Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar maraba bende aranizda yeniyim saolsun mrvgnc kadınlar kulübü çok iyi deyince birde bende yeni düşük yaptım 8 haftalik fasulyem giddi burda sizin yazdığınız herşeye yi okuyorum.inşallah rabbim isteyen herkese bebisini versincontent://media/external/file/11975

.
Merhaba canım.Hosgeldin

Hoşgeldin canim.basin sağolsun.yine olur ins

.
Kürtajla alınan bebegimi öğrenmeden önceki idrar testim canım.Yanlış anladın sanırım.
Canım o testle çıkan sonuçtan anlasilmaz ki.adet olamadığim icin eski hcg sıfırlanmaıstır.yaniltîci olabilir.
Ama ben kan testi verecem.2 gün sonra yine verecem ki 2 katına artmıs mı yoksa azalmiş mı.böyle daha garanti olur.

.
Yanlış anlıyorsun canım işte.Kaybettiğim bebegimi öğrendiğim zamanı söylüyorum.Kurtajdan sonra bir daha yumurtlamadim ki test yapayım..yapmadım yani
.
Bu ara hamissindir insaAllah

.
Yanlış anlıyorsun canım işte.Kaybettiğim bebegimi öğrendiğim zamanı söylüyorum.Kurtajdan sonra bir daha yumurtlamadim ki test yapayım..yapmadım yani
.
Bu ara hamissindir insaAllah
İns canim.sende ins hemen hamile kalirsin.bugün 30.gün kürtaj olalı.testi ne zaman yaosam bilemedim.

Tamam canim.öyle yaparım.1 hafta daha bekleeim.ins adet olmam:)
Sen ne yapiyorsun bu arada.nasilsın?
.
İnşaAllah canım.Biraz daha atlattım sanırım bebek kaybetme üzüntüsünü. Yenisini düşünüyorum habire olsun diye.Civanpercemi içiyorum.Bal tarçın çörek otu yiyorum.Bazen kendimi yiyorum öyle geçiyor zaman

Kızlar siz doktorun izni ile mi kürtajdan sonra korunmadınız yoksa kendi isteğiniz ile mi
.
Benim kanamam daha bitmedi canım .bugün kürtaj sonrası 8.gün.dr korunmayin dedi.Rahim temiz diye.8Haftaliktan büyük hamileliklerde rahim daha zor toparlanacagi için korunma veriyor drlar

Yenisi eskisini unutturacak ins.çok zor bi durum kucağımız bomboş.
Dün gece esime eve yavru bi kedi alalım dedim.çünkü artık o kadar çok sıkılıyorum ki.evde sevebileceğim ponçik bisey olsun diyorum.sanırım kafayı yicem.
Bide doktor 3 ay korun diyor.bu piskoloji ile gel de hamileliği engelle.dimi ama.çekmeyen yaşamayan bilmez canım.

.
Hamileyim diye işi bırakıp hepten depresyonda olmak da ayrı bir kötü..Şimdi hamis de değilim hem de evdeyim pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…