Dusuk Yapan Varmi Kizlar

ben 1 ay önce düşük yaptım daha doğrusu uyutarak kürtajla aldılar. 12 haftalıktı bebek. uyuttuğu için hiçbirşey hissetmedim. sadece 20 gün kanamam oldu. hastanede düşük yapanları gördüm. 6 haftalık hamile bi bayan bebeğini düşürdü. çok fazla aşırı derecede kan kaybetti. düşüğün doğumdan daha zor olduğunu söylüyorlar.

aklıma estikçe aldıklarımı çıkarıp bakıyordum tabi bir yandanda ağlıyordum çok acı veriyordu bende en iyisi dağıtayım dedim keşke hamile kalsam on mislini tekrar almaya razıyım,inşallah canım olur da bebeğim ama olmuyor malesef..:1no2:

canım niye dağıtıyorsun stres yapıp germe kendini tam tersi doğacak bebişime giydircem bunları de kendini şartla pozitif olarak yaaaa

herkese merhaba...ben yeni üye oldum.düşükle ilgili meajları okudukça çok üzülüyorum ama bir yandan da yalnız olmadığımı görünce acım hafifliyor...ben de üç defa düşük yaptım.sonuncusu iki gün önceydi.çok acı çekiyorum.benim gibi tekrarlayan düşükleri olan arkadaşlarla sohbet emek istiyorum.nasrettin hoca misali.damdan düşmüş hoca.komşuları doktor çağırın diye bağırmışlar..hoca :bana damdan düşen birini getirin demiş.Beni ancak yaşadıklarımı yaşayan biri anlayabilir mesaj bekliyorum

merhaba, ben yeni evliyim bebek düşünmüyoruz henüz ama yazılanları okuyunca cok uzuldum, bizim bir komşumuzda tam 6 defa düşük yaptı bebek tutunamıyormus, en sonunda dusmesın dıye rahmını dıktılar, normal bı hamıleleık gecırdı yatmadı yani, sezeryenle doğum yaptı sonra aşağıdan dikişlerini aldılar, hatta 1 yaşına gelmeden ikinciye hamile kaldı, yine rahmını dıktıler oda doğdu, kocaman oldular şimdi... allah ısteyen herkese bebişş versin...

herkese merhaba...ben yeni üye oldum.düşükle ilgili meajları okudukça çok üzülüyorum ama bir yandan da yalnız olmadığımı görünce acım hafifliyor...ben de üç defa düşük yaptım.sonuncusu iki gün önceydi.çok acı çekiyorum.benim gibi tekrarlayan düşükleri olan arkadaşlarla sohbet emek istiyorum.nasrettin hoca misali.damdan düşmüş hoca.komşuları doktor çağırın diye bağırmışlar..hoca :bana damdan düşen birini getirin demiş.Beni ancak yaşadıklarımı yaşayan biri anlayabilir mesaj bekliyorum[/QUOTEsenağlamasenağlama canım ya geçmiş olsun acın henüz çok yeni benimde bir tane var inan hala bende ağlıyorum unutmak çok zor benimle dertleşmek istersen burdayım arkadaşım :1hug:

herkese merhaba...ben yeni üye oldum.düşükle ilgili meajları okudukça çok üzülüyorum ama bir yandan da yalnız olmadığımı görünce acım hafifliyor...ben de üç defa düşük yaptım.sonuncusu iki gün önceydi.çok acı çekiyorum.benim gibi tekrarlayan düşükleri olan arkadaşlarla sohbet emek istiyorum.nasrettin hoca misali.damdan düşmüş hoca.komşuları doktor çağırın diye bağırmışlar..hoca :bana damdan düşen birini getirin demiş.Beni ancak yaşadıklarımı yaşayan biri anlayabilir mesaj bekliyorum[/QUOTEsenağlamasenağlama canım ya geçmiş olsun acın henüz çok yeni benimde bir tane var inan hala bende ağlıyorum unutmak çok zor benimle dertleşmek istersen burdayım arkadaşım :1hug:

teşekkür ederim.tanımasamda uzaklarda birinin derdimi dinlesi rahatlatıyor.çaresiz elin kolun bomboş beklemek çok zor.benim hiç bir problemim yok.en azından tıbbın şuan açıklayabildiği bişey yok.tüm uzmanlar sadece denemem gerektiğini söylüyor ama daha kaç defa?belli değil.gerçekten çok yorucu...sonu inşallah iyi olur.allah her isteyene hayırlı evlat:emir_bebek: versin...

