Dusuk Yapan Varmi Kizlar

bende mayıs ayında 2 aylık bi düşük yaptım canım dediğin gibi bende hastanede yattım ama sancılar içinde düştü bebeğim ve bende kürtaj olmadım

bende bundan 1.5 sene once dusuk yaptim.ilk kanamam geldi dr gitdim almak zorumdayiz hamileligin bozulmus dedi.dr o ndemek diye sordum hala kendimede soruyorum bu sorunu cevabini alamadim.bana ne dusuk tehlikesi var dedi ne dusmus dedi.bende baska dr gitdim tebi o dr giedesyie kadar belimde cok køtu bir agri oldu dedim tamam bebegimi kaybettim.dr dedi dusmus temizlememiz lazim.ve kurtaj oldum cok køtuydu.allah kimsen basina vermesin.mayis ayinda dr yine bir dusuk daha oldugunu søyledi ben farkina varmadim.simdi tekrar bebek istiyoruz ve korkuyorum allah kimsenin basina vermesin.

arkadaşlar bende ocak ayında bir düşük yaşadım 7 haftalıktı,ağrısız ve yoğun olmayn bir kanamayla kürtaja gerek kalmadan kaybettim bebeğimi..ancak yeniden bebek sahibi olamadım hala,sanırım yeni bir bebeğimin de olmamasıyla unutamadım, hala gözümü kapattığımda ilk kanamayı gördüğün an geliyor aklıma...aranızda düşük yaptıktan sonra yeniden bebek sahibi olmayan arkadaşlar varmı?

benim yeni oldu ama bebeğimi özledim arkadaşlar ilk zamanlar sizde kendinizi hala hamile hissettiğiniz oldumu bu durum beni artık çok rahatsız etmeye başladı unutmadan hepimize geçmiş olsun

geçmişolsun herkese..ben de 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum...şimdi yine hamileyim ve korkuyorum doğal olarak..buna da bişey olsun istemiyorum....hep dua ediyorum ve raporluyum,sürekli yatıyorum....Allah herkese hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda...

canım ya çok büyük geçmişler olsun dikkat et kendine yıpratma kendini allah böyle nasip etmiş yine bebişin olur inşallah .allah sabırlar versin.bebişin seni ahirette bekliyor senin kurtarıcın olarak böyle düşün.

bend e3 defa düşük yaptım çok üzüldüm ağladım ama benimkiler kendi düştü hep zaten en büyüğü 6 haftalıktı allah hepimize sabır versin.

dikkat et canım dikkat et sağlığında önemli stres yapma bide pc ye fazla oturma bence radyasyon yaydığından uzun süre kalmak ii diil miş

benim yeni oldu ama bebeğimi özledim arkadaşlar ilk zamanlar sizde kendinizi hala hamile hissettiğiniz oldumu bu durum beni artık çok rahatsız etmeye başladı unutmadan hepimize geçmiş olsun

psikolojik olarak böyle hissetmen normal canım düzelirsin üzülme banada olmuştu

bazı gebeliklerde küçükse eğer kürtaja gerek duyulmuyor benim 6 haftalık 5 haftalıktı kendiliğinden düştü 6.haftalık olana ilaç verdiler içerisi temizlensin diye rahim kendi atıyormuş zaten küçükleri ama dr kontrolünde olmak lazım tabii.

arkadaşlar düşükten ne kadar süre sonra yeniden hamile kaldınız,yada yeniden hamile kalmak için tedavi gördünüzmü?benim bekleme süresi arttıkça korkularımda artıyor da...

arkadaşlar bu çok büyük bir travma Allah hepinize sabır ve gzl bebekler versin ama düşüklerin en büyük sebebi bebeğin gelişiminde bir problem olması,birşeylerin yolunda gitmemesi.bir hocamız "düşük doğanın bir hatası değildir aksine doğanın hatayı kabul etmemesi demektir" demişti.ve bilior musunuz aslında aranızda bebek düşürmediğini söyleyenler bile aslında düşürmüş ama farketmemiş olabilirler.çok erken aşamalrda düştügü zama hiç farkedilmiyor.yani bu herkesin başına gelebilir ve başka bir hastalıgınız olmadıgı sürece de saglıklı bebekler sahibi olmanıza engel değila.s.

bend e3 defa düşük yaptım çok üzüldüm ağladım ama benimkiler kendi düştü hep zaten en büyüğü 6 haftalıktı allah hepimize sabır versin.
3 defada çokmuş be canım sen nasıl atlattın bu travmayı hatırlatıp üzmek istemem ama ben bunu başaramıyorum unutmadan geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı

bende 10 haftalıkken düşük oldu yeni benim ki 1 ay oluyor düşük yaptıgım kendimi zor toparlıyorum hayat devam ediyor belli etmemeye çalışıyorum ama içim çok acıyor çocukları her gördügümde çok üzülüyorum allah kimsenin başına vermesin

AYNEN.İLK BEBEĞİMDİ 3.5 AYLIKTI KANAMA VE SONRA SUYUM GELMİŞ BEBEĞİM ÖLMÜŞ.İLK DOĞUMLARDA BEBEK 3 AYDAN BÜYÜKSE DOĞUM ŞANSI VERİYORUZ ANNEYE DEDİ DOKTOR.KÜRTAJ RAHMİ DELEBİLİRMİŞ.12 SAAT BAĞIRA BAĞIRA SUNİ SANCIYLA DOĞUM SONRASINDA KÜRTAJ.ÖLDÜM BİTTİM.1 YIL SONRA OĞLUMU 2 YIL SONRA KIZIMI DOĞURDUM.O BEBEĞİMİ UNUTTUM.YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM İÇİN.ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN.DÜŞMANIMA DİLEMEM.GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

arkadaşlar hepinize çook geçmiş olasun allah yardımcınız olsun aynı şeyleri bende yaşadım ve çok yıpratıcı bir dönemden geçiyorsunuz allah yardımcınız olsun.allah yakınzamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza versin iiiiinnnşalllaahhhhh

amin canım amiiin inşallah ben 3 düşük yaptım 1.aşılamamda fos çıktı 2.ye ocakta bakıcem artık inşallah.senin nasıl durumlar.ne durumdasın yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…