bebeğim için birsürü şey almıştım şimdide dağıtıyorum aldıklarımı çok acı
niye dağıtıyosun başka bebek istemiyomusun.dur heleyeiden hamile kalırsın.allah bir kapıyı kaparken başkasını açar.hiç korkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim için birsürü şey almıştım şimdide dağıtıyorum aldıklarımı çok acı
aklıma estikçe aldıklarımı çıkarıp bakıyordum tabi bir yandanda ağlıyordum çok acı veriyordu bende en iyisi dağıtayım dedim keşke hamile kalsam on mislini tekrar almaya razıyım,inşallah canım olur da bebeğim ama olmuyor malesef..:1no2:
herkese merhaba...ben yeni üye oldum.düşükle ilgili meajları okudukça çok üzülüyorum ama bir yandan da yalnız olmadığımı görünce acım hafifliyor...ben de üç defa düşük yaptım.sonuncusu iki gün önceydi.çok acı çekiyorum.benim gibi tekrarlayan düşükleri olan arkadaşlarla sohbet emek istiyorum.nasrettin hoca misali.damdan düşmüş hoca.komşuları doktor çağırın diye bağırmışlar..hoca :bana damdan düşen birini getirin demiş.Beni ancak yaşadıklarımı yaşayan biri anlayabilir mesaj bekliyorum[/QUOTEsenağlamasenağlama canım ya geçmiş olsun acın henüz çok yeni benimde bir tane var inan hala bende ağlıyorum unutmak çok zor benimle dertleşmek istersen burdayım arkadaşım :1hug:
herkese merhaba...ben yeni üye oldum.düşükle ilgili meajları okudukça çok üzülüyorum ama bir yandan da yalnız olmadığımı görünce acım hafifliyor...ben de üç defa düşük yaptım.sonuncusu iki gün önceydi.çok acı çekiyorum.benim gibi tekrarlayan düşükleri olan arkadaşlarla sohbet emek istiyorum.nasrettin hoca misali.damdan düşmüş hoca.komşuları doktor çağırın diye bağırmışlar..hoca :bana damdan düşen birini getirin demiş.Beni ancak yaşadıklarımı yaşayan biri anlayabilir mesaj bekliyorum[/QUOTEsenağlamasenağlama canım ya geçmiş olsun acın henüz çok yeni benimde bir tane var inan hala bende ağlıyorum unutmak çok zor benimle dertleşmek istersen burdayım arkadaşım :1hug:
teşekkür ederim.tanımasamda uzaklarda birinin derdimi dinlesi rahatlatıyor.çaresiz elin kolun bomboş beklemek çok zor.benim hiç bir problemim yok.en azından tıbbın şuan açıklayabildiği bişey yok.tüm uzmanlar sadece denemem gerektiğini söylüyor ama daha kaç defa?belli değil.gerçekten çok yorucu...sonu inşallah iyi olur.allah her isteyene hayırlı evlat versin...
inş amin biliyorum olacak ama işte zaman bu zamanı sağlıklı ve isyan etmeden geçirebilirsek ne mutlu bizlereallah sana da bu acıyı bidaha yaşatmasın.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar bize de nasip olur.