merhabalar bende düşük yapanlardanım hemde 20 haftalıktım hiç ağrım olmadı sunni sancıyla normal doğum yaptırdılar daha sonra 2 saat anestezi verilerek içeriyi temizlediler hiç acı çekmedim çektiğim acı bebeğimi kaybetme duygusuydu şuan hissettiklerimizide paylaşalımmı ben çok mutsuzum oğlumu unutamıyorum onu çok özledim
geçmişolsun herkese..ben de 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum...şimdi yine hamileyim ve korkuyorum doğal olarak..buna da bişey olsun istemiyorum....hep dua ediyorum ve raporluyum,sürekli yatıyorum....Allah herkese hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda...
benim yeni oldu ama bebeğimi özledim arkadaşlar ilk zamanlar sizde kendinizi hala hamile hissettiğiniz oldumu bu durum beni artık çok rahatsız etmeye başladı unutmadan hepimize geçmiş olsun
aynen 2006 mart sonunda 4.ayına girecek olan bebeğimi kaybettim evde şiddetli karın ağrısı şeklinde parça parça düşürdüm hast.gittiğimde hemen incelediler o sancılar içerisinde defalarca vajinden muayene edildim kesin düşük kararından sonra kürtaj yapıldı hiç hissetmedim.bazı arkadaşlar düşükten sonra kürtaj yapılmadı diyorlar sanırım bu doğru değil rahimi mutlaka temizlemeleri gerekiyo parça falan kalmaması için daha sonra muayeneye gittinizmi arkadaşlar kürtaj yapılmamışsa parça falan kalmış olabilir
senağlamaçok sağol canım galiba yeniden hamile kaldığımda unutabilirim oda kimbilir ne zaman olur bilmiyorumpsikolojik olarak böyle hissetmen normal canım düzelirsin üzülme banada olmuştu
3 defada çokmuş be canım sen nasıl atlattın bu travmayı hatırlatıp üzmek istemem ama ben bunu başaramıyorum unutmadan geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyıbend e3 defa düşük yaptım çok üzüldüm ağladım ama benimkiler kendi düştü hep zaten en büyüğü 6 haftalıktı allah hepimize sabır versin.
Slm Ben Bundan 2 Sene Once Iki Bucuk Hamileyken Kanamam Geldi Hemen Hastaneye Gittik Doktor Hastaneye Yatirdi Ama Kanamayi Durduramadi Kurtajda Yapmadi Aman Allahim Oyle Bir Sancim Olmustiki Dogum Sancisindan Beterdi Sanki Bagira Bagira Dusurdum Cocugu Aranizda Boyle Dusugu Olan Varmi Cok Kotu Oluyor Yaaaaaaaa Tipki Bu Sekildemi Oldu Normalmi Yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?