Dusuk Yapan Varmi Kizlar

4 ayrı dr gidip tedaviyi denedim sonuçta rahim filmi yüzünden hep yarıda kaçtım hepside rahim ı filmi dedi
ama korkudan çektiremedim.ben zaten hayatta dr gidip normal alt an muayeneyi yaptırmıyorum bide oşekilde o bir film çektirmek.artık hamilelik olayı bitti 1 kızım var allah sizede nasip etsin

Aynı korkular ben de de vardı.Anladığım kadarıyla artık çocuk düşünmüyorsun allah kızına uzun ömür versin ama düşünecek olursan rahim filmi hiç birşey değil. Çünkü ben de çektirdim ve inanılmaz korkuyordum.Anesteziyle yaptırdım ayılıp bayılmam 20 dakikayı bulmadı hiç birşey duymadım.Düşünürsen bilgin olsun

arkadaslar bende 10 gun oncesine kadar hamileligimin 9. haftasindaydim fakat kesede bebegi goremedikleri icin gebelige son verme karariyla dusuk hapi verdi doktorum...kullandim ve o aksam buyuk bir parca dustu kanamayla beraber ama su an 10. gun ama kanamalar ve parca dusmesi durmadi dun aksam cok kanamam oldu tuvaletten cikamadim hastaneye bile gidemedim kanamadan durmuyordu cunku sizce bu normalmi 10. gunde bu kadar kanama olmasi???acaba parcami kaldi??dusukte kanama en fazla kac gun surer???

geçmişolsun herkese..ben de 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum...şimdi yine hamileyim ve korkuyorum doğal olarak..buna da bişey olsun istemiyorum....hep dua ediyorum ve raporluyum,sürekli yatıyorum....Allah herkese hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda...
canım aynı şeyleri yaşamışız...hamileliğin nasıl gidiyor..bende korkuyorum..Allaha dua edelim

hepınızı yasamadıgım halde cok ıyı anlıyorum.
benım de ıkı kez test yapmama ragmen hamıle oldugum cıkmadı ama 15 gun bel-karın-kasık agrılarım cok sıddetlıydı adet sancısından da kotuydu ve hıc gecmedı 20. gun de doktora gıttım. doktor ultrason sonucuna bakarak dusuk yapıyorsun su anda hemen tam teşekkullu bır hastaneye gıt dedı ben de buyuk doguma gıttım ama cok korkmustum sureklı aglıyordum orda da ultrasonla baktılar dusuğu engelleyıcı ılac verdıler 4 ay sureklı yattım kasıklarıma ıgneler batırıyorlar gıbı agrılar saplanıyordu sureklı ''bebegım dusuyoooorrrr'' dıye aglıyordum... hep dua ettım dusmesın dıye cok sukur o agrılar hıc gecmedı ama bebegım dogdu rabbıme bınlerce kez sukur...
Hepınıze Allah sabır ve guc versın dusecegını hıssetmek bıle cok kotu, Allah herkesın kucagını doldursun ınsallah...

düşük çok kötü bişey ya.benım düşük sebebini bılmıyolarmış genetık sebeplermişş :( ama çok üzülmüştüm hem acıdan hemde üzüntüden hastaneyı ınlettım valla.işte böyle.

ya işte bırde kan uyuşmazlığı var eşimle bende.ama ılk gebelıkte oluyomukı sorun ya.hanı dıyolarya sağlıksız gebelikte düşük olurmuş dıye anlayamadım.he bide manyetık alanalrın düşük etkısı varmış ben çok gıtmiştim ne bılıyım bılsem gıdermıydım annecim hiç :( bu ay gıdıcem doktora verdıgı süre bıttı.
ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN

selam.durumuna çok üzüldüm ben de iki tane düşük yaptım.herşey normal giderken birden kanamam başladı üstelik gebeliğimin 4.ayında her ikisindede çok acı çektim.ama psikolajik yıpranmanın yanında bunlar hiç bişey değil.şimdi sürekli dr.a gidiyorum düşüklerin sebeplerini arıyorlar ve şimdi hamile kalmama izin vermiyorlar.zaten bende hiç hazır değilim sürekli kabuslar görüyorum ve aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.allah sana bana ve benim gibilere yardım etsin..

bende yaşadım aynı şeyi hemde iki kez ve gebeliğimin 4.ayında çok zordu.ama psikolojik olrak daha çok yıprandım.

kızlar bende 2 düşük yaptım.ilki 14 haftalıktı aşırı kanamadan dolayı bebeğim tutunamadı.2.si ise 5 haftalık kimyasal düşük yaptım.şu an çok korkuyorum.Benim yaşadıklarımın aynısını yaşayan varmı

bende iki yil önce bebegim karnimda 6 haftalikken kalbi durmustu.hapla düsürdüm,agri kesici verdikleri için fazla agri hissetmedim,ama agri kesicinin tesiri gectiginde cok agriyodu.o yüzden ikiser ikiser aldim hapi.gercekten cok zor bir durum hem duygusal yönden hemde fiziki acidan.
ben hala hamile kalamadim, bir bucuk senedir deniyoruz ama olmuyor.simdi igne tedavisine basladik.olmazsa haziran ayinda tüp bebek deniyecegiz.Allah kimseye böyle seyler yasatmasin.