şans meleği üzülme desem anlamsız biliyorum düşük sonrası toparlanmak çok zor oluyor allah yardımcımız olsun inş, bunuda yaşamak gerekiyormuş inş bundan sonra bebişlerimize kavuşuruz ve bu acılarımızı unuturuz. benim bir düşük var üzerinden 46 gün geçti hala aklım başımda değil. hani diyorlarya vakit saat zamanın hızla geçip beni bir an önce bebişime kavuşturması için dua ediyorum, allah herkese nasip eder anne olmayı

Ben de 6 haftalıktı düşük yaptım.Sancım oldu fakat dayanılmayacak kadar değildi,biraz bünyeyle ve bebeğin büyüklüğüyle ilgili sanırım

benim de ilk bebeğim nisanda düştü.6,5 haftalıkken kanamam başladı.acilen hastaneye gittik 10 gün filan yattım.hastanede yattığım yerde sancıyla kendisi düştü.düştüğü gün tam 8 haftalıktı.kürtaj olmadım.gerek yok dediler.ama daha sonra adetlerimde çok kanamam oldu.3-4 kez kontrole gittim acaba parça mı kaldı diye,değişik doktorlar hepsi de temiz dediler.adetlerim 6 ayda anca eski düzenine girdi.şimdi yine bebek istiyoruz.ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Arkadaşlar ben de yeni üyeyim uzun zamandır kendi durumumla ilgili olan yazıları okuyordum özellikle de bu forum sitelerinden. İnsan kendi durumuna biraz daha açıklık getirebiliyor en azından yalnız olmadığını biliyor. Yoksa karmaşa ve hüzün her tarafı.
2007 Nisanda bir düşüğüm oldu 8 haftalıktı kürtaj oldum, arkadsından olmaz derken eylül de bir düşük ve kürtaj daha yaşadım. İkinci düşükten sonra doktorum gen tahlilleri verdi. MTHFR C677T diye bir genim homozigot mutant çıktı.
Bebe aspirini ve iğneye başlayacağız dedi. Tabi beklememi istedi biraz daha.
Aynı sorunları yaşayıpta sonuna kadar götürmeyi başaran var mı?
Bilmek gerçekten içimi rahatlatacak.

ayni hisleri paylasiyoruz arkadaslar benim allah bagislasin 4 yasinda bir oglum var bir sene once ikinci kez hamile kaldim fakat dusuk yaptim tam bu siralardi .
Zaten zor hamile kaliyorum tekrer dusuk olmasindan korkuyorum.Acim hafifledi elbette fakat ya tekrar olursa diye korkuyorum bir yandan yumurtaligim agriyor adet duzenim ters dondu devamli kanamam oluyor .
ALLAH yar ve yardimcimiz olsun ...

ben 13 haftalık düşürdüm boş gebelik uyuşturmadan kürtaj yaptılar.tabi bayılmışım oda yetmedi 1.5 ay sonra parça kaldıgı için 2 ci kürtajı oldum oda öyleydi

.iyi dr bulmak lazım 3 senedirde çocuk olmuyor ama allahtan bir kızım var. allah sizede bir bebiş versin

sans belegi fazla uzulme acin cok taze ama sunu dusun senin gibi ayni kaderi ayni aciyi paylasanlarda var.allah sabir versin cok zor insan unutamiyor.ben 1,5 sen gecmesine ragmen ve bir kizim olmasina ragmen unutamiyorum kurtaj olduktan sonra dr parcalari posetin icine koyup ta bana gøsterdigi o bebegim hic gøzumun ønunden gitmiyor.benim kadar kizimda kardesinin kaybetmekten cok etkilendi allah hayirlisiyla en kisa zamanda sana bir tane nasip etsin.

düşükten yeniden bebek sahibi olamayan arkadaşlar var snırım,bunun için bir tedavi görüyormusunuz arkadaşlar?

4 ayrı dr gidip tedaviyi denedim sonuçta rahim filmi yüzünden hep yarıda kaçtım hepside rahim ı filmi dedi
ama korkudan çektiremedim.ben zaten hayatta dr gidip normal alt an muayeneyi yaptırmıyorum bide oşekilde o bir film çektirmek.artık hamilelik olayı bitti 1 kızım var allah sizede nasip etsin

Back