4 ayrı dr gidip tedaviyi denedim sonuçta rahim filmi yüzünden hep yarıda kaçtım hepside rahim ı filmi dedi
ama korkudan çektiremedim.ben zaten hayatta dr gidip normal alt an muayeneyi yaptırmıyorum bide oşekilde o bir film çektirmek.artık hamilelik olayı bitti 1 kızım var allah sizede nasip etsin
canım aynı şeyleri yaşamışız...hamileliğin nasıl gidiyor..bende korkuyorum..Allaha dua edelimgeçmişolsun herkese..ben de 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum...şimdi yine hamileyim ve korkuyorum doğal olarak..buna da bişey olsun istemiyorum....hep dua ediyorum ve raporluyum,sürekli yatıyorum....Allah herkese hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda...
benimde 4 haftalıkken düşük oldu kanamam oldu ama ağrı olmadı sadece çok başım döndü ve halsiz kaldım çünkü 14 gün kanamam oldu.
mereba bayanlar bende geçen ay düşük yaptım 5 haftalıktı kanam başladı 3gün önce sonra düştü ilk düşerken sancı oldu ama çok fazla deyildi ,acaba geri tekrar hamile kalabilirmiyim şuan adet oldum geri nezaman hamile kalırım acaba
Tekrarlayan düşüklerden sonra,sorunsuz gebelik yaşayan varmı?Kızlar bana cevap yazarsanız sevinirim.İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?