir ve sagliklo olsin diger bebisleein
chnku bakanlik 3 dusukten sonra arastirma yaptiriyormus daha dogrusu okadar sacma geliyorki insanlarin halini hic dusunmuyorlar yani bana da ilk gebeliklerde olabilir normal demislerdi cevremden bu durum nasi normal gorulebiliyor anlamiyorum..bise etki ettiki kalbi durdu bebegin yani..Tabi hersey Allahtan ama olaylarinds sebepleri var..

Cok tesekkurler yok o kanun değişmiş ıkı olmuş ama yarın soracağım işte doktora şimdiki doktor larda tıp işte bu süreç nasil olacak ilaç veriliyormus düşüyormuş yada kürtaj yapılıyomuş

Bana doktorum.git 3dusuk.yaptim dersin demisti valla git ben simdi bekle dedilee kurtajoldum sali gunu simdi sali gunu icin tibbi genetige randevu aldim bakalim

Kese oluştuysa eger düşmez diyip kürtaj yapyolar kac hafta seninki

bu arada birsey sorucam ovulasyon ymtedti yaptinizmi daha once yumurtlama gunu tam hangi gun onu belirlemek icin..

Hastane de yattınız mı peki cok soru sordum kusura bakmayin nelere dikkat ettiniz
Benimkinde ilk kanama hic olmadi ama bunda biraz birz gelio bi kac saat yatip cikiyosun olasi bi dueum olmazsa benm ikiside ole oldu ilki daha rahatti da bu biraz zoe cnku dusuk yamadim kalbi durdugu icin aldilar benimde 8+5ti ve sali gunu kurtaj oldum simdi sali gunu kontrle gidicem

Cok gecmis olsun benimde aynı sizin ki gibi kalbi durduğu için alınacak yarın gideceğim doktora işte bakalım artik

8 haftalık nasil olur yani
Düşmez canım düşse bile tekrar dr temizlemek için içeriyi kürtaj yapar benim 6. Haftadaydı 9. Haftaya kadar bekledim kalp atımi belki geç oluşur ihtimalinden dolayı oluşmadı bebekte gelişmedi 6.haftada kaldı kürtaj olmak istemedigimi söyledim kendiliginden düşsun dedim dr düşmez dedi kese oluşmus düşse dahi tekrar kürtaj olman gerekir dedi bana bide zehirleme ihtimalide var tabi bebegin kalbi daha erken dönemde durduysa eger..

Arkadaslar Daha önce kürtaj olan var mı birkaç sorum var bana yardımcı olur musunuz

yardımcı olabilirsem yanıtlarım canım
Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…