Allah hepimizede büyük sabırlar versin kızlar kolay deil bende aynı olayı 1.5 ay önce yaşadım 6 haftalıkken düştü fakat benim boş gebelikti sadece kese vardı birşey anlayamadım gelmesiyle gitmesi bir oldu sadece geride kalan psikolojik travmalar hala aklımdan hafızamdan silinmiyor azda olsa onu biliyordum hissetmiştim keşke gitmeseydi şimdi herşey daha güzel olucaktı:( ama kısmet deilmiş umarım aynı acıları tekrar yaşamayız rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı bebişler nasip eylesin

mereba bayanlar bende geçen ay düşük yaptım 5 haftalıktı kanam başladı 3gün önce sonra düştü ilk düşerken sancı oldu ama çok fazla deyildi ,acaba geri tekrar hamile kalabilirmiyim şuan adet oldum geri nezaman hamile kalırım acaba

benimde 4 haftalıkken düşük oldu kanamam oldu ama ağrı olmadı sadece çok başım döndü ve halsiz kaldım çünkü 14 gün kanamam oldu.

arkadaşım bende kürtaj olmak zorunda kaldım bu 14 gün normal mi ? benimde 7 gün kanamam oldu 4 gün durdu şimdi 2 gündür gene lekelenmeler oluyor normalmiymiş yoksa doktora gitmelimiyim? teşekkürler

mereba bayanlar bende geçen ay düşük yaptım 5 haftalıktı kanam başladı 3gün önce sonra düştü ilk düşerken sancı oldu ama çok fazla deyildi ,acaba geri tekrar hamile kalabilirmiyim şuan adet oldum geri nezaman hamile kalırım acaba

hamile kalırsın tabi bende kürtaj oldum hemen hemen her kadının bir düşük anısı var adet durumun başından beri nasıl oldu?

merhabalar, bugün bende dr.gittim.dr.um kimyasal düşükten sonra 3 ay korunma verdi.2.aydan itibaren bebek aspirini içmemi söyledi.kullanan varmı acaba.çok korkuyorum da .

ben de yaklaşık 20 gün önce düşük yaptım. benim de 5. haftamda gebelik kesesi göründü fakat 7. haftaya kadar kalp atışları görülmedi. ve kanama başladı doktor ultrasonda kontrol etti ve anembriyonik gebelik dedi yani boş gebelik. kürtaj olmadım kendiliğinden düşmesini bekledim. çok ağrım oldu. 10 gün kadar kanamam oldu, doktorum 10 gün sonra ultrasonda kontrol etti ve tamamen temizlenmiş dedi. bana korunmamı söylemedi. ama bu ay yumurtlama gününü takip etmek zor. ne zaman adet olurum onu da bilmiyorum ama düşükten sonra adet süresi uzuyormuş sanırım.

benim 2.düşüğüm olduğu için tecrübeliyim artık.yaklaşık olarak 40 gün içinde adetini olursun.benim ilk düşüğümden yani kürtaj dan 20 gün sonra adetimi olmuştum.

Tekrarlayan düşüklerden sonra,sorunsuz gebelik yaşayan varmı?Kızlar bana cevap yazarsanız sevinirim.İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki .

Tekrarlayan düşüklerden sonra,sorunsuz gebelik yaşayan varmı?Kızlar bana cevap yazarsanız sevinirim.İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki .

BENİM BİR ARKADAŞIMIN VAR ÇOK TATLI Bİ KIZI OLDU 3 DÜŞÜK VE BİR ÖLÜ BEBEK YAPMIŞTI. BEN DE ÇOCUĞUMU KAYBETTİM ÇOK KORKUYORUM ALLAHTAN GELENE RAZI OLMALIYIZ VE DUA ETMELİYİZ HERŞEY BİR SINAV...BEN DE İNTERNETTEN UZAKLAŞMAK İSTİYORUM BÖYLE SÜREKLİ UĞRAŞTIKÇA STRES OLUYO SONRA OLUMSUZ SONUÇLAR

Back