Dusuk Yapan Varmi Kizlar

mrb ben de iki defa dusuk yaptım bırı 10 gunlukken dıgerı 6 haftalıktı ılkı cok kotu oldu ama dıgerını hıc anlamadım dusururken kanamayla attım sımdı tekrar ıstıyorum ama yıne aynı olur dıe cok korkuyorum sızın aranızda ıkı defa dusuk yapıpta anne olan varmı aranızda:43::43:

bende 7 haftalikken bebegimi kaybettim. benimkisde kanamayla gitti:43: cok agrim oldu, adet sancisi gibi...cok agladim..kürtaj yapilmadi, ama kazima diye bisey yapildi. ben yurtdisinda yasiyrm, emin degilim ama türkiyede herhalde kazima diyorlar. rahimimin ici kan doluydu, onu 5 dakikalik ameliyatla temizlediler.

sende yapilmadi mi?

mrb ben de iki defa dusuk yaptım bırı 10 gunlukken dıgerı 6 haftalıktı ılkı cok kotu oldu ama dıgerını hıc anlamadım dusururken kanamayla attım sımdı tekrar ıstıyorum ama yıne aynı olur dıe cok korkuyorum sızın aranızda ıkı defa dusuk yapıpta anne olan varmı aranızda:43::43:

geçmiş olsun 2 ve daha fazla düşük olduğu zaman sebebini araştırıyolar sen araştırma yaptırdın mı? tahlil vs yapıp düşüklerin sebebini araştırıyolar duruma göre tedavi ediyolar. Allah gönlüne göre verir inşallah bidaha ki hamileliğin iyi geçer ve bebeğin sağlıklı olur

Son düzenleme:
hepinize cok gecmis olsun.
düsük yapan arkadaslar bebeginizi kaybettikden sonra piskolojiniz nasildi?

benimkisi 7 haftalikken kanamayla gitti..daha cok kücükdü, 7 mm. ama simdi aklidma hep bir soru var: bebegim nereye gitti? bana üzülme o daha hicbirseydi diyenler var..ama nasil olur? kalbi atiyordu oda bir can degil miydi??
daha dogmadan, böyle kücücükken kaybettigimiz meleklerimizi birgün cennette görecek miyiz? ( biliyrm belki bu sorum size cok sacma gelebilir ama elimde degil iste, hep ayni seyleri düsünüyrm)

hepimize geçmiş olsun arkadaşlar tabi ki geçicek bunlar inşallah geçicek diyorum ama rabbim bir bebek vermeden yada yeni bir bebek müjdesini almadan geçmez diyorum bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim 1ay oldu ama hala alışamadım hala ağlıyorum çok zor çok ALLAHIM yaşatmasın birdaha böyle bir acıyı hiçbirimize

amin insallah bırdaha hıc bırımız yasamayız bu acıyı allahım hepımıze saglıgı yerınde evlattlar nasıp etsın gercekten cok zormus

Kızlar merhabalar
Aranıza yeni katıldım. Kadınlar kulubunde paylaştığınız deneyimlerinize güvenerek,bende mehmet Güçlüye muayne oldum 4 haftalık hamileyim.Bir ay önce düşük yaptım değerim zaten çok düşüktü hcg 62 çıkmıştı. Normal kanama şeklinde düşük oldu yani kürtaj olmadım. Şimdi yine düşük tehdidi var ama değerlerim ilk teste 107.4 çıktı.2gün sonra doktorum tekrar test istedi 321 çıktı.Doktorum çok iyi olduğunu söyledi fakat düşük tehditi devam ediyor dedi ilaç yazdı.Benim aklıma takılan değerlerim 4 haftalık gebeliğe göre sizce nasıl.Eşimle kan uyuşmazlığımızda var.Düşükten sonra iğne olmam gerekiyormuydu ben iğne olmadım.Şuan doktorum da gerek yok daha sonra dedi aklım karıştı.Benim gibi olan varmı kızlar yardımlarınızı beklıyorum.

canım herkese farklı tedavi oluyor sanırım...bende çarşamba düşük yaptım....drum sadece antibiyotik verdi....benimde tek parçada düştü malesef :((((( haftaya çarşambada kontrole gitcem okadar.....bakalım ne olaacak...

canım herkese farklı tedavi oluyor sanırım...bende çarşamba düşük yaptım....drum sadece antibiyotik verdi....benimde tek parçada düştü malesef :((((( haftaya çarşambada kontrole gitcem okadar.....bakalım ne olaacak...

Sanada çok geçmiş olsun canım.Ben çokrahat atlattım allahtan.Kaç haftalıkken düştü bebeğin.Bana hiç ilaç filan vermediler

Sanada çok geçmiş olsun canım.Ben çokrahat atlattım allahtan.Kaç haftalıkken düştü bebeğin.Bana hiç ilaç filan vermediler

aynı durumdaymışız ozaman..saol canım....benim bebeğimde 4haftalıktı....bende rahat atlattım sayılır...sadece ilk gün dört saaat felaket sancı çektim ve düştü.....banada antibiyotiği dr şundan verdi enfeksiyon falan kapmamam için........düşükle alakası yok....birde drum bana üç ay korun dedi....sana demedimi ?

Düşükten sonra gittiğim doktorum korunmayla ilgili hiçbirşey demedi.Alttan muayene etti normal hayatına devam edebilirsin dedi.Ama canım gerçekten
1-2 ay korunmayı tavsiye ediyolarmış şimdiki doktorum keşke 2 ay korunsaydın dedi.Tek korkum bu zaten inşallah bebişim sağlıklı olur.Çarşamba kontrolum var tekrar

Düşükten sonra gittiğim doktorum korunmayla ilgili hiçbirşey demedi.Alttan muayene etti normal hayatına devam edebilirsin dedi.Ama canım gerçekten
1-2 ay korunmayı tavsiye ediyolarmış şimdiki doktorum keşke 2 ay korunsaydın dedi.Tek korkum bu zaten inşallah bebişim sağlıklı olur.Çarşamba kontrolum var tekrar

inş.sağlıklı olur canım....bol bol dua et,,gönlünü de ferah tut.....bazen biliosun bizimde yapabilecek bişeyimiz olmuyor.güzel haberlerle dönersin inş...

merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra hemen kanamam başladı yaklaşık 2 hafta sonra 3 gün kesildi ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ertesi gün kanamam devam etti ve daha düne kadar devam ediyordu şuan lekelenme ve kokulu akıntım var karnım şiş halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum kasıklarımdada sürekli ağrı var acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Gecmis olsun ben birbucuk aylik hamileyim kanamayla birlikte benimde bir parca dustu dun aksamda sanciyla birlikte bir bardak kanama oldu suan kanamam kesildi sanirim dusuk oldunu nerden anlarim

merhaba bende 9 haftalıktı bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum hiçbirşey hissetmedim ben iğneden bile korkan kan a bakamayan bir insandım umduğumdan çok kolay geçti kürtaj ama sonrasında cok sıddetlı agrım oldu yaklasık 10 gun kadar kanama oldu ama az az ve sımdı hepsi geçtı ama kontrole gıtmeye korkuyorum alttan muayene cok canımı yakmıstı ne yapacagımı bılmıyorum tekrar aynı sekılde muayene olucam sanırım :(

Back