Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok üzüldüm arkadasım Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. çok zor sana sabır diliyorum ve inş tez zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın..

Zor biliyorum inan bana gecmiyor ama biraz hafifliyor aci. Hep diyordum unutursun diyenlere. Unutmak istemiyorum unutmayacagim. O benim bir parcamdi.

Uzuldum canim. Hayirlisi uygun zamani gelince olacaktir eminim.

Amin insallah..Allahim hic kimseye bunu yasatmasin...düsmanimin basina vermesin..Allah sanads sabir versin 3 gebelik daha uzucudur benim ilk gebeligimdi..Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah..

Son düzenleme:

Canim Allah sabirlar versin...Hepimize dayanma gucu versin..Bir daha evlat acisi gostermesin..okurken bir yandan uzuldum..bir yandan da sinirlendim nasil anlamaz doktorlar bunu..yani evlat sahibi olmak şu yalan dünyada hic biseyle kıyaslanamaz..rahimde gevsememi oluyormus simdi nasil onlem alacaksin..

ilk gebeligimdi biraz onun etkisi var sanirim..bakalim Rabbim. 2 aydan sonra kucagimizi bos birakmaz Insallah :)

Canim kanda pihtilasma olabiliyormus doktorum banada soyledi..normal hayati etkilemiyormus fakat bebege giden damarlar disinda ince damar vucutta bulunmadigi icin anlasilmiyormus..dr kalbi atmadan bu olayi gorseydik supelenmezdik dedi kalp atisindan sonra olunca kanda pihtilasmaya da bakiyorlar ama cevremde cok var hergun igne vuruluyorlar 2 3 tane cocuklelari var..caresi olsunda İnsallah incelemelerin temiz cikar..

Kizlar bende miyom vardi RAHIME YAPISIK BOYLE HAMILE KAL DEDI AMA 11 CM BUYUDU MIYOMLA FOGUM YAPAN DA VAR ONCE ONU COZMEM GEREKIYOR!! VUCUT 4 AYDA NORMALE DONER DEDI SONRA TEKRAR DENICEM!!DIKISSE DIKIS 6 AY YATAK ISTIRATI ISE ISTIRAHAT YETERKI ACIMIZ AZALSIN BIZDE BU GUZELLIGI YASAYALIM

Bir de soyle birsey ben 5.5 aylik hamileydim daha tekmelerini cok hiddemiyordum ama esim yuzune bakmis kilosu butun organlari tamam sapasaglam bebek sadece solunum akciger gelismdigi icin 2 hafta daha gec dogsaymis yasama sansi cokmus Allah in takdiri cok uzuluyorum cok aci

Canim rahim bebegi tasiyamaciyinca aciliyormus 12 nci haftada dikis atiliyormus ama bunu her dr. Goremiyormus alttan bakilmasi gerekiyormus ben de yeni ogrendim tecrubesizlik her dr. Doktor degil

Bende oyle dusunuyorum hep hayirlisuni istemistim degilmis demekki 3.kaybim cok zor ama sabir ins bzimde olacak,yiyecek nasipleri yokmus dunyada

Bana da son gittigim doktor bana gelaeydin dirwk igneye baslardim.dedi arsstirma yapilmadi henuz cunku bazen bisey cikmasada igneyw basliyolarmia cok zor 3.kaybim.en cok uzendi beni allah kimseye yasatmasin dedigin gibi dusmanima bile simdi 3ay zorlu bekleyis

Kızlar konuyla ilgisi pek yok ama kafama takılan bisey var bilgisi olan varsa acıklayabilirmi.bugun yumrtlama gunum ve kahverengi akınti var 3 gundür çatlama belirtileride var ama lekelenme varken ilişki doğrumu şpheye düştüm bu konuda

8haftalık hamileydim dun doktora gittim kalp atışı durmuş dedi almamız gerek dedi her sebepten olmuş olabilir dedi kan pıhtılaşma testler filan ikincide böyle olursa dedi şimdi kürtaj ta canım cok yanacak mi nasıl bir surec olacak hanımlar

Canim 10 15 dkk sürüyo zaten baygin oluyosun aci filan yok bende oyle oldu yani korkucak bisey yok gecmis olsun

Hanımlar dün hamile olduğumu öğrendim 7 ay sonunda Rabbim kısa sürede sizlere de nasip eder inşallah dualarım sizinle

Hanımlar dün hamile olduğumu öğrendim 7 ay sonunda Rabbim kısa sürede sizlere de nasip eder inşallah dualarım sizinle
Hayırlı olsun canim rabbim saglıkla kucagına almayi nasip etsin insallah:))))bizede insalllaaahhhh

Butun tahlil ve testlerini yaptir canim ben yaptirmadigima cok pismanim banada gerek yok demislerdi ilkinde ikinciai kimyasal oldu tam arastircaktik hamile kalmisim 3.bebegm 8+5 kalbi durdu arastir ve sagliklo olsin diger bebisleein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…