Canım çok geçmiş olsun. artık sebep belli olduğuna göre ona göre bir önlem alınır. 2 bebeğininde kalbi 8. haftada mı durdu. benimde 2 kaybım var ikisinin de 8. haftada kalbi durdu 11. haftada kanamayla kendi düştü. bende trombofili paneli yaptırdım henüz cıkmadı sonuçlar.Eki Görüntüle 2064083 Arkadaşlar pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırdım kromozomlarda bir sorun çıkmadı eşim de ve bende.
Ama bende kan pıhtılaşması çıktı bir bakarmısınız sonucuma 2 bebeğimin kalbi durdu karnım da 2 aylıkken kürtaj oldum
Evet canım ikisi de 8.haftada kalbi durdu coraspin ve claxen 0.4 mg kullandım o az geldi sanırım eğer hamile kalırsam doktor bu sefer 0.6 mg verir bence bugün doktora gidicem canım zaten hayırlısı bakalım doktor ne diyecekCanım çok geçmiş olsun. artık sebep belli olduğuna göre ona göre bir önlem alınır. 2 bebeğininde kalbi 8. haftada mı durdu. benimde 2 kaybım var ikisinin de 8. haftada kalbi durdu 11. haftada kanamayla kendi düştü. bende trombofili paneli yaptırdım henüz cıkmadı sonuçlar.
Canım çok geçmiş olsun. artık sebep belli olduğuna göre ona göre bir önlem alınır. 2 bebeğininde kalbi 8. haftada mı durdu. benimde 2 kaybım var ikisinin de 8. haftada kalbi durdu 11. haftada kanamayla kendi düştü. bende trombofili paneli yaptırdım henüz cıkmadı sonuçlar.
Evet canım ikisi de 8.haftada kalbi durdu coraspin ve claxen 0.4 mg kullandım o az geldi sanırım eğer hamile kalırsam doktor bu sefer 0.6 mg verir bence bugün doktora gidicem canım zaten hayırlısı bakalım doktor ne diyecek
Mutlaka yazarım canımDoktorunun ne diyeceğini yaz canım merak ederiz biz. Bende 16 sında gidicem bakalım ne diycek.
Hayırlısıyla sonrakini kucağına alırsın inşallah.teşekkürler cevap için.Evet canım ikisi de 8.haftada kalbi durdu coraspin ve claxen 0.4 mg kullandım o az geldi sanırım eğer hamile kalırsam doktor bu sefer 0.6 mg verir bence bugün doktora gidicem canım zaten hayırlısı bakalım doktor ne diyecek
Teşekkür ederim canım.ilkinde tahlil yapmıyorlar evet normal diyorlar.ama seninki büyükmüş canım ya. Çok üzüldüm.aynen canım allah verdi allah aldı. İnşallah hepimizin sonrakiler sağlıkla dünyaya gelirCanım çok geçmiş olsun öncelikle bende ilk bebeğimi kaybettim ve bana da hiç bir tahlil bişey yapmadılar bide ben 16 haftalık kaybettim bebeğimi ve bebeğim canlıydı canım benimüzme kendini hepimiz bu yollardan geçtik beterin her zaman beteri vardır. Allahım verdi allahım aldı meleklerimizi. İnşallah bi sonraki bebeğinde bi sorun çıkmaz canım
ARKadaşlar gittim doktora bana tekrar hamile kalsan yine aynı ilaçları vericem dedi bende dedim ki ben saten 2 bebek kaybettim bu ilaçları kullanarak yine hamile kalsam yine aynı olacak bebeğimin kalbi duracak bana başka bir Öner’iniz yokmu ben bile bile bebeğimi kaybedeceğimi tekrar nasıl hamile kalayım. Beni bir doçent e yönlendirdi bir de onun önerilerini alalım dedi ben bişi anlamadım ya artık kafayı yicemumudum kalmadı tükendim arfık
canım ikincisinde ilaç kullandığın halde mi düştü. belki ikincinin düşme nedeni farklıdır. Dur üzülme hemen. öteki doktor ne diyecek bakalım?ARKadaşlar gittim doktora bana tekrar hamile kalsan yine aynı ilaçları vericem dedi bende dedim ki ben saten 2 bebek kaybettim bu ilaçları kullanarak yine hamile kalsam yine aynı olacak bebeğimin kalbi duracak bana başka bir Öner’iniz yokmu ben bile bile bebeğimi kaybedeceğimi tekrar nasıl hamile kalayım. Beni bir doçent e yönlendirdi bir de onun önerilerini alalım dedi ben bişi anlamadım ya artık kafayı yicemumudum kalmadı tükendim arfık
Canım 1.de hiç ilaç kullanmadım folikasit kullandım sadece 2 aylık oldu bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum.canım ikincisinde ilaç kullandığın halde mi düştü. belki ikincinin düşme nedeni farklıdır. Dur üzülme hemen. öteki doktor ne diyecek bakalım?
Canım normal benim kullandığım ilaçları kullanmış sağlıkla dünyaya getirmişlerAma olmazki ya başka yolu yordamı yokmu bu işin hamile kalan nasıl kalıyor Başka forumlara falan baktın mı canım. Seninle durumu aynı olup bebeğini sağlıkla doğuranlar ne yapmışlar
Canım 1.de hiç ilaç kullanmadım folikasit kullandım sadece 2 aylık oldu bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum.
2. De 1.5 aylık ti coraspin folikasit clexan progestan kullandım düşük yaptım.
3. De 2 aylık oldu bebeğim yine kalbi durdu kullandığım ilaçlar folikasit-progestan-coraspin-clexan-omega3
Hadi bana söyleyin ben ben yapayım 1. Olan bebeğim hadi ilaç kullanmadım kalbi durdu diğerlerinde ilaçta kullandımdaha ne yapayım ben
Üzülme canim.Rabbim bize en yakın zamanda sağlikli bebekler nasip etsin.bende gecen hafta kaybettim bebeğimi.ilk bebeğimdi.ne gelir elden.sevincim kursağimda kaldı onca derdin icinde.kendimizi üzmekle bisey gecmiyor ele.dua edelim sadece.Canım 1.de hiç ilaç kullanmadım folikasit kullandım sadece 2 aylık oldu bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum.
2. De 1.5 aylık ti coraspin folikasit clexan progestan kullandım düşük yaptım.
3. De 2 aylık oldu bebeğim yine kalbi durdu kullandığım ilaçlar folikasit-progestan-coraspin-clexan-omega3
Hadi bana söyleyin ben ben yapayım 1. Olan bebeğim hadi ilaç kullanmadım kalbi durdu diğerlerinde ilaçta kullandımdaha ne yapayım ben
Sanada geçmiş olsun canım çok doğru söylüyorsun. Ama her Bebek ağlamasında her hamile göbeğinde üzülüyor insan sanki boğazıma bişeyler diziliyorÜzülme canim.Rabbim bize en yakın zamanda sağlikli bebekler nasip etsin.bende gecen hafta kaybettim bebeğimi.ilk bebeğimdi.ne gelir elden.sevincim kursağimda kaldı onca derdin icinde.kendimizi üzmekle bisey gecmiyor ele.dua edelim sadece.
Böyle düsünme.sevin onlarin adına.dün bi arkadaşım aradı hamileyim dedi.beni sordu.benim icin üzüldü.bende onun icin sevindim.ona çok dua ettim.Rabbim korusun dedim.belki rabbim bunun hatirina beni de güldürür.ins seni de.Sanada geçmiş olsun canım çok doğru söylüyorsun. Ama her Bebek ağlamasında her hamile göbeğinde üzülüyor insan sanki boğazıma bişeyler diziliyor