Dusuk Yapan Varmi Kizlar

arkadaşım bende kürtaj olmak zorunda kaldım bu 14 gün normal mi ? benimde 7 gün kanamam oldu 4 gün durdu şimdi 2 gündür gene lekelenmeler oluyor normalmiymiş yoksa doktora gitmelimiyim? teşekkürler

canım genelde 40 güne kadar lekelenme tarzında ara ara kanamalar oluyor normal adet görünce kendiliğinden normale giriyor normal yani Şeniz

Tekrarlayan düşüklerden sonra,sorunsuz gebelik yaşayan varmı?Kızlar bana cevap yazarsanız sevinirim.İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki .

tatlım 2 düşükten sonra bi tosuncuğum oldu e biraz sorunlar oluyor ama inan bana çok isteyince sana sıkısıkı tutunuyor bebişin

kızlar ,Nişantaşı`nda bir dr.varmış sadece düşük yapan ve hamile kalamayan bayanlara bakıyormuş.cerrahpaşa yada çapa`da prof.müş.bu dr.bilen varmı?

ben de düşük yaptım 8 ay önce,düşük yaptığımı öğrendikten sonra 2 gün evde inanılmaz acılar çektim,sonra da aldırdım,8 haftalıktı benimki de
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

bende 2 ay önce 9 haftalık iken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
çok kötü bir duygu allah kimsenin başına vermesin.inş bebeşlerimizi en kısa sürede kucağımıza alırız.

sahı bu acının tarıfı varmıdır kı bebegım tam on haftalık oldu ama benı bırakıp gıttı bu gun:(((
ıkıncı gebelıpım ve 3 ye takatım yok
duanızda unutmayın olurmu:(((

sahı bu acının tarıfı varmıdır kı bebegım tam on haftalık oldu ama benı bırakıp gıttı bu gun:(((
ıkıncı gebelıpım ve 3 ye takatım yok
duanızda unutmayın olurmu:(((

geçmiş olsun canım ya:çok üzgünüm: ben de bir düşükten sonra şu an hamileyim ve şu an bile daha cok yeni olduğum için hevesim o kadar az gibi ki anlatamam.3 ay dolana kadar da böyle olur diye düşünüyorum.ama geçen bi arkadasın yazdıklarını okudum tam 5 düşük yaşamış arka arkaya. ve o kadar metanetliydi ki gerçekten hayran kaldım.Ben heralde aynı şekilde davranamazdım.Allah sana sağlık sıhhat versin inş.En kısa zamanda da hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni..

Kızlar merhaba bende boş gebelik geçirdim arkasından 2 sene geçti korunduk ama bebeğim olsun istiyorum artık özellikle boş gebelik geçirenler yani bebek kesesi gözüküpte kalp atışını duyamayan bebeği göremeyen arkadaşlar hamilelik geçirsem yine aynısını yaşar mıyım ya da yaşayan varmı yine aynısını korkum çok fazla çünkü

bende 1sene arayla iki düşük yaptım.bir sürü test tahlil yaptırdık herşey temiz çıktı çok şükür.İnşallah bir daha deneyecez bakalım

daha önceki sayfada da yazmıştım. 1.5 ay önce boş gebelik yaşadım. 7. haftada düşük yapmıştım. kürtaj olmama gerek kalmadı kendilinden düştü. düşük sonrası 1 hafta arayla 2kez kontrole gittim ve ultrasonda herhangi bir parça vs. gözükmedi. doktorum korunmana gerek yok dedi. biz de korunmadık ama düşük sonrası yumurtlama zamanı normal adetten farklı olduğundan tutma olasılığı düşük diye düşünüyorum. ilk kanamam mart 4 te başladı ve 10 gün sürdü. 7 martta ultrasonda kesenin düştüğü belirlendi. 13 martta kanamam bitti. 14 ünde kontrole gittim ve doktorum herşey normal tamamen temiz dedi. aradan 43 gün geçti hala adet olmadım. hiçbir gebelik belirtisi de yok. sadece arada bir karnımda ağrı oluyor herhalde adet başlayacak diye düşünüyorum ama çok uzun sürmeden geçiyor. bir gebelik olsaydı en azından belirti olmazmıydı? test yapmak için veya kontrole gitmek için daha ne kadar beklemem gerek acaba? pko lu olduğum için benim adetlerim normalde de 33-35 günde bir oluyordu. düşük sonrası olduğu için bu normal olabilir diye düşünsemde yine de kafama takılıyor.düşük yapan arkadaşlar ne kadar süre sonra adet olduklarını yazarlarsa çok sevinirim.

