Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bugün gün boyu ara ara sol kasığımda ağrım oldu oluyor hatta hamileliğimde de kistim vardı oda böyle ağrı yapıyodu. Acaba yine kistim mi yapıyor yoksa gebelik mi var bilemedim ya :/
Geçen gün bhcg testi yaptırdım 0.3 çıktı ama düşükten sonra sıfırlanmadı diye düşünüyorum çünkü 20 gün önce yine yaptırmıştım 0.7 çıkmıştı.

Arkadaşlar pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırdım kromozomlarda bir sorun çıkmadı eşim de ve bende.
Ama bende kan pıhtılaşması çıktı bir bakarmısınız sonucuma 2 bebeğimin kalbi durdu karnım da 2 aylıkken kürtaj oldum

Canım çok geçmiş olsun. artık sebep belli olduğuna göre ona göre bir önlem alınır. 2 bebeğininde kalbi 8. haftada mı durdu. benimde 2 kaybım var ikisinin de 8. haftada kalbi durdu 11. haftada kanamayla kendi düştü. bende trombofili paneli yaptırdım henüz cıkmadı sonuçlar.

Merhaba kizlar.bende acı bi şekilde katildim aranıza.bende bebegimi 8+6da aldirmak zorunda kaldım.6+1 de kalbi durmus galiba.hic duyamdik bekledik olmadi.benim ilk bebeğimdi.6 gün oluyor kürtaj olali.yeniden bebek sahibi olmak istiyorum.ama önce tahliller yaptırmam laaım.siz nerde ve ne kadara yaptirdıniz.bu ilk bebeğimdi.

Evet canım ikisi de 8.haftada kalbi durdu coraspin ve claxen 0.4 mg kullandım o az geldi sanırım eğer hamile kalırsam doktor bu sefer 0.6 mg verir bence bugün doktora gidicem canım zaten hayırlısı bakalım doktor ne diyecek

Canım çok geçmiş olsun öncelikle bende ilk bebeğimi kaybettim ve bana da hiç bir tahlil bişey yapmadılar bide ben 16 haftalık kaybettim bebeğimi ve bebeğim canlıydı canım benim üzme kendini hepimiz bu yollardan geçtik beterin her zaman beteri vardır. Allahım verdi allahım aldı meleklerimizi. İnşallah bi sonraki bebeğinde bi sorun çıkmaz canım

Doktorunun ne diyeceğini yaz canım merak ederiz biz. Bende 16 sında gidicem bakalım ne diycek.

Hayırlısıyla sonrakini kucağına alırsın inşallah.teşekkürler cevap için.

Teşekkür ederim canım.ilkinde tahlil yapmıyorlar evet normal diyorlar.ama seninki büyükmüş canım ya. Çok üzüldüm.aynen canım allah verdi allah aldı. İnşallah hepimizin sonrakiler sağlıkla dünyaya gelir

ARKadaşlar gittim doktora bana tekrar hamile kalsan yine aynı ilaçları vericem dedi bende dedim ki ben saten 2 bebek kaybettim bu ilaçları kullanarak yine hamile kalsam yine aynı olacak bebeğimin kalbi duracak bana başka bir Öner’iniz yokmu ben bile bile bebeğimi kaybedeceğimi tekrar nasıl hamile kalayım. Beni bir doçent e yönlendirdi bir de onun önerilerini alalım dedi ben bişi anlamadım ya artık kafayı yicem umudum kalmadı tükendim arfık

Ama olmazki ya başka yolu yordamı yokmu bu işin hamile kalan nasıl kalıyor Başka forumlara falan baktın mı canım. Seninle durumu aynı olup bebeğini sağlıkla doğuranlar ne yapmışlar

canım ikincisinde ilaç kullandığın halde mi düştü. belki ikincinin düşme nedeni farklıdır. Dur üzülme hemen. öteki doktor ne diyecek bakalım?

canım ikincisinde ilaç kullandığın halde mi düştü. belki ikincinin düşme nedeni farklıdır. Dur üzülme hemen. öteki doktor ne diyecek bakalım?
Canım 1.de hiç ilaç kullanmadım folikasit kullandım sadece 2 aylık oldu bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum.
2. De 1.5 aylık ti coraspin folikasit clexan progestan kullandım düşük yaptım.
3. De 2 aylık oldu bebeğim yine kalbi durdu kullandığım ilaçlar folikasit-progestan-coraspin-clexan-omega3
Hadi bana söyleyin ben ben yapayım 1. Olan bebeğim hadi ilaç kullanmadım kalbi durdu diğerlerinde ilaçta kullandım daha ne yapayım ben

Ama olmazki ya başka yolu yordamı yokmu bu işin hamile kalan nasıl kalıyor Başka forumlara falan baktın mı canım. Seninle durumu aynı olup bebeğini sağlıkla doğuranlar ne yapmışlar
Canım normal benim kullandığım ilaçları kullanmış sağlıkla dünyaya getirmişler

Canım demekki doğru zaman değilmiş diyceksin yapabilecek bişey yok. Sen elinden geleni yaptın bundan sonrası Allah'ın takdiri. Üzme canını bu işlerde en önemli şey moral

Üzülme canim.Rabbim bize en yakın zamanda sağlikli bebekler nasip etsin.bende gecen hafta kaybettim bebeğimi.ilk bebeğimdi.ne gelir elden.sevincim kursağimda kaldı onca derdin icinde.kendimizi üzmekle bisey gecmiyor ele.dua edelim sadece.

Sanada geçmiş olsun canım çok doğru söylüyorsun. Ama her Bebek ağlamasında her hamile göbeğinde üzülüyor insan sanki boğazıma bişeyler diziliyor

Sanada geçmiş olsun canım çok doğru söylüyorsun. Ama her Bebek ağlamasında her hamile göbeğinde üzülüyor insan sanki boğazıma bişeyler diziliyor
Böyle düsünme.sevin onlarin adına.dün bi arkadaşım aradı hamileyim dedi.beni sordu.benim icin üzüldü.bende onun icin sevindim.ona çok dua ettim.Rabbim korusun dedim.belki rabbim bunun hatirina beni de güldürür.ins seni de.

Benimde normalde bat 10 kasım, bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama 31 ekim de gerçekleşti teste göre. Bu sabah test yaptım ama negatif moralim çok bozuldu

Diğer iki hamileliğimde de birini bat dan 5 gün önce positif test ile öğrenmiştim diğerini de bat dan bir gün önce. Bütün benim bat ama negatifi gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…