Gecmis Olsun Canim
Bende Iki Dusuk Yaptim Ikiside1,5 Aylikti Iksinide Cok Kotu Agriyla Dusurdum Ikisindede Kurtaj Oldum 1, Uyuttular 2, öldum Mevlam Kimsenin Basina Vermesin Bebeklerimizi Saglicakla Kucagimiza Almak Dilegiyle.....

canlarim araniza katilali baya oldu ama birturlu girip yazamadim sizin yazdiklarinizi okudum allah hepmizin yardimcisi olsun bende dusuk yapan anneyim hemde rekor kirdim denebilir 1 tane oglum var sonra hamileligimde arka arkaya 5 defa dusuk yasadim allah kimseye vermesin cok zor ama tedavi goruyorum ve diliyorumki allah hepimize evlat nasip eder

Bende 4 aylık bebeklerimi düşürdüm ama benimkiler karnımada öldü önce doğum yapırdılar ölü bebeklere ( ikizlerdi) sonra kürdaş ilk hamileliğimdi canımdan birşeylerr koptuğu andı...allah kimseye yaşatmasın tamamen piskolojimi bozdu 7 aydır atlatamadım onları kaybediceğimi hiç düşünemezdim bile:çok üzgünüm:

allah yardimcin olsun canim ustelik ikizmis cok uzuldum dilerim birdaha yasatmaz bu aciyi mevlam ilk hamileligimde o kadar agir kaldirdigim oldu bebegim tutundu yasadi sukurler olsun suan 4 bucuk yasinda oglum ondan sonra 4 tanesi dusuk bir taneside kalbi durdu inanilmaz aciydi 1 hafta oncesi hersey yolunda kalp atisini dinledik ertesi hafta kalbi durmus denilince o ani aklimdan cikmiyor hic kolay degil allah isteyen herkese anne olmayi nasip etsin canim

bende çarşamba günü 2. düşüğümü yaptım aşırı bir kanama geçirerek. insan allak bulak oluo gerçekten. ama çok ağrım olmadı

ilk kürtajımda bağıra cağıra doktorum kürtaj etti çok ağrım oldu 2nci hamileliğimde doktorumu değiştirdim tekrar düşük yaptım bu seferki narkozla oldu hiçbir ağrı hissetmedim doktorumdan allah razı olsun

bende 9 ay arayla 2 düşük yaptım ilkinde bişey anlamadımkan tahlili yaptım pozitif sonra kanamam basladı doktora gittim bebek düşmüş weya test yanlışmış dedi 2,de 7 haftalık düşürdüm ama kendiliginden sadece bel agrısı ile çektim kürtaj olmadım ama o düşen parçayı görünce canımdan can koptu Allah kimseye yasatmasın

canim ben de dusuk yaptim 4 ay once...
yilbasinda kanamam geldi 7 haftalik hamileyken dr gittik dr nereden geldigini anlayamadi kanamanin.bebegin kalbini dinledi duyulmuyordu 3 gun bekleyelim kalbi duyulmazsa kurtaj yapalim dedi..3 gun sonra kanama ve sanci coaldi bebek ölüymüs meger,rahime yerlesmemis...
önce beni muayene ettiler birgun oncesinden hicbisey yemedim,sabah sekizde narkoz verdiler hicbisey duymadim...ciktiktan sonra da bisey hissetmedim,azicik kanamam oldu o da bitmisti...

ama seninki niye öyle oldu anlamadim dr u hemen narkoz verip yapmasi gerekirdi yurtdisinda acil de olsa dr narkoz veriyor yani goz gore gore sanci cektirmezler seninki niye öyle oldu anlamadim..birde 2,5 aylikmis seninki buyuk yani gene benimki kucuktu...gecmis olsun,Allah birdaha gostermesin canim.. /B]

Back